Forum konie »

Końska rewia mody cz.VI (2012)

quanta, Altiria, kaszmirowa2302, gabb., - dziękujemy  :kwiatek: Ja
no to chwycił mnie wir szmatoholizmu... A było tak pięknie  🙄
wątek zamknięty
ashtray, anai, Demonowa Cierp1enie Nasturcja-Renata, kociarnia  :kwiatek: :kwiatek:

Anderia mi się w obu podoba, dla mnie czarny jest taki bardziej elegancki 😀

lenka1z koniecznie, bo warto 😀

dommaz czas na konkretne zakupy 😉

Wojenka bardzo elegancko w blacku 😉

juliadna dla mnie lavender dla gniadych to taki trochę bezszał. Za to cudnie wygląda w Royalblau!!

Altiria  :kwiatek: A dziubek to żadna filozofia przecież, zwłaszcza jak ESy są tak wyprofilowane 😀

brunatna ta dera mi się mega podoba, szkoda ze do niczego by mi nie pasowała :/

Livia  :kwiatek: a co ten Niciak jakiś taki mikry?

gabb. dzięki  :kwiatek:

huzarova heh skąd ja znam problem ze zdjęciami po zmroku ;P Ale Niciak piękny.
wątek zamknięty
dziękuje wszystkim!  :kwiatek: :kwiatek:

Brunatna, piękne są tylko chwile! 😀

To mam Fuerte z dziś w Esie Peacock + dralon Royalblue  😍 nawet trenerka przyznała że ładnie! 😀😀

wątek zamknięty
Juliadna PIĘKNIE  😍
wątek zamknięty
juliadna, Fuerte bosko wygląda, ale dla mnie szał w tym ESie był na Lolku! 😜
Dziewczyny, a co sądzicie o tym ESie:

dla tego pana?:

zdjęcie ESa zapożyczone z dobrego-konia :kwiatek:
wątek zamknięty
juliadna ten ES jest dla niego stworzony  😜
wątek zamknięty
Brunatna,  wrzucaj szybko foty dla gabb !

Dzięki! Mi też się baardzo podoba 💘
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny, teraz jeszcze jakiegoś ładnego brązu nam trzeba  🙂

juliadna, ładnie mu w granacie.
wątek zamknięty
Nie no juliadna czemu mi to robisz ?? Jest pięknie  😍 😍 😍 ,nawet lepiej niż na Lolku🙂 Muszę mieć ten komplet na swojego  😵
ekuss  mi się bardzo podoba w ance , tak elegancko 🙂
wątek zamknięty
Macie kobyłe w esie
[img]https://lh5.googleusercontent.com/-6zXNu60BtxI/UNdyQbakO2I/AAAAAAAAK-k/Yp7LDp9V3-c/s760/Gabi+i+Rozelka%2C+Jurta+i+Fuerte+180+copy.jpg[/img]
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-j7onWwkunY4/UNdylMjaDdI/AAAAAAAAK-s/AMxsWNK7tDo/s832/Gabi+i+Rozelka%2C+Jurta+i+Fuerte+181+copy.jpg[/img]
Wczuła się w pozowanie  😁

gabb. jak dla mnie ten pad jest stworzony dla gniadych i skarych  😜
wątek zamknięty
brunatna czemu mi to robisz... mam skarogniadego i usilnie próbowałam sobie wmówić że w tym padzie wcale nie będzie tak fajnie... 😵 Wygląda przepięknie... Pozostaje mi wmawiać sobie że nie będzie pasować do jasno brązowego siodła  😁
wątek zamknięty
xxagaxx, mi on opada po położeniu siodła (fantastycznie to brzmi  😎 ). Spróbuję następnym razem zrobić to bardziej profesjonalnie. Albo poproszę którąś z szalonych nastolatek z facebooka, one są specjalistkami w dzióbkach.  😁

brunatna, powtórzę się - pięknie! Chciałam kupić tego ESa, ale mam konia takiego gniadego w najczystszej definicji gniadości i nie wiem, czy też będzie taki ładny efekt. Poza tym za duże są te stripe-iny na mojego mikrokoniczka (chociaż w stajni się śmieją, że może teraz ten czaprak zginie z powodu obwodu jej brzucha).
wątek zamknięty
juliadna a ja będę inna. Ładnie ale osobiśicie mi się nie podoba.  🙂
brunatna -  💘
wątek zamknięty
czy jeszcze gdzieś dostanę ten kantar w rozmiarze cob??

edit. znalazłam  😉
wątek zamknięty
Minosia, a powiedz gdzie😉
wątek zamknięty
brunatna, no i jest pięknie 💘 W takim razie muszę na niego odkładać 😁
wątek zamknięty
kaszmirowa, dziękuję 🙂

gabb, dziękuję 🙂

ekuss, jeśli już to drugie 😉

huzarova, dziękuję 🙂 Twojemu jest super w tym violecie, to jeden z moich celów do zdobycia (tyle że DL) 😉

xxagaxx, hm, raczej wydawał mi się normalny - to jest zwykła VSka, nie pony, Melange VS ma podobny rozmiar 🙂

brunatna, fajnie!

juliadna, szał, Fuerte jest stworzony do niebieskości 🙂

A wszystkim szmatoholiczkom chciałam życzyć spokojnych świąt i zdobycia wszystkich must-have - albo pod choinką, albo w nadchodzącym roku 🙂
wątek zamknięty
wątek zamknięty
juliadna łaaał!  😍
gabb. będzie ślicznie!  😀iabeł:

Ja również chciałam życzyć wszystkim szmatoholiczkom (i nie tylko!) zdrowych i wesołych świąt oraz bogatego gwiazdora, co by poprzynosił jakieś ciekawe rzeczy 🙂  😉
wątek zamknięty
Ratina, Gryglodor kiedyś wstawiała fotki, co prawda brillanta i cottona:
[img]http://re-volta.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=79630.0;attach=139310;image[/img]

Dzięki dziewczyny  :kwiatek: długo się zastanawiałam czy go brać, ale teraz nie żałuję  😁. Jeszcze muszę obfocić hazela, cobalta i polopad maritim, ale to w swoim czasie. Chyba jestem już spełniona szmatoholicznie ... CHYBA ..  😀iabeł:
wątek zamknięty
Ktoś może ma owijki polarowe Loesdau? jak one wypadają jakościowo?
wątek zamknięty
Mam swoje prezenty.

Te satynowe są SUPER. Dopracowane idealnie, mięsiste, odpowiednio grube. Nawet znaczek na grzbiecie czapraka jest odstający i nie taki jak w innych, ale taki przypominający metal.

Złoty nie jest złoty, tylko taki beżowo-perłowy.

Plastikowy pomarańcz jest boski. Kocham pomarańczowy. Jest to zgaszony pomarańcz a nie oczojebny.

I najmniej mi się podoba z krzyżem. Bo za dużo dostałam i mnie powaliło.  😁 Aczkolwiek na koniu może właśnie fajnie wyglądać.

Ha. Niedługo foty na koniu. Aż szkoda te piękności wieźć do stajni.   😍

wątek zamknięty
Bardzo bardzo dziękuję  😍

I życzę Wesołych Świąt wszystkim Szmatoholikom, upolowania tych ukochanych  rarytasów i długo wietrzności szmatek aby jak najdłużej cieszyły oko 🙂 
wątek zamknięty
Bardzo bardzo dziękuję  😍

i długo wietrzności szmatek aby jak najdłużej cieszyły oko 🙂  

Może długowieczności 🙂
Również życzę wszystkim spełnienia najskrytszych marzeń  :kwiatek:
wątek zamknięty
tunrida WOW 😀

jak mi przeszedł szmatocholizm , to po 1,5 r. wrócił  😵
wątek zamknięty
brunatna zacnie wygląda 😉

tunrida szalona ty! Jak dla mnie mimo wszystko porażka, ale co kto lubi 😉
wątek zamknięty
Hehe..dla ciebie porażka, a ja jak dzieciak co chwilę idę i je macam i głaszczę i miętolę.  😍
wątek zamknięty
tunrida, widzę że u Ciebie 'na bogato' x)  mam nadzieję, że pochwalisz się fotkami z przymiarki 🙂 osobiście bała bym się tego pomarańczowego, ale to tylko i wyłącznie ze względu na materiał
wątek zamknięty
Pantofel pisałam z telefonu i T9 przekręcił...
wątek zamknięty
zalcia97, nie kuś! 😀iabeł:

Chciałabym życzyć wszystkim szmatocholikom wesołych i rodzinnych świąt. Wymarzonych szmatek pod choinką, zdobycia wszystkich upragnionych rarytasków i wiele wiele więcej 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.