Przyznaję się bez bicia( na razie 😉 ) - dopiero dziś wysłałam kartki 😡 wszystkie poszły priorytetem zatem do świąt powinny dojść spokojnie. Na swoje usprawiedliwienie mam straszliwe zamieszanie w pracy i na uczelni. Wybaczycie? :kwiatek:
Chess szacunek za kartkę świąteczną, jest piękna. Dziękuję! 😍
Zaczynam podziwiać pocztę 😀 Co prawda wysłałam priorytetem (wcześniej nie miałam możliwości podreptać na pocztę) ale i tak nie spodziewałam się, że dotrze tak szybko. W każdym razie miło, że kartka się podoba 🙂
Graba- dziekuje bardzo za kartke i ciacho korzenne. mimo takiego opakowania moje tez nie przetrwalo. takze na choince niestety nie zawisnie. za to dodam ze bylo pyszne :-)
Do mnie doszła dzisiaj super kartka od Chess, świetny pomysł i te łatki - genialne 😀
Z moich kartek na razie doszła tylko jedna programowa i jedna nadprogramowa (plus jeszcze dwie do re-voltowiczów nie biorących udziału w zabawie). baffinka, cieszę się, że życzenia się podobały, bo pisane od serca 🙂
Tak swoją droga jestem ciekawa czy osoby będące bardzo krótko na forum pochwalą się, że dostały kartki 👀
Do mnie dziś przyszła świetna 😍 kartka od Cierp1enie i nawet na kopercie zatwierdzona podpisem przez Panią Prezes Do Spraw Wysyłania Kartek Świątecznych - czyli Julkę 💘 Dziękuję :kwiatek:
Czyli u mnie 2/2 - dwie moje doszły/dwie do mnie doszły 😁
Edit: Nie doczytałam 🤬 moje wszystkie trzy dotarły 💃
Moje kartki wysłałam w... poniedziałek? Chyba tak Niestety kartkami pochwalę się dopiero w przyszłym tygodniu w piątek, mama coś na razie wspomniała o jednej, ale nie pamiętam od kogo 😉 Jak dojadę do domu w końcu to się pochwalę :kwiatek:
Wiem, wiem, akurat w przypadku takiej akcji wolę nie wysyłać normalnie. Po prostu zwykle jak coś wysyłałam albo na coś czekałam to nawet priorytet się tak nie śpieszył :P
Ja wysłałam wczoraj (wiem, dzień po terminie ale poszły o 9 rano 🙇 ) i mam nadzieję że dojdą szybko i ucieszą 🙂 A wczoraj doszła do mnie przecudowna kartka od Chess 😍 Bardzo, bardzo dziękuję za kartkę która jest śliczna i piękne życzenia :kwiatek: