Forum towarzyskie »

WYBIERAMY BYKA ROKU!

[quote="agniecha930"]Babka z mojej stajni, wstawiła do karuzeli swoją nową kobyłę, którą znała kilka dni, w siodle, ogłowiu, derce, przed jazdą "bo ona taka grzeczna jest". (...) Nie wiem dokładnie, jak to się stało, ale jakby zahaczyła siodłem/wodzami o kraty, czy deski, mogłoby być nieciekawie.[/quote]

Czy tylko ja widzę jakąś głupią modę przecinkowania gdzie się da? To się źle czyta.
Z resztą, kilka kwiatków poza revoltowych:
"mamy wykłady. Zaczne, na nie chodzic."
"dlaczego, nie idziesz?"
"bo o tym, nie chcesz gadac."
"mój pies, będzie miał szkolenie"

😵
Oj , przecinki to i moja pięta Achillesowa.  😡
drugi zaznaczony przecinek akurat jest dobrze, bo to przed zdaniem wtrąconym... ja, też, zauważyłam, tendencję, do, wrzucania, przecinków, gdzie, popadnie...
pod szafkom  😁
na internecie

😉
microsoftofic

Trzeba się dobrze przyjrzeć i trochę pomyśleć, ale jak już - to prześliczne 🙂 (z kącika komputerowego, dla ułatwienia)
Czaprak/Pad w rąby
cene zaproponój
  😵
pomyśldzie
NA SPRZEDASZ

swierzo
Derka się nie przekręce na zsówa, nie przesówa itd.

😀iabeł:
Moja trzylatka też podrosła, mam ndzieję, że brat trochę wyluzuje bo ma (w wieku niespełna 2 lat) prawie 1160 cm wzrostu  😵

literówka, ale śmieszna  🙂
ja byłam bombom zegarową.

😀iabeł:
bo mam juz ręke poskłądaną na śrupki druciki itp .przy każdym zatrzymaniu jest tak ze łep w góre

gajara18

Grudzień 28, 2010, 18:27:25

Mi sie zdaje ,że nie powiniśmy tego chłopca osądzać
i za to wszystko winić przeciesz on wstępu do tego filmu nie zrobił
,powiniśmy oceniać tego kto to zaaranżował i nagrał
to jest prawdziwy potwór to on powinien pujsć do kicia
bo inaczej też zniego wyrosnie potwór .
1000- pęsjonat x 12 miesięcy

😵
Weronika*Wilga- czarne bryczesy w stanie idealnym (rzadnych śladów urzytkowania)
👿
Proszę - oto śliczny wycinek z ihaha.pl

[quote="ihaha.pl"]Łatwość spasowania siodła do konia i zaadoptowania go do indywidualnych upodobań i budowy anatomicznej jeźdźca to niepowtażalne atuty tego siodła. [/quote]

😀iabeł:
Kocham Konie tak się popisała:

Jetsem "Kolezanka wanessy" Wy ludzi enaprawde nei amcie co robic?Zajmijcie sie konmi ktore naprawde potrzebuja pomocy,macie za duzo wolnego czasu czy co zeby kazdemu dupe obrabiac?Spojzcie lepiej na siebie.Nie wasze konie,nie cierpia.Nie sa wychudzone-Everest(moj kon) to rasa malopolska ma 3 lata i zaden kon w jego wieku nie jets "gruby",Kajtek jest wychudzony z poprzednich stajni i dopieo teraz dochodzi dos eibie nie wiecie a sie wtracacie naprawde jak dla mnie to jest paranoja.Moge podac numer do moich rodziców którzy sa dzien w dzien w stajni bo: Srzataja,Karmia konie itp. ew. raz na jakis czas prowadza jazdy i chyba nie pozwolili by na to zebym robila sobie z koniem co chce??? Zastanówcie sie.Pozdrawiam Agnieszka.
Eurostary miały zacinający się zamek, który strasznie mnie wkurzał, były potfornie sztywne i już po zrobienu kilku kroków czułam, że będę miała obtartą całą kostkę.

cóż za potfur  😀
przyjmę  konika do rajduw po lesie

[quote author=Euforia_80 link=topic=42611.msg843776#msg843776 date=1294494417]
miesa smarzone
<...>
grupy zdrowo odrzywiajacych sie
[/quote]
mala pomyłka, a jak śmiesznie wychodzi:
(na zdjęciu po praniu ,podniecona : )  )

ciekawe jak objawia sie podniecenie bluzki 😉
obstawiałam zemby, bo zembowe problemy miała ostatnio
bo nie zdażało się jej to wcześniej, tj. zdażało się przy bólowo-zębowych dolegliwościach.
chyba pogrubiać nie trzeba  🤬
[quote author=koniki123 link=topic=189.msg842694#msg842694 date=1294417730]
przyjmę  konika do rajduw po lesie

[quote author=Euforia_80 link=topic=42611.msg843776#msg843776 date=1294494417]
miesa smarzone
<...>
grupy zdrowo odrzywiajacych sie
[/quote]
[/quote]

hehehehe no fakt ale nie mam polskich znakow i wszystko co napisze podkresla mi na czerwono, a bledow robie duzo i w takich okolicznosciach trudno mi je wychwycic  😡  😉
odwieczny problem howrse'iarzy 😁

Prosze potrzebuje pomocy czy przeżuciłby mi ktoś z jendego konta na drugie odwdziecze sie pkt dorastania potrzebuje 5 osób do przeżucenia kilku rzeczy aby usunać konto siostry młodszej
podwójnie łamana oliwka z miedziową wstawką
By Adrianna- Bardzo podobala mi sie technika jaka egzekfuje sie cos aby do tego dojsc. Jednak mialam okazje widziec ta strone rowniez od podszefki a nie tylko powierzchownie.
z ogłoszenia o bryczesach

8 szlówek

😎

edit: zły cytat
Ostatnio widziałam "ić" i teraz to mnie już chyba nic nie zdziwi  😵

[quote=Brzask]Błagałam instruktorkę żeby odpuściła i mi i sobie i dla konia, bo od początku przewidywałam jak to się skończy

Czy naprawdę słowo "koń" jest tak trudne w odmianie przez przypadki, że nie można sobie wbić do głowy, że jego celownik brzmi KONIOWI?  :emot4: :emot4:
[/quote]

wiem ze mam refleks  😉 ale to nie moj cytat tylko okwiat:

http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,45.msg176489.html#msg176489

i proszę mnie więcej takie rzeczy nie oskarżać
[quote="Zairka"]a ja na blogu na PW dostałam zjebke od jakiejs urarzonej mamy: że robie dzieciom śmietnik z głowy i propaguje niezdrowe nawyki... i jako matka powinnam to rozumiec[/quote]
Moona- są regiony, w których po prostu tak się mówi i jest tam formą dopuszczalną
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się