Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

No to i ja pochwale sie moja siwa.Na szczecie "siwa" nie jest taka jasna,ale mysle ze to kwestia czasu,bo jest jeszcze młoda 😉
P.S sory za jakosc zdjecia ale robione jakos zima na hali;/
wątek zamknięty
CUDNA Siwa, i to oko 😜
wątek zamknięty
Misskiedis dziekuje 😉
wątek zamknięty
NatLat, piękna, a to oko 😍 Cudo!
wątek zamknięty
NatLat
Takie oko ma tylko jedno, czy może drugie też?  😍
Jaki papier?
wątek zamknięty
NatLat Czarka po Baju ?
wątek zamknięty
NatLat cudowna!  😜 😍
wątek zamknięty
NatLat cudny siwek  😍 i jeszcze to rybie oko ;p

my się dzisiaj relaksowaliśmy na padoku 😀

wątek zamknięty
Dziekuje wszytskim 😉
somebody tak czarka po bajou znasz ja?(mam ja dopiero od roku)
zarah tylko jedno,drugie brazowe,matka posadowska Czumka,ojciec bajou du rouet.
wątek zamknięty
No to czas na nas 😀
28 letni Harry ktorego dzierzawie 🙂
wątek zamknięty
Isobel, nie no nie żartuj?? 😀
wątek zamknięty
Jak na 28 latka to jestem pod wielkim wrażeniem.
wątek zamknięty
[quote author=Być. link=topic=79632.msg1418543#msg1418543 date=1338673184]
Jak na 28 latka to jestem pod wielkim wrażeniem.
[/quote]

ja tez bylam i nadal jestem.. jego wlascicielka ma go juz 23 lata 🙂 historia jak z ksiazki, lub filmu, bo malo wlascicieli koni ma szanse cos takiego przezyc.. 🙂
wątek zamknięty
Isobel, dla mnie to szok, że on tak doskonale wyglada i chodzi pod siodłem w tym wieku! 🙂 bo że tyle żyje to znam takie konie.
wątek zamknięty
mbalicka a ja zawsze myślałam, że Pongo to taki czyścioszek, bo zawsze na Twoich zdjęciach jego biel aż porażała. 😀
👍 za godziny, które pewnie spędzasz na szorowaniu go.
Jest śliczny dzięki temu różowemu pysiowi!

hehe, dzięki 🙂 oj to brudas jest niesamowity 😀 no ale jak na zdjęcia się szykuje żeby mu robić to rzeczywiście trochę czasu spędzam na wyszorowanie i wypucowanie go 😀 jak jest sezon letni to przed zdjęciami zawsze pod szlauf idzie, bo brudny że hej 😀 a na dodatek uwielbia spać na prawym boku w nocy i zawsze żółte plamy są 😀 ale pumeks - jak nie pomaga to dopiero woda 😀
wątek zamknięty
Isobel, Poważnie, 28? Wow. Ekstra. No nie mam słów. On w ogóle nie wygląda na swój wiek! Jaka to rasa? 🙂
Właścicielka musiała przez wszystkie lata bardzo bardzo o niego dbać. 🙂

Elena, Ale jabłuszka 🙂

NatLat, No... bardzo ładna siwa, trzeba przyznać. 🙂
wątek zamknięty
Isobel, Poważnie, 28? Wow. Ekstra. No nie mam słów. On w ogóle nie wygląda na swój wiek! Jaka to rasa? 🙂

folblut 🙂 jak byl dzieciakiem to sie scigal 🙂 cos tam powygrywal, troche skakal i pozniej juz dresaz.. jeszcze 2 lata temu, przeskakiwal przez ogrodzenie na padok obok zeby z kucykiem byc, ja sporadycznie tez skocze jakiegos krzyzaczka 🙂 wydaje mi sie ze kluczem do sukcesu, jest to ze jest dobrze karmiony i prawie caly rok mieszka na dworze 🙂
wątek zamknięty
nie wierzę  😀iabeł:
XX w wieku 28 lat? Szczerze wątpię.
Zdjęcie z jakiegoś fotobloga, widać w tle po podłożu, że nie od nas, ale z UK, a Ty szukaszsiodła do kupienia w woj. łódzkim....
wątek zamknięty
Hmmm, ale Isobel gdzieś wspominała w jakimś poście, że mieszka w Anglii.
Jeśli ten koń naprawdę  ma 28 lat to łał! Wygląda lepiej niż mój 👍

Elena, dopisuję Was do moich ulubionych rv koni. Piękne zwierzę, opowiedz coś więcej!
wątek zamknięty
Endurka bawi się w szpiega.  ❗
wątek zamknięty
amnestria HS Brawura 14 lat, kawał baby ok. 168 w kłębie, humorzasta jak na kobyłę przystało ;P ja jeżdżę na niej od ok. 1,5 roku  🏇
wątek zamknięty
Elena, przepiękna! Bardzo w moim typie 🙂 Pokazujcie się często
wątek zamknięty
NatLat co za siwucha cudo  😜
wątek zamknięty
nie wierzę  😀iabeł:
XX w wieku 28 lat? Szczerze wątpię.
Zdjęcie z jakiegoś fotobloga, widać w tle po podłożu, że nie od nas, ale z UK, a Ty szukaszsiodła do kupienia w woj. łódzkim....

dobre 😀 bo mieszkam w Anglii 🙂 zdjecie jest z mojego fotobloga, ktorego pisze od 4, 5lat? w wakacje i w swieta jestem w Polsce, gdzie jezdze  od kilku lat w Gajewnikach.. i szukam siodla na konia w Polsce, bo jest mi niewygodnie na tym na ktorym obecnie jezdze..

jeszcze raz Harry, ktorego dzierzawie w Anglii i ktory ma 28 lat
http://imageshack.us/f/228/98505181.jpg/

iii Las Vegas z maja. On mieszka sobie w Polsce i ma 13 lat haha
http://imageshack.us/f/10/48608378.jpg/

swoja droga to nadal szukam tego siodla 😀
wątek zamknięty
A to i my się pokażemy🙂 Paróweczka z ostatnich dni🙂
wątek zamknięty
ooo, cudziaki sie pokazaly 😀
wątek zamknięty
skraweknieba, super! 🤣
wątek zamknięty
ten konik też ma coś kolo 30 lat - jest gruby i wcale nie ma zapadniętego grzebiety. Foto zrobiłam na początku maja kolo mojej stajni.

wątek zamknięty
skraweknieba, piękny! 😍
wątek zamknięty
ElaPe, super 🙂 Stare konie to dużo bardziej rozczulający i fajny widok niż milionowy z kolei źrebak 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.