Forum konie »

Konie czystej krwi arabskiej

zduśka problemy z ujeżdżalnią nie tylko u ciebie...ja wczoraj moglam tylko na polowie coś podziałać i tylko na dużych koniach bo arabiszony się ślizgają...
A my mamy super zdjęcia od abre i się podzielimy  😁

Bronze, nieustannie zdrówka życzymy!
Derby - CUDOWNA przyjaźń z arabką, cuuuuuuuuuudne. Normalnie poprawiłaś mi humor o 100 %.
Wojenko -  cokolwiek nie napiszę zabrzmi jak banał - bo zdjęcia, Mihrab i okoliczności natury  😵...powalają. Ja po prostu zazdroszczę i tyle :-)
Zduśka - Nie jeździmy...ale chodzimy w teren - to robi różnicę, bo każdy na swoich nogach  😉. Ja tam nie mam sumienia pchać dupska na grzbiet Niuna - niech dojdzie do siebie ( a już jesteśmy na półmetku  💃 ) i wtedy damy czadu :-)
Dziękujemy za kciuki - działają 😎
no dzisiaj ujeżdżalnia nam przeschła !!! ale wieczorem na ujeżdżalni były strachy  😵 normalnie Rudy wykończy mnie kiedyś psychicznie  😁
ale już 31.10 przenosimy się do stajni z halą ... przynajmniej na zimę  😎 , więc liczę na jakąś konkretną robotę przez te kilka miesięcy  😉

Wojenka  wow !!! już "zalajkowałam" na fb  😍

Bronze aha, czyli spacerki w ręku ... tak też jest fajnie ! Bardzo się cieszę, że wracacie do formy i kciuki cały czas będę trzymać !
Dziękujemy za komplementy  😀

zduśka, gdzie się przenosicie?
do stajni Rumianka http://www.rumianka.pl/  😉
Ooo, a ile kosztuje pensjonat?
Ooo, a ile kosztuje pensjonat?

za dużo  😁 !!!!!!!!!

😎
Epikea Twój koń biega !!!! i te rudości  😍
Zduśka
biega i ...lata:

Epikea pięknie sie prezentuje,  😍a nadal jest w księżycowej poświacie czy zmienił barwy?
Epikea, boski 🙂

Bronze widzę, że robicie postępy. Trzymam za Was mocno kciuki
Moja mama zakochała się w Eufonie, którą pieszczotliwie nazywa Ewą. Cóż, bardzo często zapomina jej prawdziwego imienia, więc musiała sobie dopomóc wymyślając inne.

Zduśka
biega i ...lata:

Epikea a gada? Bo jak tak, to pełny serwis 😉
pewnie, że gada!
nawet potrafi się kłócić i pyskować i nogą tupnąć  😎
To do Mam Talent z nim 🤣
Bronze  🙂 cudownie, to teraz niech już będzie tylko z górki!  🙂
wojenka piękna jesień, piękne chłopaki - bo jeszcze gdzieś wcześniej masz młodego tu  🙂
epikea, Twojego to tu chyba ani razu nie widziałam jeszcze  😡 jest piękny!
zduśka, kiedy następne zawody?  😀
bader, też jestem ciekawa jak się będą Wam buty sprawować, może i ja się skuszę  😀
Póki co, jajeczny ma cały czas labę, kolejny rok :-) ale nie narzeka - brzuch rośnie, wybieg ma coś na kształt paddock paradise - z błotkiem, z nierównym terenem, z rowem do skakania, z jakąś częścią twardego podłoża  😉 No i siedzi 24h na zewnątrz  :-) Tylko coś mu wolno idzie ofutrzanie  🤔
romantyczny...

jesienny

przez rów skaczący  😀

Daihla czyli żyje jak to konie lubią spędzać czas😅
Maceba pozdrawia przystojniaka  😉
Daihla czyli żyje jak to konie lubią spędzać czas😅
Maceba pozdrawia przystojniaka  😉

O tak :-) I służy mu to bardzo :-)
Zawiej pozdrawia ślicznotkę  😉

pojechałem na stajnie zobaczyć jak konie po hubertusie i musiałem długo ich szukać
ogurek brzmi bardzo tajemniczo 😎nadal szukają lisa?
Wsiadałeś już na karego?
Ogurek u Was tez taka mgła 🤣

Zachary przed sprowadzeniem go z pastwiska 😉
A u nas zmiana jeźdźca i trochę ujeżdżenia 🙂
Zazdroszczę tej mgły do zdjęć...

Ładnie Czesław się prezentuje, jakieś plany konkretniejsze macie?
Niestety sprzedażowe... Nie mam czasu wsiadać... Poprzedni jeździec w związku ze szkołą i brakiem czasu śmiga już tylko na swoim. Czesiek kilka dni niejeżdżony ma focha, pomimo karuzeli. Do tego od wiosny będziemy mieć zadymę ze stanówkami i wtedy to już nie wiem w co włożę łapy...
Piekne te zamglone zdjęcia!
u nas też mglisto;(
derby, Ruda już pod siodłem? Wow! Super wygląda 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się