Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

ten pierwszy w sercu  😀

młodszy "braciszek" (nie mogę się doczekać kiedy mój tyłek zagości na jego grzbiecie  😉 )

i tzw. przymusowa adopcja  🤣
wątek zamknięty
Alice- nie wkręca się? nie poci się koń? nie "zawiewa" na ręce?
ewciaa - tak, hanower po Lauries Crusador, z wyglądu chyba jednak w mamusie poszedł :P a miękki jak łóżko wodne
wątek zamknięty
No z galopie trochę zwiewa, ale taki ich urok😉 Poza tym jakoś specjalnie nie narzekam😉
wątek zamknięty
kpik Lauries 😀 fajny mlody. Ma zwichrowane spojrzenie.

madzia twoj dzieciak tez mi sie podoba 🙂

Alice ja tych dlugich grzyw u andaluzow nie lubialam, bo mi sie ciagle gdzies w palce zaplataly  😵
wątek zamknięty
Lov, szerek, ewciaa_, Anka dziękuję ślicznie dziewczyny, miło mi to słyszeć( tfu, czytać) :kwiatek:
kara107 źrebol jest na pewno niepowtarzalny, nie ma szans żeby pomylić go z innym koniem 😀
wątek zamknięty
madzia bardzo fajne młode i już się tak lansuje, no no 😉

kara107 młody fajny, ale jaki paker ze starszego brata. On kiedyś przestanie rosnąc wszerz?
Młodsza 'siostra' przesyła całusy dla M. 😉

wątek zamknięty
kara107, młody kary z 'jednostronnie skrętną latarnią" jest przesłodki, przekochany i prześliczny. Jeden z moich ulubionych koników na revolcie.😉

Mnie też na fryzach te grzywy przeszkadzały.... a jakoś nie wpadłam wcześniej na pomysł, żeby np. dobierańca po prostu zapleść:P

hate me!, wy to macie elegancką prezencję. 😉
wątek zamknięty
galopada_-rosnie Ci ciacho 😉
faraa-obledne konie.
Strasznie zaluje, ze moja ,,babcia" zresorbowala ciaze, bo mialabym kilkumiesieczne Pegasusiatko.
ewciaa_-dorosleje Tulipanisko.Fajnie razem wygladacie 🙂
Losia-fajnie kicacie z mloda 😀
kpik-urodziwy facet 😜
madzia-Ty wiesz 😍

Dzieki wizycie forumowej okwiat :kwiatek: uzbrojonej w aparat, ja tez mam cos nowego ze Zwiastunem

wątek zamknięty
milusia roznie roznie, mam nadzieje ze dojdzie do min. 175....  🙇
wątek zamknięty
Anka,  zwichrowane spojrzenie? ... brzmi ciekawie, a coz dokladnie znaczy? bo ostatnio widuje go aż zbyt czesto z przymknietymi oczami jak zasypia prawie z głową w żłobie jak się go za uszkiem drapie hehehe
wątek zamknięty
hate me! Ty o moim mówisz, że paker niby ?! Z Twojej baby świetna maszyna, widać którą z cech tatuś najlepiej przekazuje  😀 więcej, więcej fotek proszę  😅
Sankarita nie taki on słodziaszczy  😉, ma chłopak dwie twarze i jak na roczniaka jest cholernie ogierzasty
wątek zamknięty
kara107, widzę, że Miecho wrócił do swojej bdb formy. oby tak dalej 😉
wątek zamknięty
Madzia Buddy jest coraz piękniejszy, już widać, że trochę przytył i ma z czego budować mięśnie 😉 Powodzenia w dalszej pracy, trzymam za was kciuki 🙂
wątek zamknięty
dzięki Proti  😀 ale tak na marginesie wcale tak dużo nie pracujemy. To wszystko dzięki temu że chłopak w końcu sie zrelaksował, tereny pochodził i to baaardzo chętnie  🙂 , cały boży dzień na duuuużym pastwisku spędza
Tak na dobrą sprawę to się zastanawiam czy na skoki go nie popchnąć  😉 , bo maluch chyba ciut lepiej na dresiaża się zapowiadać będzie. Pożyjemy, zobaczymy  😀
A kiedy odwiedzin możemy sie spodziewać?
wątek zamknięty
No to ja pokaze mojego koniucha z dzisiaj 🙂
wątek zamknięty
kpik mało!  👿 🤬
wątek zamknięty
kpik - podpisuję się pod cieciorką - więcej, koń obłędny, zakochałam się  😍  😵

kara107-  miło was znów widzieć 🙂

milusia - Rudy piękny!

hate me! - świetna kobyłka, daj coś jeszcze 🙂
wątek zamknięty
cobyście o nas nie zapomnieli  😉

wątek zamknięty
Brzask,
kocham rude w żółtym 🙂
wątek zamknięty
Tak na dobrą sprawę to się zastanawiam czy na skoki go nie popchnąć  😉 , bo maluch chyba ciut lepiej na dresiaża się zapowiadać będzie. Pożyjemy, zobaczymy  😀

chłopak potencjał ma i myślę, że by się w skokach odnalazł 😉

A kiedy odwiedzin możemy sie spodziewać?

No właśnie? Odwiedziłam Was dwa razy, a Wy mnie ani razu
wniosek prosty 😎
wątek zamknięty
cieciorka, poprawię się, mimo że kadrowanie... no widać jakie

tu ma bardziej rozbiegane oczka
wątek zamknięty
kpik, ten twoj mlodziak podoba mi sie chyba najbardziej z dotychczasowych twoich koni!
no i podobny trochu do tego pana:

😍
wątek zamknięty
magda, i dobrze  ;-) - taki był właśnie plan
uh poważnie ten pan z obrazka wygląda 🙂
wątek zamknięty
Magda

Co to za koń? Przecudny  😍 😍 💘 💘 💘
wątek zamknięty
mlodziak po contenderze 🙂
powazny jest srednio.. wciaz mi wlosy usiluje zjesc.. wchodze ze zwiazanymi, wychodze z szopą..
wątek zamknięty
kpik wspaniały kon!!
Magda przystojniak

Poranek w zamysłowskiej stajni 🙂
wątek zamknięty
madzixx nastrojowe zdjęcie, śliczne
magda cudny młodziak  😍  😍
Brzask no właśnie, dlaczego tylko jedno  🤬 uwielbiam Twojego rudego
milusia rudy jak zawsze grzecznie pracujący  😀
wątek zamknięty
madzixx, ale faaajne zdjęcie.... przypominają mi się wakacje rok, dwa i trzy lata temu, kiedy taki widok witałam albo z widłami albo z wiadrami owsa albo dzieciakami. Boooskooo...... ^^ Tylko we wszystkich tych stajniach nie było domków i żelaznych płotów, a pola tudzież lasy, ale i tak - klimat zachowany. 😉
wątek zamknięty
a ja mam jeszcze parę zdjęć 4 letniego źrebaczka  😍. Już mam fioła na punkcie tego konia 😉 Przepraszam za krzywe koreczki, ale to jedne z tych, które powstaly w niecałe 15 minut  😂

wątek zamknięty
rtk, boski zwierz.  😍

A ja dostałam fotkę z mojej ostatniej jazdy na Kucyku...
Nie wygląd najładniej, ale jest...  😕
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.