Forum towarzyskie »

Sylwester 2011/2012

sylwester? Na razie to mam datę zaplanowana  😉
a tak na poważnie to nic nie wiem i jest super 😀 😀
Chuda dobre z tą datą 😁
Ja mam jakąś niechcicę... Najchętniej bym gdzieś wyjechała, ale za bardzo nie ma jak i z kim -  chyba się za późno ogarnęłam, że bym chciała.
A na taką zwykłą imprezę to mi się nie chce. Jeszcze gdyby jakaś przebierana była... 😉
I wygląda na to, że spędzę go z rodzinką, jedząc sałatki i oglądając TV  🤣 Co nie zdarzyło mi się od... wieeelu lat
Gdzie? W moim małym raju, na takim zadupiu, że tam to chyba wrony zawracają, w miejscu, gdzie prawie 6 lat temu urodził się mój kary skarbuś, z najwspanialszymi ludźmi na świecie. Jednym słowem - idealnie.
Ja idę do kolegi, który ma pub. Impreza zapowiada się fajnie, będzie coś ok 40 osób, sami znajomi. Znając nas to będzie bardzo zabawnie  😎  W zeszłym roku byłam na domówce na totalnym spontanie - kolega zadzwonił o 19, że idziemy, więc się zebraliśmy i ostatecznie impreza skończyła się o 8 rano. W sumie to nie ważne gdzie, ważne z kim  😉
U mnie plany non stop się zmieniają,niewykluczone,że przedłużmy sobie ze znajomymi wyjazd i spoędzimy Sylwestra w Białce Tatrzańskiej,w wynajętym domku,w cztery osoby 😀
Dostałam propozycję, ale nie jestem pewna czy jestem gotowa na bycie jedyną dziewczyną. 👀
Plan na sylwestra? Siedzenie na kanapie 🙄...
ChingisChan mi tu  🤔
i ja  😉 🙄
Dostałam propozycję, ale nie jestem pewna czy jestem gotowa na bycie jedyną dziewczyną. 👀

jak dobrze znasz ekipę i wiesz, że nic głupiego im nie wpadnie do głów i główek- to czemu nie? ja się zawsze dużo lepiej bawię w męskim towarzystwie 😉
Dokładnie. Całkiem często trafia mi się uczestniczyć w typowo męskich imprezach i jest super! No ale ekipa znana od kilku lat i wiem na co ich stać 🙂
Niby znam, ale czy dobrze to nie jestem taka pewna. 😁 Ale raczej pójdę, zobaczymy co to będzie. 😀
Dziewczyny i Chłopaki!
Życzę Wam udanego sylwestra! a w Nowym roku - wszystkiego czego tylko zapragniecie! 😉

a tym czasem uciekam. jutro już wylatuję! Do usłyszenia w Nowym roku 😉

Poniaczku Tobie również  😅 :kwiatek:

A ja odliczam wręcz godziny do ,,świętego spokoju". Tak sie składa że sylwester wypada na weekend a w poniedziałek wrota do roboty. Wiec w sumie nie mam czym sie cieszyć. A że w tej chwili cisnę gorący okres w pracy , (wracam codziennie styrana) to  czekam na ten  piątek z ogromną niecierpliwościa.
Wtedy zamknę się w swojej czasoprzestrzeni i nie wylezę z łózka aż do 02.01.2011 godz. 5:30  😎
Jak ktoś z Trójmiasta nie ma gdzie się podziać to zapraszam do Wejherowa na salę, zbieramy jeszcze osoby. Szczegóły na PW  😉
pomooocy! nie mam pomysłu co mogłabym przygotować na sylwestra dla dwojga. Wymyśliłam spaghetti carbonara ale potrzebuje pomysłu na jakieś przekąski, deser. No jednym słowem coś takiego lekkiego do przegryzienia w trakcie całej ,,imprezy"  😵
_galopada może zrób jakąś sałatkę? sałata lodowa, pomidor, ogórek, mozarella w kuleczkach, sos włoski (osobiście polecam Knorr), do tego grzanki (oliwa, czosnek), mogą też być np placki z cukini (starta cukinia, trochę mąki, jajeczko żeby wszystko wiązało) do tego serek wiejski (pieprz, sól, inne przyprawy wedle uznania). Mój facet to uwielbia. A jeżeli Ci się nie chce smażyć, to może po prostu koreczki do przegryzania (tutaj składniki również wedle uznania), polecam też krakersy (koniecznie Lajkonika!) z puszystym białym serkiem i na to jakieś dodatki 🙂 na deser kubełek lodów 😉
Na deser galaretki w różnych kolorach  z bitą śmietą i owocami xD ;p
Kaktus dzięki! właśnie mój jest strasznie wybredny i niewiele rzeczy lubi. Chyba zostaną koreczki tak jak mowisz no i lody z owocami plus.

Ja spędzam Sylwestra z przyjaciółmi. I nie powiem, liczę, że 2012 zacznie się interesująco 😉
galopada - ja robię parówki w cieście francuskim, z żółtym serem w środku i pomidorami 🙂
A jednak moje plany się zmieniły i spędzę Sylwestra w nowej stajni, z nowymi ludźmi 😀
A u mnie w planach babski wieczór: filmy, dobre drinki, dobre jedzenie, duuzo plotek etc. 😉 tyle, że.. rozkłada mnie choroba 🙁
Oj dzisiaj sylwester z re-volta jak nic!
Ja Sylwek z re-voltą - spisałam przepis na pizzę, zaraz lecę na zakupy. Może jakaś sałatka do tego+ naleweczka, bliżej północy szampanik🙂
Też się dopisuję! 🙂 Winko mam, dobre żarełko 😉 - mąż będzie pił z kumplem wódeczkę a ja w piżamce będę przesiadywać tutaj 😉
a i ja od czasu do czasu zaglądne ;]
I ja dołączę, co prawda bezalkoholowo, bo w trakcie dyżuru.
dołączam do Was :winko:
jestem chora, od rana boli mnie brzuch i najchetniej poszłabym spać, a tu wyciągają na impreze... ja nie chce 🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się