Nie mam za dużego pojęcia jeśli chodzi o naszych weterynarzy, więc liczę na podpowiedź 🙂 Kogo polecacie do problemów ze ściegnami? Nie musi to być nasz lokalny weterynarz, może być ktoś przyjeżdżający w okolice Lublina. Zależy mi na kimś kto będzie umiał postawić diagnozę i zaproponować leczenie inne niż 'doktor czas' 😉
Polecam Dr Bestry. Dojezdza do Lublina w miare czesto. NIE polecam nikogo z Lublina do sciegien w zadnej konfiguracji i w zaden sposob. Jesli masz trudny przypadek wieź konia gdziekolwiek, a najlepiej za granice, bo inaczej dorobisz się (tak jak ja) bardzo drogiej kosiarki.
Czy jest tu ktoś kto trenuje w Dakarze na koniach ze szkółki? Mam kilka pytań. Czy mógłby ktoś polecić jakąś fajna szkółke gdzie można by pojeździć trochę ambitniej, coś poskakać na koniach które nie tyrają 6h dziennie?
Czy ktoś był by zainteresowany wizytą dr Blanki Wysockiej 21 września ( poniedziałek) ?? Do niedzieli 20 września mam jej dać znać ile osób było by chętnych. Ona ze swojej strony powiedziała, że też ogłosi o wyjeździe do lubelskiego u swoich pacjentów.
Hej hej. Chciałabym prosić o poradę. Studiuję w lbl na medycznym i mieszkam na chodźkowie. Nie jestem zmotoryzowana dlatego poszukuję stajni do najzwyklejszej rekreacji, do której uda mi się dojechać komunikacją miejską. Z tego co się orientuję najbliżej mi do Kaprioli jednakże naczytałam się różnych opinii i sama już zwątpiłam. Najchętniej stajnia w rozsądnej cenie bym dała radę ze studenckim budżetem 😉 Będę bardzo wdzięczna za wszelkie wskazówki.
Czy są jeszcze w okolicy Lublina stajnie do 500 zł? Bez złotych klamek ale z dobrymi warunkami dla konia tak żeby ze spokojną głową konia tam zostawic. W jakiejś rozsądnej odległości od Lublina - do 20 km. Ktoś coś poleci? Może byç na Pw.
Poszukuję wolnego miejsca w przyczepie/koniowozie dla kobyły. Trasa: Elizówka-stajnia Piker, na zawody w nadchodzący weekend (najchętniej już w pt). Tel: 505-916-494
karchola 5 dojedziesz do Dakaru 😉. Fajna instruktorka, dobrze zrobione i zadbane konie. Tam pojeździsz i się czegoś nauczysz. Ceny za jazdę warte uwagi.
hmm.. mam problem ze znalezieniem ich cennika, jeżeli się orientujesz to podeślij mi proszę na prv orientacyjne ceny karnetów 🙂 Jeżeli chodzi o dojazd to rozumiem, że 5 na mełgiew do samego końca, a potem jakoś na piechotę na Trzeciakowską? Google twierdzi,że to godzina spaceru 😀