Oj, gniadych to dużo tutaj jest 😀 Myśle, że z dycha conajmniej: Drako, Wolar, Maceba, Mihrab, Muja, Eufona, angeldusta chyba któreś też gniade, kto jeszcze ?
[quote author=Murat-Gazon link=topic=752.msg2200727#msg2200727 date=1413216810] Takich, że na stałe w wątku, nie "od wielkiego dzwonu"? Rude na pewno już cztery od razu - moja, Cynober, Calisto, Citri. Dopisywać się 😉 [/quote] "Stałych", bo takie każdemu w pamięci swój obraz wyryją.
Zwykły rzepakowy dostawał około 150ml ale chodził codziennie i dośc intensywnie(przygotowywał się do rajdu) pod siodłem plus stęp w karuzeli i ostatnio dawac zaczełam ryzowy ze zwykłego sklepu spozywczego,teraz nie daje już żadnego ,bo mogłoby się to źle dla mnie skończyc 🙄 z treningu obecnie wyłączony chce żeby doszedł do siebie i popracował,nad grzbietem itp.więc zimą bedzie na to najlepszy czas,jesli wróci w trening to na wiosne i wtedy będę się jeszcze zastanawiała nad olejem sojowym 😉
Elwarka- no ładny ten siwy :kwiatek: najbardziej zad mi się podoba 🙂 okrąglutki,my mamy zad słaby.liczę na to,że w trakcie pracy jakoś się zaokrągli...
Alicja widać, że Twojemu nie brakuje mu gimnastyki, więc zadek też się poprawi
tu starsze zdjęcia z gimnastyki z zeszłego roku
no nie tylko zadek mamy, ale brzuch też 😉 - to najbardziej aktualne fotki z niedzieli :