Forum towarzyskie »

Co mnie śmieszy i bawi na re-volcie czyli koń by się uśmiał :) :) :)

fajnie było...wracam do swojego ulubionego avatarka autorstwa naszej Szczygi 🙂
no, ja też wracam do swojego, bo się nie rozpoznaję w gąszczu postów 😉
A ja zgubiłam swój poprzedni 🙄 Trudno, na razie zostanie finn'ka 😉
Ja sobie gęś zrobiłam.
Gę Gę Gę.
Już nie ma pindzi?  😁
Gąska ładna, można na pieczeń przerobić  😀iabeł:
ja chyba z tym żelem zostanę na dłużej, jako matka całej afery  😂
ja z dzordzem tez, przywiazalam sie 😉
ja na szczęście nie miałam problemu z avaterem. wyskakiwały mi same moje zdjęcia  😂
co najwyżej mogłabym zmienić na taki:  😁
baffinka, zdecydowanie lepszy, zmieniaj 😉

ja tez wracam do syryjskiego avatara. mam nadzieje ze kiedys bedzie mogla na stale wrocic kurka. albo Gilson.
kujka, bardzo kochałam Twój poprzedni avek. Ten z tą babka.
Baffinka, hahaha, dobre 😀

Mi to poprawiło dziś humor:
Zależy też do jakiej dyscypliny sie szuka  😉 Bo jak do ujeżdżenia to maść jednak ma jakieś znaczenie.

Hmmm, a ja startuję na bułanym koniu, głupia jestem. Może dostawałabym lepsze oceny, gdybym miała kasztanowatego kn'a 😉
Ehhh, po co pisać posty dla samego pisania?
JARA, ech ja tez go lubilam ale jak zwykle nie zapisalam (albo nie wiem gdzie zapisalam) i przepadl. no i ona miala jeszcze stara flage a teraz mam nowa flage Wolnej Syrii.
no to zmienione  😁
Baffinka, hahaha, dobre 😀

Mi to poprawiło dziś humor:
[quote author=anne* link=topic=8233.msg1486303#msg1486303 date=1344330358]
Zależy też do jakiej dyscypliny sie szuka  😉 Bo jak do ujeżdżenia to maść jednak ma jakieś znaczenie.

Hmmm, a ja startuję na bułanym koniu, głupia jestem. Może dostawałabym lepsze oceny, gdybym miała kasztanowatego kn'a 😉
Ehhh, po co pisać posty dla samego pisania?
[/quote]

ech, trochę jednak racji ma  🙄 zaden ze mnie dresiarz, ale w lewadzie 10 lat temu na kursie instr i śp pani małecka i pan sałacki to podkreślali, pożadane sa konie jednomaściste, najlepiej z odmianami na nogach, na łbie niepożądana jest np krzywo schodząca łysina bo to daje wrazenie "krzywego konia" z przodu jak sędzia patrzy
to dyscyplina uznaniowa jednak i maść ma znaczenie  😉 a i bułany koń przecież sie sędziom na pewno spodoba  😀
No popatrz, a najlepsi jeźdźcy na świecie za nic mają te wskazania polskich dresażystów i patrząc choćby po dzisiejszych przejazdach na olimpiadzie - nie dość że krzywe odmiany na pyskach konie mają to i malowanie na nogach nierówne, albo na 3 nogach tylko i nijak im to nie przeszkadzało w wyborze tego konia... Wiesz, kiedyś to się mówiło, że jak koń np. ma odmiany na 3 nogach tylko albo nierówne, to wielki problem dla sędziego. No na szczęście trochę już się sędziowie dokształcili... A przynajmniej się przestali przyznawać, że to dla nich jest problemem.
Ja też wracam do swojego, mimo fajnej zabawy nie jestem w stanie rozstać się z Grabażem, jesteśmy jednością. 😀 😁
kujka,

jakbyś zatęskniła 😉
epk, pacze własnie, rózne są konie, za to np srokatego nie widze, chociaz chętnie bym zobaczyła
zauwaz ze np wysoko malowany kasztan z latarnia robi dobre wrazenie ogólne chyba na kazdym  🙄, mysle ze cos w tym jest...niekoniecznie o wykształcenie sedziów chodzi, tylko o jakies tam pewno inne preferencje
zreszta jak mówie zaden ze mnie dresiarz, ja tylko powtarzam
Averis, jee dzieki! jak wroce do domu to zmienie! 🙂
Świetna była zabawa, ale też wracam do swojego avatara 🙂
A ja się przywiązałam do zwierząt w dziwnych nakryciach głowy, więc teraz może pieskokwaiat 😀
I odmiana i tradycja! 😉
dla mnie nie ma ciekawego avatarka 🙁
A ja tęsknię za moim Ignasiem w awatarze, a z drugiej strony drobiowa pinda też jest ok  🤔
Kurczak, zostaw,Twoje jest super 🙂
Haha no niech będzie, będę dalej demoralizować nieletnich nagim, kurzym cycem 😉
Julie ale ten awatar z Meryl był zajebiaszczy! Zostaw go sobie!
A Tania za zmianę awataru ma u mnie foch  :jogin:
Za to mój awatar baaaaaaaaaaaaaaardzo mi się spodobał  😁
Pokemon - bo Twój avatar jest zajebiaszczy  😁

Kurczak - zostaw zostaw 😀
No niby zajebiaszczy, ale czułam się z nim jakoś tak... nieswojo. Coś na tej samej zasadzie, że uwielbiam kolor różowy, ale nie jako ubranie.
Zostanę przy zwierzątkach 🙂
Kurczak, Twój jest teraz genialny! 🙂
Julie, mnie się twój bardzo podobał 🙂

z moim byłoby łatwo, z resztą miałam już cieciorkę, o tę dokładnie:
ale niektóre wyniki mnie zaskoczyły:
http://pl.memgenerator.pl/mem-image/cieciorka-dziadunia-pl-ffffff

no i standardowo cieciorka w pomidorach
znalazłam też strony o wsadzaniu ciecierzycy we wrzody, ale nie wrzucę, bo to obrzydliwe. no i dowiedziałam się, że jest nawet stronka:
http://cieciorka.com/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się