otoz mamy nowa, pelna pomocowych checi forumowiczke:
Witam!
Mam zamiar niedługo otworzyć fundację dla koni 🙂
W fundacji tej będą konie potrzebujące domu miłości a także stałej opieki.
Przyjmę każdego konia może być po kontuzjach itd. dla mnie to nie ma znaczenia liczy się pomoc z woj. wlkp. 😀
Przyjmę koniki do 13 roku życia które już są zupełnie skreślone na samym starcie np. przez wypadek 🙁
Bardzo proszę o kontakt na e-mail - [email protected]
Witam!
Mam zamiar utworzyć wraz z mamą i siostrą fundację na rzecz koni w Poznaniu 🙂
Narazie nie mamy wystarczającej ilości pieniędzy nawet na wykupnie działki o powierzchni ok.3 hektarów.
Szukamy więc osób w których zostało jeszczę choć trochę miłości i osób których by nam pomogły w dofinansowaniu fundacji która będzie nosić nazwę " Save the horse "
Celem naszej fundacji będzie ratowanie koni głównie z rzeźni lub tych koni które już nie dostają rządnej szansy.
Tutaj liczy się nawet grosz...Potrzebna jest twoja pomoc aby fundacja powsatała.
Każda pomoc jest potrzebna jeśli chodzi o pomaganie innym a zwłaszcza tym co tego potrzebują najbardziej.
My nie chcemy nic wzamian od tych koni poprostu chcemy żeby żyły dla nas 🙂
Prosimy o pomoc 🙂
e-mail - [email protected]
Jeśli zła kategoria to bardzo przepraszam 🙂
jednak chyba nie spotkala sie ze zrozumieniem naszego kolegi o skomplikowanym nicku 👍 😂
Witam
Ja również mam zamiar założyć fundację i także apeluję o pomoc szanownych rewoltowiczów, znanych z dobrego serca i szczodrości. Nadrzędnym celem fundacji będzie zakup dużej ilości piwa, które będę mógł żłopać wieczorami. Mieszkam w małej wsi. Władze gminne nie zapewniają mi żadnych atrakcji, wiec sam muszę o nie walczyć. Od rana do wieczora jeżdżę konno, ale zmrok zapada już około 16 i mam sporo czasu do zagospodarowania. Proszę o zrozumienie... wystarczy sześciopak piwa dziennie, nie mam dużych potrzeb. Proponuję niech każdy forumowicz wpłaci chociaż po 1 zł na moje konto (chociaż można wpłacać więcej)
Proszę o pomoc i z góry dziękuję za zrozumienie.
Byłbym zapomniał, fundacja nazywać się będzie "horse and beer" i nic w zamian nie chce tylko to piwo.