Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

Rati może o tym wiesz, a może i nie , ale wolę Ci o tym powiedzieć,  na takie pogody lepiej nie wypuszczać konia w polarowej derce, ponieważ ten materiał 'wychwytuje' wodę z powietrza po czy derka jest mokra i konisko może dostać zapalenia płuc.
wątek zamknięty
poza tym pod polarem włos się nie podnosi więc wcale nie jest cieplej. Ale koń cudny  😍
wątek zamknięty
Hmm, to na pewno dobre miejsce na takie spamowanie?
wątek zamknięty
Spokojnie dziewczyny 🙂 Derka była założona tylko do zdjęć 🙂
wątek zamknięty
Dziś odwiedziła nas Cariotka i mamy zdjęcia ze wspólnego spaceru z Kluskiem do lasu  :kwiatek:
Klusek wyraźnie nie gustuje w bezsensownym chodzeniu pod górkę w dodatku bez jeźdźca i udawał bardzo zmęczonego hehe
aż trzeba było się napić ze strumyka 🙂
Dzień bardzo udany, konik wyprowadzony, daniele oswojone przez Cariotkę i też nakarmione jabłkami hehe
Mam nadzieje, że się nie obrazi za zdjęcie😉
wątek zamknięty
a tu takie "moje" konisko<3
wątek zamknięty
Cobrinha ma przepiękne tereny do jazdy:P a Klusławowi w nowym miejscu ewidentnie się podoba 😍
wątek zamknięty
Dodam jeszcze kilka jesiennych ; )

+ bonus z dzisiaj :> Replay : )

Ten koń jest niesamowity choć strasznie wredny. Nie wiem czy zawsze taki był , czy zrobił się taki teraz ale ma non stop wściekłą mine : D
wątek zamknięty
ale on się jasny zrobił!
wątek zamknięty
Nigna  Te siwki chyba tak mają, bo moja klacz też ma wiecznie obrażoną i wściekłą minę. Na szczęście to tylko mina.. 😉
wątek zamknięty
Nigna normalnie jakbyś go w wybielaczu myła 😉

Edi jesiennie 😉

wątek zamknięty
xxagaxx ale ładne zdjęcia, nam sie nie udało na takie słońce trafić...
Nigna tak samo super zdjęcia 🙂
Cobrinha fajny Klusek 🙂
wątek zamknięty
Nigna twoja kobyłka ma taką "dziewczęcą" urodę 🙂
a Replay jak zawsze piękny...on chyba był charakterny przynajmniej tak mi się kojarzy.
Kali a cóż to za uroczy kucyk?
wątek zamknięty
Takie jedno tutaj i zmykam stąd 🙂

Tak wiem.. kolorystyka powala, ale kij..  🙄
wątek zamknięty
lusia722 a ten uroczy kucyk to prawdopodobnie Konik Polski 🙂
wątek zamknięty
Cóż 2 lata dla siwka to szmat czasu 😉  Faktycznie jest dużo jaśniejszy ale ma tak charakterystyczny pysk i budowę, że idąc przez stajnie gdy go zauważyłam po raz pierwszy od razu wiedziałam że to on 😀
wątek zamknięty
http://re-volta.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=79632.0;attach=170561;image

Dobrze wiedzieć, że Masisko ma się dobrze 🤣  Bałam się, że pójdzie do handlarza 🙄 a tu obrazki jak powyżej!
wątek zamknięty
w zeszlym roku na klinice z Ulla Salzgeber w Aromerze Replay chyba z 20 minut pokazywal rozki - stawal deba zupelnie tak jak na zdjeciach z Amazonka i przepieknie krecil mlynka przednimy kopytkami a dziewczyna na nim widac ze coraz bardziej byla zastraszona i bezradna
wątek zamknięty
No właśnie ciekawa jestem, czy już mu wybili te przyzwyczajenia z głowy czy ciągle nie. Bo o popisach na klinice w zeszłym roku to wiedziałam.
wątek zamknięty
Żadnych problemów takich nie zauważyłam odkąd jest u nas w stajni. Jedyne co to lubi sobie "poprawić" zadem lotne zmiany ; )
wątek zamknięty
widocznie zostal w miedzyczasie poprawiony albo nikt tam u was go jezdzacych sie go nie boi i jego numerow
wątek zamknięty
Ale on tam jest jeżdżony raczej przez właścicielkę / trenerkę - te same osoby co rok temu na klinice.
wątek zamknięty
na klinice jezdzila go wlascicielka
wątek zamknięty
Nie wiem kto jeździł go rok temu ale teraz chodzi tylko pod właścicielką stajni od jakiegoś miesiąca. Dopiero kilka dni temu(chyba w piątek?) przyjechała do nas jego właścicielka i to ona jechała czworobok i dzisiejszą klinikę ; ) Ale może dosyć off-topu ; )
wątek zamknięty
(nie)moje Rude z dzisiejszego spaceru  😉

foto: harja
wątek zamknięty
Cobrinha fajny Klusek 🙂
Dziękuje bardzo 🙂
wątek zamknięty
No do Nas też dołączyło -nowe rude
Zawiązała się na padoku ,,wielka miłość,, 😍
Niesamowity widok 😉  💘
Ciekawe czy to juz tak na poważne i na długo.. Jestem pod wrazeniem zachowania Naszego wałaszka 😉
wątek zamknięty
Nie wiem kto jeździł go rok temu

Podczas kliniki z Ulla Salzgeber w Aromerze w listopadzie 2011 na Replayu jechala Marcelina Wojsz.
wątek zamknięty
ElaPe: Marcelina to jego właścicielka 😉
jeszcze jedno zdjęcie : D
wątek zamknięty
Angela, co to za rude?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.