Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

helcia, :kwiatek: ja też jakoś specjalnie nie przepadałam za gniadymi, a wyszło tak, że mam gniadego🙂

skąd ja to znam 😁 kupując pierwszego konia postanowiłam, że nie będe zwracać uwagę na maść ale baaardzo nie chciałam mieć gniadego - oczywiście takiego kupiłam 😁 . rozglądając się za drugim koniem pomyślałam sobie - ok, każda maść, byle nie kasztan - kupiłam kasztana  😜
wątek zamknięty
kare_szczescie, łaaa, łaaa, Karuś na padoku! Czy mi się dobrze wydaje czy... zapuszczasz grzywę? :>
m0niSka, ach, jakie zalotne spojrzenie na pierwszym zdjęciu.😉
Tristia, jakie równe grzywki. :P Prawie tej samej długości.😉
Miii. ta to ma fajny pyszczek i skarpetki.😉
wątek zamknięty
Miii., O Boże ! 😍  jakie piękne zwierze ! Co to  👀
Sankaritarina ah tak irokez nam odrósł 😀 do długości koreczkowej
wątek zamknięty
Miii., :kwiatek:
Twój odmianę ma obłędną! 😍 uwielbiam kasztany 😍 śliczny jest!

Sankaritarina, on zawsze tak zalotnie się patrzy, szczególnie jak coś narozrabia 😁
:kwiatek:
wątek zamknięty
nie zawsze dostajemy to, czego pragniemy. Ja zawsze chciał spokojnego, choć lekkiego do przodu konia, a dostałam.... no cóż. Zupełnie co innego  😉

Moniska, obłęd w ciapki. Chwyta chłopak za oko! i widać, że wychuchany  😀
wątek zamknięty
Mii piękny quarterek! a co z arabkiem? jest jeszcze?

wiedźma, wiem, że w Polsce kocyków używają tylko na zawodach, my na zawody wybierzemy się po Św. Nigdy, więc upiększam sobie konika dla siebie  😎
wątek zamknięty
Edytka, dziękuje prześlicznie 🙂

Pinesska, miałam właśnie pisac, że czadowy kolor macie na sobie! 🙂

kare_szczescie, no właśnie, tylko coś fotka ta twoja taka że prosic o wiecej, bo NIC nie widac 🙁

Raven, Piorurowski cmoka ciotkę 🙂
wątek zamknięty
_kate, miło nam to słyszeć! :kwiatek:

Co do konia - ja zawsze miałam 'szczęście' do niewygodnych, sztywnych, twardych w pysku koni.
A Samu jest wygodny, luźniutki, elastyczny, i mega delikatny w pysku.
wątek zamknięty
oo Pinesska, to widzę jedziesz ze mną.^^ skądże ty masz taki dopływ tych kocyków, hmm? 🤬
wątek zamknięty
Sankaritarina noo.. :kwiatek:
kare_szczescie AQH/APHA  Brat With A Gun/Gunners Smokin Cowgirl  😜
m0niSka dzięki dzięki :kwiatek:
Pinesska arabka niestety już nie ma, na dwa konie to bym się jednak ooostro wykosztowała 😵
wątek zamknięty
Miii swietny rudzielec  🤣

A tu troszke mojego mlodego

portretowo

ruchowo

i osiolkowo :P
wątek zamknięty
Wiedźma z Ju Es And Ej 😀
Burza dziękuję  :kwiatek:
Mii no nie! tego ślicznotka sprzedałaś? Gdzie poszedł?
wątek zamknięty
Mój chłopak juz w domu  😅

wątek zamknięty
Asik, malowany obłędnie! 😍

Condina, śliczności!
wątek zamknięty
Moniska- ciesze sie,ze zdjecia sie podobaja!  :kwiatek: Po cichutku liczylam,ze tu trafia  😡 😁
wątek zamknięty
martva, fakt, że zanim je otworzyłam musiałam 2 razy kompa zresetować, ale warto było :kwiatek:
wątek zamknięty
Pinesska Fantazja lubi skakać, na razie to jakieś szeregi poskaczemy żeby sięwyrabiała a potem zobaczymy, trzeba też ujeździć się  🤣
Pięknie Brzaskowi w zieleni  😀
Pursat potrafi też inaczej fruwać, np. z dupcią powyżej uszu  🤣
Raven dzękujemy  :kwiatek:
wątek zamknięty
Heh no nie dziwie sie  😡 Ale mysle,ze Samuar jest na tyle zachwycajacy,ze warto bylo to robic  😁 Zeby sie pochwalic tak pieknym Synkiem :P
wątek zamknięty
martva, czekamy na Twoje kolejne odwiedziny! Obijasz się ciotka!
wątek zamknięty
Ja wiem, ja wiem  😡 Ale sama widzisz co sie ostatnio działo :/ Musimy się kiedyś zgadać, na przykład jakiś piątek - kończę w miarę przywzoicie lekcje, więc mogłabym od razu po szkole do was podjechać. Myślę, że kwestia dogadania, chociaż... sama widzisz, że czasami jest cięęęęężko!  😵

A co by OT nie robić, takie tam śreeeednie zdjęcie Rywallowego 😉

wątek zamknięty
Condina- super chłopak się prezentuje ale co tak mało 🤬
Pinesska- Zawsze miło się na Was patrzy 🙂
wątek zamknięty
martva, szkoda, że nie widać Rywalowej chrapki!
wątek zamknięty
Asik  :kwiatek:
Pinesska ano..sprzedałam. Stoi niedaleko, też w Krakowie 🙂 nawet niedługo jade do niego w odwiedziny 😀
wątek zamknięty
Moniska-powiem Ci,ze najbardziej wkurza mnie to,ze nie mam ładnych zdjec Rywala  😤 Ale po maturach pojade do niego pomimo wszelkich przeciwnosci!  👿 A chrapka? 😉 Avatar dobry na wszystko  :P
wątek zamknięty
martva, nawet jak nie pojedziesz to Cię w końcu wykopię do niego! Chrapka jest zajebista 😁
aaaa... i odwiedziny u nas w tym tygodniu obowiązkowo!
wątek zamknięty
Mihrab(po prawej) prawie jedenastoletni ogier i jego własny syn,siedmiomiesięczny Mujahid podczas zabawy  💘 💘 💘

wątek zamknięty
Wojenka, ładnie chłopcy dokazują, druga młodośc tatusia dorwała 🙂
wątek zamknięty
Asik pięknie malowany młodziaszek😀😀 ciekawe co z niego wyroście😀

Wojenka co za akcja

Condina twoje cudo stanowczo umie latać!!
wątek zamknięty
Moniska----->Super chłopak! Na żywo jeszcze lepszy!! 😉
wątek zamknięty
czasem przyciecie ogonka i rozczesanie grzywy sprawia, ze widok jest ptzyjemniejszy... 🙂

katka przed jazda grzywa jest wypucowana a po jezdzie kon robi z siebie świnkę a po uświnieniu właśnie tak wygląda jak na focie 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.