Forum towarzyskie »

Świąteczne kartki re-voltowiczów II edycja

a do mnie jeszcze ani jedna nie doszla 🙁
Do mnie dwie jeszcze nie doszły:<

Isabelle, nie martw się, dojdzie na pewno, jestem tego pewna🙂
do mnie też jeszcze żadna kartka nie doszła, ale cierpliwie czekam.  🙂

Kurcze, ja tu tylko kartki z życzeniami i krótki liścik, a wy tu takie prezenciki  😡
Ja sie zastanawiam czy listy naskrobać ale boje się bo ja mam bardzo dziwny styl wypowiedzi w listach  😡
Spokojnie, zacznijmy sie martwić gdy będą święta, czas na wysłanie mamy do 15 🙂
mam pytanie, 15 jest ostatni dzień wysyłania czy 15 mają być już wszystkie kartki na miejscu ?
Do 15 wysyłamy, dojść muszą do świąt 😉
No do mnie doszła od repki, bo Jara i Isabelle wzieły mnie nadprogramowo. Wiec czekam jeszcze na 2 kartki, mamy czas :kwiatek:
Moje kartki dotarły do wszystkich! BARDZO się cieszę, że się podobają i że poczta nie nawaliła! 💃

Czekam teraz na kartki do mnie :kwiatek:
mogłabym prosic o odhaczenie się wszystkich, którzy dostali?  bo jestem ciekawa, czy wszystkie 9 dotarło 🙂
w tamtym roku niektórzy załączali, z tego co pamiętam, różne,kruche dodatki. Jak to pakowaliście? Boję się, że mogą się pokruszyć w drobny mak na poczcie 🙁
Graba. podejrzewam że najczęściej koperta bąbelkowa. Ja przynajmniej w takiej dostałam od Karli🙂
Właśnie zabrałam się za wypisywanie kartek 😀
Dostałam już cudowną karteczkę od Moon, za którą serdecznie dziękuję  :kwiatek: Oby życzenia się spełniły  🙂
Fajne jest wysyłanie prezentów, fajne jest dostawanie prezentów, ale ja mam (jak zwykle) jedno ale... nie chciałabym, żeby wysyłanie kartek zamieniło się w wyścig zbrojeń, w którym w końcu weźmie udział 10 osób.
Mam nadzieję, że moje przesłanie jest jasne.  :kwiatek:
Bo bardzo mi się ta akcja podoba 🙂

Isabelle pisałam już, że dostałam 🙂
poke, nie do konca zrozumialam przeslanie wyscigu zbrojen i idei 10 osób, moglabys mi do porannej kawki jaśniej wyjaśnic😀?
wiem, ze się odmeldowałaś, ale jeszcze troszkę zostalo 😉
Gavi dziękuje za kartkę  🙂
Już w piątek miałam ją w skrzynce  😀
Jejku, super! Wszystkie trafiły do adresatów! 🙂
Mam nadzieję ze osoby które mają dostać kartkę ode mnie, nie będą mieć do mnie żalu o to że wysyłam je dopiero jutro. Mam nadzieję że wszystkie dotrą i postaram się wysłać priorytetem.  :kwiatek:
Isabelle- Pokemon chyba chodziło o to, że mieliśmy wysyłać kartki z życzeniami, a z edycji na edycje coraz więcej osób dodaje jakiś upominek i pewnie nie chciałaby żeby zrobił się wyścig kto wyśle lepszy prezent  😉 tak mię się wydaje  😎 Pok jeśli źle odebrałam to co miałaś tu na myśli to mnie popraw  :kwiatek:
Ja dostalam na razie 1 🙂 Wiem ze doszly moje do 2 z 3 osob 🙂
cyntia Śliczny aniołek, dziękuję :kwiatek:

Moje również wysłane już w piątek, więc powinny niedługo dojść 😉
baffinka - ja tak samo zrozumiałam jak Ty
i zgadzam się z Pokemon
Dobrze zrozumiałyście. Na początku będzie fajnie, jeden wyśle, drugi nie, na początku będzie miło, nikt się w zasadzie nie obrazi. Ale w pewnym momencie zacznie się presja i parcie. A  w końcu wyścig zbrojeń.
Dlatego jestem za pohamowniem się z wysyłaniem "drobiazgów". Chyba, że zrobimy osobne - nie wiem - mikołajki voltowe...
Zgadzam się co do ścigania bo chodzi o gest ale nie rozumiem też zamieszania. Mnie tak samo cieszy kartka z prezentem jak i bez, gdy wiem, że życzenia napisane są od serca i do tego od osoby z forum to do szczęścia mi żaden prezent nie potrzebny 😍
Jeżeli ktoś chce coś dorzucić to zabronić mu raczej nie możemy ale niech to będzie z chęci a nie przez konkurs "kto da lepszy prezent"

Co do pohamowania to już chyba trochę za późno, jest praktycznie końcówka terminu do wysyłania 😉
Napisałam to przyszłościowo i ku przestrodze.
Ja się cieszę strasznie z kartek,  samych kartek. I chciałabym, żeby tak zostało.
Mamy w planach kolejną edycję wysyłania kartek na wielkanoc?
na pewno
ojeej 😀 Dziś doszła do mnie kartka od nopebow za którą to baaardzo dziękuję 🙂😉 List też super, dzięki że się w ogóle wysiliłaś pomimo że naprawdę się nie znamy  ^^
Oczywiście od razu lepszy humorek jak się taką cudowną kartkę dostanie 😀
Ja swoje kartki już gotowe mam jutro po szkole wysyłam 😉
moje wyjdą dopiero w czwartek 🙁 mam straszny natłok nauki na te kilka dni i nie dam rady wcześniej...
ale jestem pewna, że dojdą przed świętami
Plamka nie ma za co  😀

ja nadal czekam na pierwszą kartkę  🙂
Moje dzisiaj poszły w świat, także w tym tygodniu na pewno dotrą  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się