quantanamera, w ogóle źle mówisz. Półparada to tak 45,5% max, potem to już trzeba całkiem paradować 😂
A tak w ogóle, to muszę złożyć reklamację! Mamy całe 79,74% xx i co? Rudy galopem zapieprza tylko w celu szybkiego usunięcia się ze strefy zagrożenia moimi wymysłami. Jakiś model wadliwy mi się dostał, bo podobno od 70% wzwyż dają gratis wrotki ze skrzydełkami 😍
To ja miałam konia 72,47 % xx. A jaka rakieta! Muszę się pochwalić: w stępie nawet wyprzedzała kucyka! 😁
Och! Miałam takiego szybkiego konia! Mógł mnie zrzuć, więc JARAM SIĘ TYM, ŻE TERAZ TAKA JESTEM ŁADNA, I W OGÓLE TAKA SZCZUPŁA, bo wiecie, schudłam przez niego w niewyjaśniony sposób. 😁 😜
Ja widze,ze dziewczynka ktora zalozyla temat galopu zrobila Wszystkim radosc nie do opisania , wreszcie mozna dac ujscie glupawkom . A wiec zeby nie bylo 🚫 to Helio ma chyba dolew krwi geparda i to jakies 90% bo cholernik jak postanawia galopowac to doslownie lzy leca 🙂
Helio ma chyba dolew krwi geparda i to jakies 90% bo cholernik jak postanawia galopowac to doslownie lzy leca
to pewnikiem z przeciążenia - 4G jak nic
a tak na poważnie.
Autorko wątku:
jeździj konia w przejściach po kołach, woltach, jak zagalopowania to króciutkie i zaraz do kłusa. Nie pozwalaj się rozpędzać, dus w zarodku wszelkie oznaki rozpędzania się poprzez przytrzymanie, przejście. Chwal ją jak cos ci dobrze zrobi.
I bardzo dobrze że konia masz energicznego i miękkiego w pysku. Z takim to aż chce się pracować.
Ja chyba rzucam jeździectwo 🙁 Moja ruda nie dość, że jest ruda... wiec to wina rudych! rude są wolniejsze. opór powietrza jest wiekszy na rudych i dlatego tylko kłusują.
to ma tylko 34,72 % XX... 😵 I już nigdy nie pogalopuje.... Jakie to życie jest niesprawiedliwe 😕