O matko, tak mi strasznie przykro 🙁( Renata trzymaj się kochana, jestem z tobą i zawsze zapraszam do Łomianek jak będziesz chciała pobyć z koniem czy pojeździć. Bardzo mi przykro 🙁(
Fantazja MoniaaA Burza Muffinka Trista Nirv Koniczka Alicja_8 Daniela dzieki kochane babeczki. Jakoś się trzymam, ale w secu mam ogromny ból i tęsknotę 😕
Dzionka ślicznie Ci dziekuję za propozycję. Może wpadnę Was odwiedzić któregoś dnia, porobić fotki. Zawsze fajnie kogoś poznać 😉
Nasturcja-Renata, ojeju... mnie też się w oczach łza zakręciła jak przeczytałam Twoj wpis.🙁 Przykro, wielka szkoda, że tak się to skończyło, ale bądź dzielna. Trzymaj się tam! :przytul:
Nasturcja-Renata brak mi słów. Współczuję bardzo. Ale niststy nikt nie mógł tego przewidzieć, wypadek losowy. Trzymaj się jakoś. Dobrze, że masz wsparcie ze strony rodziny i znajomych. 😕
Nasturcja-Renata - ja wiem,ze nie ma slow ktore by chociaz troche pomogly, ale trzymaj sie cieplutko! Jestesmy z Toba! :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:
Nasturcja - renata wiem co czujesz, i tez b. dobrze....Tez stracilam 'mojego' ukochanego konia, w tym tygodniu pogrzeb bliskiej osoby, a wczoraj na rekach umarl mi moj kochany szczur. Kazda strata bardzo boli i wiem, ze mowienie ze 'wszystko bedzie dobrze' NIC nie pomaga. :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:
Nasturcja-Renata Bardzo wsółczuję. Doskonale wiem co czujesz. Też 28 listopada tylko rok temu, zupełnie niespodziewanie straciłam moją zaledwie 4 letnią kobyłkę- Lawę. Trzymaj się :przytul: