helcia, :kwiatek: ja też jakoś specjalnie nie przepadałam za gniadymi, a wyszło tak, że mam gniadego🙂
skąd ja to znam 😁 kupując pierwszego konia postanowiłam, że nie będe zwracać uwagę na maść ale baaardzo nie chciałam mieć gniadego - oczywiście takiego kupiłam 😁 . rozglądając się za drugim koniem pomyślałam sobie - ok, każda maść, byle nie kasztan - kupiłam kasztana 😜
kare_szczescie, łaaa, łaaa, Karuś na padoku! Czy mi się dobrze wydaje czy... zapuszczasz grzywę? :> m0niSka, ach, jakie zalotne spojrzenie na pierwszym zdjęciu.😉 Tristia, jakie równe grzywki. :P Prawie tej samej długości.😉 Miii. ta to ma fajny pyszczek i skarpetki.😉
Co do konia - ja zawsze miałam 'szczęście' do niewygodnych, sztywnych, twardych w pysku koni. A Samu jest wygodny, luźniutki, elastyczny, i mega delikatny w pysku.
Sankaritarina noo.. :kwiatek: kare_szczescie AQH/APHA Brat With A Gun/Gunners Smokin Cowgirl 😜 m0niSka dzięki dzięki :kwiatek: Pinesska arabka niestety już nie ma, na dwa konie to bym się jednak ooostro wykosztowała 😵
Pinesska Fantazja lubi skakać, na razie to jakieś szeregi poskaczemy żeby sięwyrabiała a potem zobaczymy, trzeba też ujeździć się 🤣 Pięknie Brzaskowi w zieleni 😀 Pursat potrafi też inaczej fruwać, np. z dupcią powyżej uszu 🤣 Raven dzękujemy :kwiatek:
Ja wiem, ja wiem 😡 Ale sama widzisz co sie ostatnio działo :/ Musimy się kiedyś zgadać, na przykład jakiś piątek - kończę w miarę przywzoicie lekcje, więc mogłabym od razu po szkole do was podjechać. Myślę, że kwestia dogadania, chociaż... sama widzisz, że czasami jest cięęęęężko! 😵
A co by OT nie robić, takie tam śreeeednie zdjęcie Rywallowego 😉
Moniska-powiem Ci,ze najbardziej wkurza mnie to,ze nie mam ładnych zdjec Rywala 😤 Ale po maturach pojade do niego pomimo wszelkich przeciwnosci! 👿 A chrapka? 😉 Avatar dobry na wszystko :P