quanta, a te derki ES maja takie prawdziwe wypelnienie 400g czy w rzezywistosci wychodzi lżejsze? slyszalam że jednak ta gramatura jest ciensza w porownaniu z 4 stówami innych firm, a zastanawiam sie nad taka granatowa dla gniadej 😉
dziewczyne, ma któraś z Was może pady jarpola piaskowy beż i borówkę szarą? Dobre na gniadego? Boję się żeby ten piaskowy beż nie był za żółty... Czy ta borówka szara to taka troszkę Anky stone grey?
Kupiłam kolejną derkę 😵 Zgadzam się, że szmatoholizm może mieć szerszy zasięg. Kupowanie czapraków mnie nie wciąga, ale za to nadrabiam derkami. 3 w ciągu dwóch tygodni. A w domu leżą już 2 nadprogramowe 🤔wirek:
wilczyk ciekawe 😀 A tak 🚫 dlaczego nikt nie odczepia tych koników Nici od derek? lizzy ślicznie ale jeszcze lepiej będzie na letniej sierści. Elena fajnie 😀
quantanamera, ślicznie Skwarkowi w tym kantarze! 😍 Zdecydowanie mu go zostaw! juliadna, chyba muszę spróbować z tą maszynką, moje brillanty czeka odnowa 🙂 wilczyk, ooo, Fila! 😉
Karino1998 mam nadzieję bo zastanawiam się czy się nie pozbyć. Niestety mój koń jest absolutnie nie fotogeniczny a ja mam absolutnie antytalent do fotografowania ;<
Jak myślicie-da się radę skrócić jakoś derkę 155 cm do rozmiaru 125-135? Chyba,że wiecie,gdzie kupię derkę ,,show" z kolekcji platinum w tym rozmiarze. Chcę jakąś szałową derkę paradną na zawody 😀