A my pozdrawiamy ze Szczecina 🙂 dzieciak sprawia mi straszna radoche tymi malutkimi postepami na codzien🙂 dzis na przyklad zachowala sie jak dzielna baba przyjmujac wypiecie i lonzujac sie okraglo jak obwarzanek 🙂😉
Kciuki się przydały 🙂 Zajęliśmy z Czesiem 2 miejsce. Pogoda kiepska, w piątek lało jak z cebra, w sobotę rano na pierwszej pętli kapało. Trasa dość trudna, błoto i ślizgawica, sporo kamieni. Na przodach mieliśmy buty, a tyły były bose 🙂
Majątek ? jak ma być tanio można uszyć samemu, np. u mnie na nasz rynek prezenterki zaczynają się od 150 zł. (czaprak kosztuje więcej :emoty327🙂 Dużo?, taniej to szkoda czasu żeby szyć. Nakład pracy przy rzetelnym wykonaniu, ręcznym szyciu i podszyciu każdej prezenterki dodatkowo od strony wewnętrznej taśmą zabezpieczajacą, zakupu elementów dekoracyjnych. Autorskich projektach-nie ma dwóch takich samych prezenterek. Taniej to nie autorskie rękodzieło artystyczne tylko produkt masowy który długo na końskiej głowie nie przetrwa.
mi chodzi bardziej o takie standartowe a nie ręcznie szyte, ja nie gustuję w takich po prostu, i wolę tradycyjne czarne skórzane 😀
Epikea robisz jeszcze takie prezenterki bo twoja mnie urzekła, ładna tradycyjna ale z elementami swoimi 😀
Dziękujemy 🙂. ganasz, Muja był podczas dekoracji trochę zmieszany. Skromniacha! Jako ciekawostkę powiem, że był jedynym koniem bez podków na całych zawodach. I dostał najwyższe oceny za budowę i ruch 😍
Murat-Gazon, jasne że się da 🙂 Gawor do N-ki włącznie rajdy chodził boso. W ubiegłym roku przeszedł dwie N-ki, z której jedną wygrał. Same rajdy to nic, ale do tego dochodzi jeszcze trening.
Marek ja wiem, że się da. Sama jestem wielką zwolenniczką trzymania koni boso zawsze i wszędzie, kiedy to możliwe. Dobrze natomiast na użytek "wątpiących" mieć parę przykładów koni sportowych, które coś osiągnęły na bosaka - bo przykłady koni rekreacyjnych to za mało. Tak więc z podwójną satysfakcją dopisuję sobie Muję do listy argumentów 😉