Ja sie zastanawiam czy listy naskrobać ale boje się bo ja mam bardzo dziwny styl wypowiedzi w listach 😡 Spokojnie, zacznijmy sie martwić gdy będą święta, czas na wysłanie mamy do 15 🙂
w tamtym roku niektórzy załączali, z tego co pamiętam, różne,kruche dodatki. Jak to pakowaliście? Boję się, że mogą się pokruszyć w drobny mak na poczcie 🙁
Właśnie zabrałam się za wypisywanie kartek 😀 Dostałam już cudowną karteczkę od Moon, za którą serdecznie dziękuję :kwiatek: Oby życzenia się spełniły 🙂
Fajne jest wysyłanie prezentów, fajne jest dostawanie prezentów, ale ja mam (jak zwykle) jedno ale... nie chciałabym, żeby wysyłanie kartek zamieniło się w wyścig zbrojeń, w którym w końcu weźmie udział 10 osób. Mam nadzieję, że moje przesłanie jest jasne. :kwiatek: Bo bardzo mi się ta akcja podoba 🙂
poke, nie do konca zrozumialam przeslanie wyscigu zbrojen i idei 10 osób, moglabys mi do porannej kawki jaśniej wyjaśnic😀? wiem, ze się odmeldowałaś, ale jeszcze troszkę zostalo 😉
Mam nadzieję ze osoby które mają dostać kartkę ode mnie, nie będą mieć do mnie żalu o to że wysyłam je dopiero jutro. Mam nadzieję że wszystkie dotrą i postaram się wysłać priorytetem. :kwiatek:
Isabelle- Pokemon chyba chodziło o to, że mieliśmy wysyłać kartki z życzeniami, a z edycji na edycje coraz więcej osób dodaje jakiś upominek i pewnie nie chciałaby żeby zrobił się wyścig kto wyśle lepszy prezent 😉 tak mię się wydaje 😎 Pok jeśli źle odebrałam to co miałaś tu na myśli to mnie popraw :kwiatek:
Dobrze zrozumiałyście. Na początku będzie fajnie, jeden wyśle, drugi nie, na początku będzie miło, nikt się w zasadzie nie obrazi. Ale w pewnym momencie zacznie się presja i parcie. A w końcu wyścig zbrojeń. Dlatego jestem za pohamowniem się z wysyłaniem "drobiazgów". Chyba, że zrobimy osobne - nie wiem - mikołajki voltowe...
Zgadzam się co do ścigania bo chodzi o gest ale nie rozumiem też zamieszania. Mnie tak samo cieszy kartka z prezentem jak i bez, gdy wiem, że życzenia napisane są od serca i do tego od osoby z forum to do szczęścia mi żaden prezent nie potrzebny 😍 Jeżeli ktoś chce coś dorzucić to zabronić mu raczej nie możemy ale niech to będzie z chęci a nie przez konkurs "kto da lepszy prezent"
Co do pohamowania to już chyba trochę za późno, jest praktycznie końcówka terminu do wysyłania 😉
ojeej 😀 Dziś doszła do mnie kartka od nopebow za którą to baaardzo dziękuję 🙂😉 List też super, dzięki że się w ogóle wysiliłaś pomimo że naprawdę się nie znamy ^^ Oczywiście od razu lepszy humorek jak się taką cudowną kartkę dostanie 😀 Ja swoje kartki już gotowe mam jutro po szkole wysyłam 😉