[quote author=cieciorka link=topic=771.msg1323627#msg1323627 date=1330633397] Gumka mi dziś spadła 🙂 Wczoraj się zsunęła, więc ją poprawiłam, ale dzisiaj ją chyba zjadłam 🙂
umarłam 😂 😂 😂 😂 [/quote]
Uśmiałam się! Taka drobna zbieżność nazw, a ile radości może człowiekowi sprawić 😁
[quote author=remendada link=topic=771.msg1323766#msg1323766 date=1330639455] [quote author=cieciorka link=topic=771.msg1323627#msg1323627 date=1330633397] Gumka mi dziś spadła 🙂 Wczoraj się zsunęła, więc ją poprawiłam, ale dzisiaj ją chyba zjadłam 🙂
umarłam 😂 😂 😂 😂 [/quote]
Uśmiałam się! Taka drobna zbieżność nazw, a ile radości może człowiekowi sprawić 😁 [/quote]
kurde, nie łapię, ciągle mam w głowie tylko jedną opcję 😲 edit: już wiem! o matulu 😵 😂
Derka w stanie nienaruszonym, założona tylko na jedną przymiarkę i na dzisiejszą noc. Niepraną sprzedam za 120zł +15zł przesyłka (wysyłka natychmiast) Upraną sprzedam za 140zł +15zł przesyłka (no i terzba będzie poczekać ze 2 dni aż wyschnie)
Poprostu padłam... 😎 [/quote]
O dopiero zobaczyłam, że rozbawiło Cię moje ogłoszenie. 🙄 Dokładnie tak jak dziewczyny zauważyły - niektórzy wolą kupić coś nieupranego bo: 1. zależy im na czasie, 2. chcą zaoszczędzić parę groszy, 3. wolą sobie uprać same 4. mają inne powody. Nie wiem co w tym dziwnego, że się daje komuś wybór czy chce zaplacić normalnie za coś czystego czy taniej za nieupraną rzecz (uprzedzając go o tym).
[quote author=zabeczka17 link=topic=67824.msg1292760#msg1292760 date=1328545476] ja myslami bylam daleko przytej druiej opcji ;] w takim razie zwracam honor 🙂 :kwiatek:
krótkowzroczność? [/quote] Wyjaśniłam tylko dlaczego wystawiłam ogłoszenie o takiej treści - różni są ludzie i różnie chcą kupować: brudne albo czyste. BTW - Tak, jestem krótkowidzem i noszę okulary od 14 lat 🤣
Z kolejnych rzeczy do litanii: - jazda w oczami wlepionymi w grzywę konia - monotonia treningów ujeżdżeniowych - nie wyjeżdżanie w teren ze strachu - przewidywalność konkursów ujeżdżeniowych, które mają te same elementy jeżdżone na pamięć. - jazda na czarnej wodzy - zawsze dla mnie kontrowersyjna -
Uwierzcie, z wielu rzeczy się śmiałam na wolcie, ale nigdy nie śmiałam się aż tak 🤣 IMO lepiej zyskać miano nadmuchanej laski z dzieciowego, niż mieć stałą opinię wrednej z niedopchnięcia... 😁
quote author=wrotki link=topic=107.msg1326047#msg1326047 date=1330856448] Ktoś, ja tylko wyraziłam swoją wątpliwość, że (być może) uczycie stać w strzemionach (i to bardzo delikatnie wyraziłam). Każdy może sam ocenić. No i... "uczycie"... Na jakiej zasadzie podczepiasz się pod pracę twojego faceta? Kogo ty osobiście szkoliłaś? Ja też mogę odwołać się do osiągnięć mojego męża? albo jesteś arcypodłą albo zwyczajnie głupia, masz tu swój cytat: [quote author=halo link=topic=107.msg1323845#msg1323845 date=1330649959] A jak są usadzone wasze podopieczne, to każdy może sobie sam ocenić na zamieszczonych przez Ktoś filmikach. traktujesz naszą parę jako zespół i bardzo słusznie...i gówno ci do tego kto siedzi w siodle, a kto drągami żongluje! ...no i prawda jest taka, że jeździecko jesteś zwyczajnym zerem i wie to każdy kto widział cie w siodle...i nawet twój mąż nie mógł przez lata tego zmienić. [/quote] no pacz halo, ja podobnie ostatnio uśmiałam sie z tego 😁
POLECAM 🙂 Chyba lepsze to na luźnej wodzy, niż napier...e końskiego pyska na klasycznym dresażu 😤
Po prostu bronisz tego klasycznego dresażu. Dla mnie ten klasyczny, to po prostu rycie końskiego pyska, nic więcej. Nie wiem, co ludzie w tym widzą fajnego i ciekawego. Że koń ładnie głowę ustawia ? Ustawia, bo wodze są na tyle ściągnięte, że inaczej nie da rady. Dla mnie takie coś to bezmyślność 🙄
(o alkoholu) ... właściciel tej stajni sam go nadużywa (ale o tym już dalej), i jeszcze niedawno prosił pensjonariusza o podjechanie do sklepu i zakup ćwiartki cytrynówki, gdyż właściciel, jak sam to określił, był o suchym pysku od trzech tygodni i już nie mógł wytrzymać. Ha!Ha! TRZY TYGODNIE!!! Twardziel.
bo wynika z niewiedzy! ale spoko - możesz z tym życ, nikt Ci nie zabrania. Tylko nie dziw się, że Twoje wywody wywołują jedynie uśmiech na twarzy rozmówców 😉
Nomi ja Cię proszę - nie przenoś swojej dyskusji do wątków, gdzie nie powinno jej być. fajnie mi się czytało ten wątek, ale jeśli zaraz się tu rozwinie jakaś awanturka, to ja dziękuję.
Po prostu powiedziałam, że to moja opinia i koniec. Nie wiem po co ten off 😉
No ale przecież wszyscy wiedzą, że to Twoja opinia, jest to oczywiste i podpisane w cytacie 😁 Jest na tyle śmieszna, że teraz 3/4 volty ma z tego ubaw 😂 Nic Ci to nie daje do myślenia?
Weźcie skończcie tego offa. Ja tak uważam i tyle 😉 Bo skoro to takie śmieszne-powiedzcie mi-dlaczego ? W sumie nawet nie macie jak tego wytłumaczyć, bo to moja opinia,a ja chyba sama najlepiej wiem, co mi się podoba, a co nie 😉 I koniec offa, bo zaraz ostrzeżenia pójdą 😀
Nomi, wyjaśnij mi, jak ma wyglądać dresaż na luźnej wodzy? a najlepiej pokaż jakieś przykładowe filmiki 😎 śmieszne jest to że masz jakieś opinie z kosmosu i w dodatku zaciekle ich bronisz mając ogromne braki w wiedzy. chyba nawet nie wiesz co piszesz. tak: jestem hipokrytką, miało nie być dyskusji a sama biorę w niej udział...