root, na komputerze w ogłoszeniach poza stroną główną w sumie nie działa nic (w podkategoriach menu/filtry nieaktywne, widoczne ogłoszenia nie reagują, brak możliwości przewijania)
any, hmm, raczej wszystko powinno działać.
Może przeglądarka trzyma Ci gdzieś zapisane jakieś stare pliki. Spróbuj ctrl+f5 jednocześnie, powinno ściągnąć aktualną wersję od nowa.
Czy jest jakiś bezpośredni link do logowania się TYLKO na forum? Chciałam się zalogować na komputerze, na którym nie byłam zalogowana i nie mogę, bo cały czas wyskakuje mi "błędne hasło" i komunikat pod spodem "uwaga - jeśli masz konto na forum, musisz założyć drugie do ogłoszeń ". A używam codziennie tego samego przycisku do logowania i dopiero dzisiaj taki problem.
Jak zmienić awatar na forum? Wgrałam nowy, ale zmienił się tylko w ogłoszeniach. Jak wchodzę na profil forum, to ciągle jest stary i nie widzę nigdzie opcji jego zmiany.
BeAtra, gdzie jest coś takiego jak "moja re-volta"? Bo ja widzę tylko "twoje konto>mój profil" i jak tam zmieniłam awatar, to zmienił się tylko dla ogłoszeń.
Sivrite, dziękuję, no w życiu bym nie wpadła, żeby na forum, które zostało zmienione pod urządzenia mobilne, musieć przechodzić na wersję na komputer, żeby zrobić tak prostą rzecz, jak zmiana awatara 🤦
Jezu, właśnie post factum odkryłam, że w wersji mobilnej wystarczy nacisnąć trzy kreski w prawym górnym rogu i nacisnąć awatar, żeby przejść do zmiany profilu forum!
Cień na śniegu, nie pierwszy raz rozsiało po całym forum fragmenty kodu i tak jak poprzednio usunęłam wszystkie śmieci. Chyba coś poszło nie tak z wprowadzaniem jakiś zmian.
Forum w przeglądarce wymaga ode mnie nadania sobie nazwy użytkownika. Inaczej nie mogę pisać. Nie widzę też aktywnych wątków na czerwono, tak jakbym była wylogowana (ale zalogowana jestem). Oczywiście jak wpisuję martrix to mi wyskakuje że nazwa już zajęta. Innej nie chce, żeby czegoś nie zrypac. Przelogowanie nic nie dało. Próbowałam dwa razy.
Z telefonu wszystko działa normalnie.
O co chodzi?