Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

Frania, bosko by w cherry red wyglądał  💘 a do alt rosy bardzo podobny jest es candy

wątek zamknięty
Ma ktoś polopad bicolor vs navy-burugundy , coffe-berry (white -navy i white-coffe)? Jak się zachowują pod siodłem , jak z jakością i jak z praniem? Nie farbują się?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Orientuje się ktoś jak z nowszymi cottonami eskadrona? Chodzi mi konkretnie o kolekcję nici jesień-zima 2012/2013 i zastanawiam się czy kupić cottona, czy lepiej zainwestować w polo pad.  😡
wątek zamknięty
Dralon Lavender 🙂

wątek zamknięty
aaa...Julka, wy jak zawsze pięknie  😍

wpadnijcie kiedyś w okolice zach-pomu, mam niezłą modelkę do szmatek :P
wątek zamknięty
zonk ten eurostar chyba ładniejszy, dzięki chyba znalazłam "swój" różowy  :kwiatek: nie przesadzajmy z tym red, ja ogólnie to od granatów i czerni nie odchodzę, już ten bordowy to bardzo dużo dla mnie! A róż to już kompletne szaleństwo!  🥂
wątek zamknięty
xxagaxx, pięknie!  😍  Ten czaprak mi się na sucho absolutnie nie podoba, ale na ciemnej maści robi szał! I czemu ja nie umiem tak ładnie podnosić tego 'dzióbka' z przodu?  🙄 No i zapomniałam, piękne jabłko, jesteście chodzącą reklamą.  😁

Karino1998, mam z navy-burgundy, mój pierwszy i chyba ostatni polopad, po jednej jeździe z tych antypoślizgowych literek na górze czapraka zaczęła mi odłazić jakaś folia, materiał w miejscu popręgu się pomarszczył, za takie pieniądze nie warto. Moje czapraki nie są poza sezonem zbyt często używane, więc ten pewnie wytrzyma dość długo, ale nie wyobrażam sobie jeżdżenia w nim częściej, pewnie nawet na dywan pod kibel by się nie nadawał.  😎

juliadna, wolałam go na Latino, do łogra jakoś mi nie pasi fiolet.  🙂
wątek zamknięty
to jeszcze dralon Royalblue 🙂

Mi się w lavenderze podoba 🙂  dzięki  :kwiatek:
wątek zamknięty
juliadna, w lavenderze nawet ładniej mu niż w royalu 🙂
wątek zamknięty
Altiria zamarzył mi się dla kobyły na starty ( raz na ruski rok ) ale jak szmata to nie warta za takie pieniadze 🙁
juliadna piękny model <3 w obu ładnie ale lavender the best
wątek zamknięty
jeszcze w royalu, tu bardziej korzystnie 🙂

wątek zamknięty
A ja mam kobyła-uszatka w dralonie mint  😜 dla mnie szaaał  🏇
[img]https://lh4.googleusercontent.com/-BJ4X32S8lco/UNYiqp7XPQI/AAAAAAAAK7I/XSZuLocdNWg/s710/Fuerte+i+Jurta+foty+w+dralonach+158+copy.jpg[/img]
i jeszcze kantarek winterred
[img]https://lh5.googleusercontent.com/-28LRN2Zaq2w/UNYPSz6aS3I/AAAAAAAAK58/LUIL37TNOBQ/s508/Fuerte+i+Jurta+foty+w+dralonach+155.JPG[/img]
wątek zamknięty
Dziewczyny pięknie w tych dralonach! 😍 Zazdroszczę, bo na mojego żaden rozmiar nie pasuje. 😵

Tymczasem udało mi się zdobyć kolejne szmatoholiczne marzenie- Brillanta Lavender niach niach niach ;D

wątek zamknięty
juliadna, w lawenderze ładnie. Fioletowy jest mocno przełamany szarym i przez to jest dość stonowany, a nie mdły czy cukierkowy, jak to często z fioletami bywa.

brunatna, kantar fajnie 🙂

A mój szmatoholizm umarł śmiercią naturalną - co do mnie naprawdę zagadało, już mam. I co teraz?  🙄

wątek zamknięty
Ja bym się cieszyła. 😉 Cały czas dążę do tego stanu. ;D
wątek zamknięty
quantanamera ja też już mam wszystko co bym chciała. Ale teraz mam Fuerte i kolejne zachcianki.  wiem na 100% że nie będę ładować kasy na kol. toffe/gelb jest śliczna, ale nie na tyle aby ją mieć 😀 Brillant turkis, impuls choco/orange i dralon choco-orange to jeszcze 3 rzeczy które moge przygarnąć no i może jeszcze komplet gelb i to najlepiej brillant. i tyle.
wątek zamknięty
Karino1998, na starty może i by przeżył, bo skoro mówisz, że raz na ruski rok - czyli pewnie z taką częstotliwością jak ja  😉 - to od razu by się nie zeszmacił, ale jak patrzę na zdjęcia używek w ogłoszeniach to dochodzę do wniosku, że czaprak, którego cena wyjściowa to ponad 3 stówy, to stanowczo mówię nie. Ja mam na zawody granatowego Schockemohle coach, oszczędzany jak się da, bo jego poprzednik po intensywnym używaniu trochę stracił kolor, ale przynajmniej kosztował 130, a nie 330 zł.  😁

brunatna, pięknie w mint. Kantar też super, mój leży zapakowany u babci w szafie i czeka na przyjście 'Mikołaja'.  😁
wątek zamknięty
Czesc. Mam ogromna prosbe. Potrzebne mi zdjecie czaprakow berry (z kolekcji coffee-berry-apricot) i czaprak fuksja (z kolekcji bloom). Chodzi mi o zdjecie czaprakow cottonow razem,obok siebie lezacych.chce porownac ich barwy jak sie roznia. A na zdjeciu robionym jednym swiatlem bedzie widac. Z gory bardzo dziekuje.
wątek zamknięty
xxagaxx, super w Cherry! Bosko wygląda na twoim 🙂

Frania, a Fiołek alpejski z Jodobny odcień do Alt rosy 🙂

Wojenka, pięknie, czysta elegancja 🙂

juliadna, pięknie w obu dralonach 🙂

ashtray, super, wrzuć zdjęcia na modelu 🙂

A ja się dziś powoziłam w Niciaku Violet/Navy 🙂

wątek zamknięty
Juliadna, moim zdaniem w obydwu dralonach do pysia.
Brunatna, dralon specjalnie dopasowany dla Was! W kantarze też niczego sobie.
Livia, nie lubię niciaków, ale Wam ładnie w tym polopadzie.
Ashtray, ja też czekam na zdjęcia na modelu, bo mi się marzy ten kolor...

Ubrałaby mi jakaś Dobra Duszyczka Kaszmira w komplet Eskadron cotton taupe + owijki? :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
kaszmirowa2302 moim zdaniem ślicznie
wątek zamknięty
Kaszmirowa ginie bardzo ten komplet na Twoim koniu.
wątek zamknięty
mi się właśnie bardzo podoba przez to że jest w kolorze konia  😁
wątek zamknięty
Lavender na siwkach był już tu wiele razy 😉 Poza tym pogoda mało sprzyja fotkom, a ten kolor dużo zyskuje w słońcu (w ogóle Brillanty lepiej wypadają w słońcu, chyba przez ich specyficzny materiał). Dodam, że to już moje 4-te podejście do Lavendera i chyba ostatnie. 😂 Uwielbiam Brillanty.

Czy ktoś dopasowywał do Lavendera inne owijki niż Eskadron? Wiem, że Jumptec w miarę pasują. A ktoś miał może te fioletowe z Amigo w łapkach?
wątek zamknięty
xxagaxx, Edi wygląda przebosko! 😜

Wojenka, elegancja-Francja 🙂

juliadna, w obu dralonach super, mi osobiście się bardziej royalblue podoba 😀

brunatna, ale ten dralon po oczach daje 😁 Ale kobyle niesamowicie pasuje!

Livia, jest to mój ulubiony niciakowy polopad i Sander wygląda w nim... zacnie 😉

kaszmirowa2302, IHMO ginie na nim ten czaprak, nie myślałaś o winterredzie?
wątek zamknięty
Gabb., myślałam, ale prędzej zamówię burgund, bo jest bardziej czerwony niż winterred. Jak się mylę to poprawcie, bo w Eskadronach siedzę króciutko. 😡

Corralline, pięknie dziękuję. :kwiatek: :kwiatek: Mi też się podoba, ale ginie i tu mam zagadkę.

Pewnie i tak będę czekać na jakieś promocje albo kupię dopiero na warszawskiej Cavaliadzie po obmacaniu.  A jak nie będzie pasował to zapakuję i schowam. Poczekam aż Kaszmir zrobi się cały biały lub bielszy i wtedy będziemy biegać w nim.
wątek zamknięty
My dzisiaj świątecznie w komplecie Anky white 🙂
Nada się któreś do szmato?

wątek zamknięty
juliadna, Fuerte z lavenderze wygląda bezbłędnie!  🙂
ekuss, bardzo ładnie, klasycznie i świątecznie  😍
Livia, Sander uroczo w nim wygląda! Jak kucyk pony ;>
Ja z racji, że mój fotograf dotarł po zmroku, mam podglądowego Aramisa w Eskadronie Nici Violet 🙂
wątek zamknięty
ekuss- ślicznie
huzarova- fajnie
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.