Forum towarzyskie »

Świąteczne kartki re-voltowiczów II edycja

Czyli u mnie
programowe 3/3
nadprogramowe 2/4
Kopyciak, już doszła? Szybko, bo wczoraj wysyłałam  😲 No i masz rację nadprogramowa 🙂
Alabamka! Dziękuję, koń znajduje się w moich zębach 😁. Zdradzisz przepis? :kwiatek:
baffinka, dziękuję za twórczą i ręcznie wykonaną karteczkę oraz cudowne życzenia! :kwiatek:
Wszystkiego najlepszego!
Atamanka dziekuje za kartke, jest  😍
Alabamka! Dziękuję, koń znajduje się w moich zębach 😁. Zdradzisz przepis? :kwiatek:

Proszę  😀 Wyślę zaraz PW 🙂

Dostałam kartkę od [b]JARY[/b], dziękuję ślicznie za życzenia  💃
u mnie ciągle ani jednej :beczy:

chyba tylko mnie tu nikt nie lubi :beczy:
u mnie tez nic i zadna moja nie doszla, a wyslalam ponad tydzien temu, zaczynam sie stresowac, ze gdzies zaginely 🤔
moje poszły dzisiaj o 14 😉 pani w okienku mówiła, że powinny dojść do wtorku. zobaczymy 🙂
Ja wysyłałam wszystkie równo, pierwsze dotarły do Baffinki i Horciakowej, które mieszkają w tej samej miejscowości, ale nie doszły w ten sam dzień  😂 A dziś im jeszcze dosłałam hym... powiedzmy, że coś zamiast pierniczka  😎 ciekawe kiedy dojdzie  😜 Jeszcze czekam kiedy dojdą dwie z wylosowanych z listy, jedna szła na pomorze, a druga do Warszawy- wysyłałam w tym czasie do mojej siory z Wa-wy i ona już od dwóch dni ma karteczkę  👀 Czekam jeszcze na dwie do mnie  👀  😁
Kopyciak łoooo  😀iabeł: a co, a co????  😁
Gavi  :kwiatek: super że dotarła. Ręcznie 'robione' to tam były tylko życzenia, więc coś Ci się pomyliło  🤣
ja dostałam od Alabamki, mamie bardzo konik smakował  😁

ode mnie doszły 2/4, i Alabamka chyba miała mnie nadprogramowo więc, do mnie doszła 1/3
Baffinka zobaczysz co  😎 i podpowiem - to nie jest pierniczek  😁 Poluj na listonosza  🏇
Dzisiaj do kompletu (cyntia :kwiatek🙂 doszły jeszcze kartki od Baffinki i Alabamki 😍

Alabamka Ciacho nie przetrwało najpierw podróży, a teraz sesji, także nie ma go na zdjęciach, jest w żołądku 😁 A rysunek aparaciku w środku przyprawił mnie o uśmiech od ucha do ucha 😀

Baffinka Dziękuję za dwie kartki, ta urodzinowa strasznie, ale to strasznie mnie ucieszyła :kwiatek: A łosioaniołek ma już kumpla 😀

Dzięki za fotograficzne życzenia oraz za życzenia dla Faraona 🏇 Ucieszył się i zgodził zapozować 😀

Faraon bardzo się cieszy z łosioanioła!

PS. Łosioanioł żyje, został już powieszony wysoko, aby Faraon ograniczył kontakty tylko do wzrokowego 😀

Karla 🙂 super, cieszę się :kwiatek:

Nooo to wszystkie moje doszły, ja jeszcze czekam.
Koleżanka z Holandii mi napisała dzisiaj, że kartka doszła, wysyłana razem z kartkami do Was. No bez jaj! Doszły, czy nie doszły?
Doszły, doszły 🙂

BARDZO DZIĘKUJĘ:

Pokemonowi oraz Kopyciakowi(ależ wspaniała kartka hand made!  :kocham🙂

Matko jakie to miłe!
Jaaa, nie sądziłam że jestem na tyle "znana" na rv, że dostanę nadprogramową kartkę... 😡 Zairka, nawet nie wiesz jaką radość mi sprawiłaś po parszywie zalatanym dniu  :kwiatek: Pierniczek niestety nie dotarł w całości, ale "złożyłam" go przed konsumpcją  🤣 - pyszny! ;-) i super miła kartka, dziękuję!  :kwiatek:
Super, że doszła  💃 To została jeszcze jedna w drodze  🏇
Alabamka Ciacho nie przetrwało najpierw podróży, a teraz sesji, także nie ma go na zdjęciach, jest w żołądku 😁 A rysunek aparaciku w środku przyprawił mnie o uśmiech od ucha do ucha 😀

Myślałam, że nie zauważysz tego mojego koślawca  😁

Super, że kartki dochodzą i konie smakują  :kwiatek:
No to moje doszły wszystkie  😀

MsCarmen cieszę się bardzo, że sprawiłam radość zarówno Tobie jak i Faraonowi 😀 Niezła z nich parka  😁

edit. dotarła do mnie jeszcze kartka od Horciakowej  :kwiatek: Aż sie wzruszyłam czytając życzenia  😍
Jaaa, nie sądziłam że jestem na tyle "znana" na rv, że dostanę nadprogramową kartkę... 😡 Zairka, nawet nie wiesz jaką radość mi sprawiłaś po parszywie zalatanym dniu  :kwiatek: Pierniczek niestety nie dotarł w całości, ale "złożyłam" go przed konsumpcją  🤣 - pyszny! ;-) i super miła kartka, dziękuję!  :kwiatek:

moon ciesze sie strasznie 💃

moje jeszcze 2 sie nie zapowiedziały 👀 1 nadprogramowa i 1 programowa 👀
Moich 8/10 dotarło a dostałam 5, czego 2/3 losowanych  🙂

Przyznawać się kto nie wysłał w terminie!!  🤬
Alabamka, chill
Termin był do wczoraj, więc niemożliwym jest, żeby w przeciągu kilku godzin znalazły się u odbiorców...
Z resztą na każdej kopercie będzie data nadania  🤣
Co nie zmienia faktu, że najważniejsze jest, żeby każda kartka doszła i sprawiła odbiorcy radość, choćby wysłana 2 dni po terminie  💃
Ja wysłałam wszystkie 3 w poniedziałek 12, mam nadzieję, że szybko dotrą 😉
Dziękuję za karteczki od: moon, Isabelle, Ovcy i Kopyciak (Od Kopyciak dodatkowo dostałam piękną ozdóbkę na choinkę w całości) :kwiatek:
Gdyby ktoś miał ochotę list do mnie napisać, zapraszam na PW 😉
a ja codziennie sprawdzam skrzynkę na listy i nic 😕
Moje kartki już też powinny dziś dotrzeć na 100%, wysłałam priorytetem w środę chyba albo wtorek już nie pamiętam.  😉
Moja doszła tylko jedna 🙁
moja też tylko jedna 🙁 na 7
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się