Alicja: Na PW poproszę województwo i miasto, ale bez dokładnego adresu. Ewentualnie jak chcecie to nazwę pensjonatu, w którym stoicie. Poproszę linka do rodowodu i oczywiście... JEDNO zdjęcie, które ma reprezentować (godnie!) waszego zwierza na pierwszej stronie wątku. Umówmy się, że nie wysyłamy zdjęć pod siodłem - nie każdy ma takie, które chciałby umieścić. lol Zdjęcie musi być w forumowej galerii, bo chce tylko linka do niego. Szybciej, nie trzeba hostować i bać się, że wielkość nie pasuje.
Co z tego stworzę zobaczycie...
Na PW proszę, bo tutaj mogę info nie znaleźć w dobie powstałych postów (mnożą się). :kwiatek:
Ale! Link do rodowodu będzie i w moim mniemaniu załatwi sprawę płci. Nie wiem czy to powielać. 😉
Spójrzcie na to z tej strony, że jest koni dużo w tym wątku i im więcej info tym strona zrobi się dłuższa, będzie bardziej "treściwa". A skoro większość informacji jest w rodowodzie to...
Ja bym poszła dalej, nie tyle co data urodzenia - co data NABYCIA konia. 😉
[quote author=Murat-Gazon link=topic=752.msg2202031#msg2202031 date=1413376199] Ja bym poszła dalej, nie tyle co data urodzenia - co data NABYCIA konia. 😉
Może jedno i drugie? 🙂 [/quote] Spoko.
Dziewczęta, na PW do mnie! 😀 Bo ja naprawdę nie chce nic przeoczyć, a jak temat popłynie to mogę nie znaleźć.
Idę na nockę do pracy, przekazujcie sobie, że na PW chce zdjęcie z galerii, datę urodzenia i zakupu, link do rodowodu oraz województwo z miastem.
A ja już działam z ikariną. 🤣 Tzn. ja, "molestuje" na razie swoją koncepcję.
A ja.mam pytanie za 100 pkt 🤣 Co zrobić gdy w paszporcie skończyły się rubryczki do wklejania i wpisywania szczepień. ?? Powinnam zadzwonić do naszej ulubienicy w tej sprawie ?? Może jakąś wkładkę do paszportu wydają Czy olać i wpisywać np.na zwykłej kartce ??
W temacie linku do rodowodu - jak postąpić w przypadku koni ze znanym, ale z różnych przyczyn nieudokumentowanym pochodzeniem ?
Gniada nigdy nie miała paszportu, a o dziwo jest w bazie janowskiej. Mimo wszystko ja mam potwierdzenie jej pochodzenia, była weryfikacja. Jeżeli również jesteś pewna i masz podstawy, by twierdzić, że koń jest po tych rodzicach to wstawić możesz.
[quote author=szamanka link=topic=752.msg2202038#msg2202038 date=1413376715] derby gdzie pod kielce?? moze i ja was odwiedze bo pochodze z Buska Zdroju 50 km od Kielc. Podkarpackie to dopiero 2 rok 🙂 :kwiatek:
Armani ( Ekorix/ Alisia po Gafal) ur. 20.03.2010 kupiony 14.08.2014 w same moje urodziny 😀
druga strona-Skarżysko😉 Zapraszam😉 [/quote]
derby ja mam konia w Zagnańsku, nie aż tak daleko od Skarżyska 😉 Mnie się trudno urwać do kogoś w odwiedziny, ale może akurat będziesz, to zapraszam do siebie 😉
Siwy Nenufar - arabiansaneta C:\Documents and Settings\Administrator\Moje dokumenty\Moje obrazy\2014-03-14 http://www.janow.arabians.pl/pl/rodowod_oo-int.php?n=6758 ur. 13.03.1991 SK Kurozwęki stoi w stajni Rudka, Biała Podlaska
dzięki ! już zadzwoniłam i muszę paszport osobiście zawieźć ( poniedziałek, środa lub piątek ) albo im wysłać. Boże .. w inny można wsadzić kartkę a tutaj takie rzeczy 😁