Forum konie »

Konie czystej krwi arabskiej

Milusia  :kwiatek: .. Rude rządzą  😁

a z paszportem to działaj - bo czasami to czeka się w nieskończoność  😵
Milusia oj może akurat zdążą wyrobić. Ja też planuje się z siwym w Janowie pokazać chociaż jeszcze nic nie wiadomo, ale fajnie byłoby się zobaczyć 🙂
a Hamit pod siodłem wygląda poprostu pięknie 😍
Bo Alice to juz ma kaaawał drogi  😲

No niestety🙁
Mam nadzieję, że Tobie sie uda pojechac😉 Hamit jak zwykle wygląda super😉

A mój siwy jutro kończy 10 lat!!!
milusia z Arkiem to na pewno nie, nie ten poziom 😉 Ale jako widz i fotograf postaram się być. Hamit świetnie wygląda, przypakował?

Alice STO LAT dla Chonsiaka!!! 😅 Dobrej pańci i dużo radości z życia!!!

Na koniec fotka z niedzieli, czyli wracamy powoli do formy i gubimy brzuchol, więcej w KRze.

Atamanka - na zjeździe padła propozycja zorganizowania takiej nazwijmy to kliniki jakby... pod okiem trenera można będzie tuż przed zawodami skonsultować swój poziom i umiejętności, a nawet uczestniczyć w otwartej klasie podczas zawodów.... to była taka propozycja, więc trzeba się będzie dowiadywać czy uda się to zorganizować i na jakich warunkach....
Atamanka, dzięki😉 Dobrej pańci nie trzeba życzyć, bo już jest wystarczająco dobra 😁 Bydlak rozpuszczony, że hej😉
Matinka o kurcze podoba mi się ten pomysł. Szczególnie, że rzadko są organizowane takie konsultacje. Nadal nie czuję się na siłach, żeby jechać, ale... dowiadywać się będę 😎
Atamanka-o jakim poziomie Ty mowisz? 😲 Jak spokojnie jezdzisz na poziomie kl L to smigaj, tym bardziej ze Ty pewnie łapiesz sie na juniorow  😉
A Hamit na pewno sie poprawił, pakowac to w sumie troche dopiero zacznie, bo praca jeszcze pod siodłem na etapie rozruchu  😉
Matinka-a wiadomo kto bedzie te konsultacje prowadzić?
Gniady kulkiszon z dzisiaj. Proszę o wyrozumiałość - ale fotograf ze mnie żaden.
Professional session w kwietniu. Czekam aż wszystko wokół wybuchnie zielenią :-)
Atamanka, wez laska nie kituj, nie wstydzisz sie wyjezdzac w aro na czworobok a cykasz sie jechac do Janowa?
jedzcie, jak arab z arabem konkuruje to zawsze bardziej wyrownane szanse, poza tym to musi byc super impreza!
(ja nie bylam - ale wyobrazam sobie ze musi byc fajny klimat). gdyby robili takie zawody dla koni rasy "gil" to bym jechala 😁
p.Wacław Pruchniewicz
Atamanka bierz gniadego i przyjeżdżaj! W Janowie panuje naprawdę fajny klimat 🙂 Myślę, że takie zawody to dobry sprawdzian dla konia i jeźdźcca.
Bronze ale on ma długą grzywę!  🙂
to chyba raczej zabawa w zawody.. skoro juniorzy mogli na gumach startowac do tej pory...

a my sie spacerujemy  😤
Jedźcie, jedźcie! Jak wszystkie pojedziecie to stanę na rzęsach żeby też być i mogę wtedy robić za luzaka/fotografa 😉
magda, no wlasnie ja z relacji "naocznych swiadkow" (jakby swiadek mogl byc nie naoczny 😉 ) slyszalam podobne relacje no i ze generalnie poziom jest dosc niski, nie rozumiem wiec czemu by sie mial ktokolwiek wstydzic i mowic ze "jeszcze nie ten poziom". wiadomo przeciez ze to zabawa.
dlugo sie bedziecie spacerowac?
Neśka - ano zapuszczamy  🙄
poziom raczej slaby, choc ponoc w 2010 lepszy niz w 2009 😉

spacerki ok 10 dni - 2tyg. niby niewiele, ale wsciekla jestem i tak...
Alice sto lat dla Chonia! Ucałuj go mocno 🙂

PS. Kiedy foty w stone'ie?  😀iabeł:
Hmm skoro tak to wygląda... 😀 Chyba mnie namówiłyście, bo dla samego klimatu bardzo chętnie bym pojechała.
Alice sto lat !!!!!  😅
Bronze ale grzywa - na serio jestem pod wrażeniem, u mojego to są chyba dwa włosy na krzyż  🙄

a to my z dzisiaj - ale chłopak jest kochany  😍

Alice sto lat dla siwego!  🏇
zduśka strasznie podoba mi sie Twój kasztanek 😍
Neśka a dziękować  🙂
jak się podoba to jeszcze jedno zdjęcie - a co tam  😎

Atamanka no patrz dopiero teraz zobaczyłam wasze fotki - super  😅
dzięki dziewczyny😉

Atamanka
  😅 zazdroszczę, że masz tak blisko i masz taką okazję😉
Alice-blisko to mam ja  😀iabeł: 25 km  😉
Weź się nawet nie odzywaj :P
ojtam blisko daleko
jak ktos bardzo chce to kilometry nie straszne a przynajmniej kiedy sie bez konia jedzie..

Alice, to kiedy nas odwiedzasz?
magda, jak mnie zaprosisz😉 No i chyba jak już zaczniesz wsiadać:>

Mam foto solenizanta z wczoraj😉 Trochę smutne, ale na lepsze trzeba będzie poczekac do prawdziwej wiosny.

Alice zawsze można w photoshopie trawkę na zielono pomalować  😎 i od razu będzie weselej .. ślicznie !

zapraszam! z wsiadaniem to niepredko wiec przyjezdzaj kiedy masz czas
Mój w roli modela 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się