Właśnie chodzi o to, że nawet jak napisze dobrze to czasem mi przeglądarka zmienia na jakąś głupotę, to robi się irytujące. Z czego kiedyś próbowałam to wyłączyć to nigdzie tego nie znalazłam 😤 W normalnie jest to po kliknięciu prawym przyciskiem na tekst.
[quote author=ovca link=topic=27.msg627101#msg627101 date=1277033694] w piątek pomagam wieść konia z Poznania. Ja moje dzisiaj wiodłem na pastwisko. [/quote] A uwiodłeś je?😉
Przed chwilą przeczytałam w KR wypowiedź arivle i aż mnie zatkało- ''potforny''.
Niech stworzą przeglądarkę, która oprócz podkreślania błędów automatycznie je poprawi. 🙇 Bo mimo podkreślaczy w Mozilli, Chrome'ie i innych ludzie i tak robią masę banalnych błędów...
ps. Tak a popro tego jak powstała moja fryzura. Powiedziałam fryzierce - chce mieć rozpuszczone, podpiete do góry bo nienawidze mojej grzywki i nie chce mieć odkrytego lewego ucha...efekt? Chyba usłyszała tylko to o zakryciu ucha wink 😂
wpaść na coś takiego mogłaby tylko ElaPe - jej zawsze włącza się tryb pisania z błędami, jak tylko nie ma racji. a im bardziej nie ma racji tym bardziej niesamowite błędy sadzi 🤣
(... szukam ...)
(mam!)
Ale nie, tu kozłem ofiarnym musi być ktoś kto widać że się naraził modom i którego można w związku z tym bezkarnie opluwać i najeżdżać i na stos kierować - a tym samym robić sobie dobre tyły u tychże modów (zapewne zgodnie z podświadomą zasadą teraz im powłaże w t... [glow=red,2,300]to potem mnie bendom ulgowo traktować[/glow])