Bemyself/Isabelle ślicznie dziękuję za życzenia i list, na pewno odpiszę, a i chętnie się z Tobą spotkam, gdy tylko znajdzie się chwilka wolnego czasu! 🙂
poszło. 💃 ja, antytalencie do pisania życzeń, nie szukałam wierszyków w necie, tylko napisałam po prostu czego życzę, mam nadzieję, że odbiorcy nie zareagują facepalmem 😁
Cyntia, o szybko doszły, mam nadzieję, że rozczytałaś me makaronikowe pismo... :P ;-)
A ja dziś dostałam kartkę z prezencikiem - niestety nie wiem od kogo (brak nicku voltowego) - W każdym razie od mej imienniczki, więc bardzo, bardzo dziękuję! Zrobię foto jak prezencik zawiśnie na ścianie. :kwiatek:
Ja dzisiaj w końcu kupiłam wszystko co potrzebne do mojego pomysłu na kartki, ale robić będę dopiero w sobotę i jak zdążę to pewnie wtedy też wyślę. Jeśli nie to pójdą w poniedziałek 🙂
monia, podpisałaś prawdziwym imieniem i nazwiskiem, a że wróciłam styrana po 20 do domu wczoraj, to nie zajarzyłam od razu, że Monika to...voltowa monia. 🤣 W każdym razie bardzo, bardzo dziękuję i również Wesołych Świąt ;-)
Ja właśnie poadresowałam i pozaklejałam koperty i za chwilę pędzę na pocztę 🏇 Kartki są oryginalne hand made by Kopyciak 😁 Z góry przepraszam, jeśli się komuś nie spodobają 😡
Do mnie już pierwsza kartka dotarła we wtorek - dziękuję bardzo Cyntii za aniołka i śliczną karteczkę :kwiatek:
a ja nie dostałam dodatkowych adresów, więc chyba tylko ta jedna tura będzie 🙁
Możliwe, że nie doszło do mnie PW z prośbą o adresy albo moje PW nie doszło 😉 (chodzi o prośbę z 30.11?) Albo nie wiem o co chodzi 🙂
Dziękuję prześlicznie: Fin Isabelle Strasznie miło było jak otworzyłam skrzynkę a tam aż 2 koperty ! Kartki i życzenia również cudowne, dziękuję :kwiatek: 💘