tulipan, szampański to raczej taki off-white, ale nieco bardziej intensywny. Kremowy. Taki kolor, któremu trudno zrobić zdjęcie 😀iabeł:
Tu jest w miarę nieźle złapany i podobny do rzeczywistości:
Nirv, BRy mają animalia i msklep. Ten kantar jest z limitowanej kolekcji i są już tylko ostatnie sztuki. Za granicą, z takich sklepów, które w miarę wysyłają do PL jest ooteman. Ewentualnie, jeśli ktoś może odebrać sobie paczkę w Niemczech, agradi.
juliadna, ja też nie lubię kantarów Anek (ciężkie, sztywne) i Eskadronów (dziwacznie się układają). Trudno mi powiedzieć, czy BRy są ciężkie - na pewno nie tak, jak Anky. Są z miękkiej taśmy i od razu dobrze leżą na koniu. Bardzo fajnie powykańczane - mnie np. zaskoczyła metalowa szlufka, przez którą można przełożyć końcówkę paska od nachrapnika kantara, jeśli po regulacji zostaje nadal spory kawałek paska. Takie proste, a zawsze mi tego brakowało 🙂
W ogóle dla zwolenników satyny, błyszczącego konia i lakierków, to BR też właśnie wypuściło szaloną serię ochraniaczy. Złote, srebrne, czarne i białe lakierki, a nawet wersja ze Swarovskimi... IMO coś strasznego 🤣