No to dla przełamania klimatów zdjęcia iście gorące- środek lata. Nie mam za wiele zdjęć swojego gnojka bo jakoś tak ja i aparat zawsze mamy nie po drodze.
Swego czasu miałam pod dzierżawę klacz o imieniu Ochara, pewnie część z was pamięta użytkowniczke "mamuteq" obecnie ochara wyjechała do warszawy, i czy może ktoś wie lub słyszał w jakiej stajni? lub jak się ma?
Burza on jest obłędny! Mój też jest pulpetowy xd. Ale. JAk był w treningu to mu się schudło. 1- taki normalny 2- kiedy byliśmy na obozie i ogier się spalał.
Klacz Grota 20.01 skonczy 14 lat jest po Hipovicie niechodzi pod siodlem od paru lat stad calkowity brak miesni...ale nadrobimy 😅 ma przepiekną buźke...no i mam do niej sentyment bo to narzeczona Zairka była 😡
Hypnotize, dziękuje... zadu ma być więcej, to dalej niedużo 😉
majeczka, dziękuje 🙂 najlepsza jego fryzura 😀
Chaff, po prostu łatwiej nam nabrać masy, szyi, mięśni, tłuszczu itp więc lepiej wyglądać 🙂 pod siodłem to raczej grzeczny koń ale trochę uparciuch 😉
armaquesse, zgaadnij... 😉 Wintec Wide 😉
Mo, jaka różnica! Naprawdę musiał mu trening dać popalić, ale i tak śliczniutki 🙂
Zairka, wszystkie komplementy powinny iść w związku z tym do Raven i Nasturcji- Renaty bo to one wytrzymały w okropnym wietrze na polu patrząc jak się wożę 😉 wow, 14 lat bym jej nigdy nie dała, super zadbana klacz.
Deb już Ci kiedyś pisałam - jego maść wymiata! Pinesska znałam konia o takim samym imieniu, nawet maścią są identyczni 🙂 tak samo poczciwie wyglądają 🙂 Condina śniegowe słodkości 🙂
Burza pączek profi fakt ale przy moim nowym nabytku to okruszek. z Twoją pomocą :kwiatek: przedstawiam Wam ANKY 😀