Mi się okropnie oglądało to jak grali grecy... Serki feta wywracały się co chwila po byle dotknięciu 👿 A z naszych zadowolona, mimo wszystko! Gratulacje dla Tytonia!
Ni lubię oglądać transmisji w TV, bo w sumie nie bardzo jest na co patrzeć. Za to Pan Zimoch w PRI jak zwykle stanął na wysokości zadania i bez większego wysiłku umieścił ogromnego banana na mojej twarzy. Szczerze polecam odsłuch, doznania fenomenalne.
Na mnie największe wrażenie zrobił Szczęsny po przyjęciu czerwonej kartki - Grecy mogliby się od niego uczyć jak honorowo zachowywać się w grze. Strasznie irytujące te panienki 😁
Mi się okropnie oglądało to jak grali grecy... Serki feta wywracały się co chwila po byle dotknięciu 👿 A z naszych zadowolona, mimo wszystko! Gratulacje dla Tytonia!
To są właśnie takie ich typowe greckie zagrania. I później przeciąganie meczu... Ale fakt faktem, że sędzia się pospieszył z czerwoną kartką dla Grecji.
Obrona u nas licha, Grecy się potrafią ustawić i zablokować. Miałam wrażenie, że nasi się za bardzo bawili z piłką, w 2 połowie szczególnie. Ale lepszy remis niż przegrana 😉
Spodziewałam się większej katastrofy, a tu proszę - dobry mecz! Zwłaszcza pierwsza połowa. 🙂 Tylko szkoda, że u nas gra 4 zawodników, a reszta to pic na wodę, jak to mój tata mówi.
To mamy 1:1. No nie powiem,ale myslalam,ze masakra bedzie wieksza,a tutaj prosze prosze a takiej tragedii nie bylo. Ciekawe jak pojdzie nastepnym razem. Pozozstaje tylko czekac i trzymac kciuki. Ale zyjmy dniem dzisiejszym,mamy 1 punkt. Jakos bedzie. 😉
Remis remisem, ale ogromne gratulacje dla bramkarza, który obronił karnego! Jestem pod wrażeniem, bo ciążyła na nim wielka presja po zejściu Szczęsnego z boiska.
1 punkt lepszy niż 0 😉 ale po pierwszej połowie spodziewałam się większego zaangażowania w drugiej, większego pressingu, a tymczasem zwolnilismy grę, nie wykorzystaliśmy przewagi liczebnej. Czyżby znów problemy z przygotowaniem fizycznym ?
jestem załamana. mam ochotę się rozpłakać... nie wierzę, że tak to się skończyło 🙁 to zupelnie tak jak ja, bo lemingi ciagle jeszcze beda mialy powod do swojego bezmyslnego pedu.
Gilian, niekoniecznie 😉 Byłam w obstawie medycznej poprzedniego Mundialu, siedziałam w największej we Wrocławiu strefie kibica. Niby było dużo ludzi, niby byli agresywni, ale przez całą imprezę mieliśmy tylko jeden uraz i to do tego dziecka 😉. Na imprez podwyższonego ryzyka jest spokojniej, bo ludzie bardziej uważają. Do tego odpadają interwencje u starszych ludzi, bo są zajęci oglądaniem telewizora i nie chorują wtedy 😀
We Wro właśnie lunęło. Leje koszmarnie
przedzwoniłam właśnie do kumpla na sor, mówi że mają około 20 nawalonych agresywnych ludzi i skończył im się haloperidol 🙂 jest kultura, a co!
i czechy i rosja zagrali dobre spotkanie. ale rosjanie mimo wszystko... WOW... kibicowałam im bardzo 🙂 cieszę się z wyniku i trzymam dalej kciuki. poprawili mi humor 🙂 minus tej sytuacji jest taki, że z czechami w najlepszym razie zremisujemy, a rosja nas rozniesie - 3😲 minimum...
Nasi zagrali standard. Nic się nie zmieniło. Po pierwszym golu stwierdzili, że wygrali mecz, więc dali sobi spokój. Fajnie by było, jakby nie było drużyny przeciwnej. No ale pech chciał, że ciągle była 🙄 i skończyło się, jak skończyło. Czy mamy się z czego cieszyć? Nie mamy z czego. Bo teraz ruskie rozjadą nas jak w 39 i nawet nie uda się nam wygrać meczu honorowego z Czechami. Radzieccy piłkarze (cytując klasyka) kojarzą mi się z panem z filmu Rocky IV, z którym wlczył Rocky.
teraz ruskie rozjadą nas jak w 39 Będzie powód, by Antoni M. mógł wszcząć śledztwo kto spieprzył i dlaczego, oraz czy przypadkiem nie brali w tym udziału jacyś agenci 😂 Można by i komisję sejmową powołać...
A miałam nadzieję, że jednak 1😲 dla Polski będzie, a oni dali się podejść. No cóż, nadzieja matką głupich.
Wczoraj ludzie wracali ze strefy kibica i z innych miejsc, gdzie można było mecz oglądać i stwierdzam fakt: napici alkoholem, że chodzić nie potrafili. Ot, cały komentarz.
Na pilce sie nie znam, ale po obejrzeniu w calosci mojego drugiego meczu w zyciu, jestem zdania, ze nasi nie maja kondycji. W pierwszej polowie az serce roslo, tak pomykali. A w drugiej... szkoda gadac. Do tego mam wrazenie, ze kolo pilki krecil sie glownie Lewandowski, czasem jeszcze nazwisko Perquisa [dobrze napisalam?] slyszalam. Reszta to chyba taki sztuczny tlum. No i mogl Smuda zmienic kogos w drugiej polowie. 🙄
Ja wczoraj sie zastanawialam czy nie pojsc do strefy kibica. Ale chyba dobrze tego nie zrobilam i sobie ogladalam mecz i drinkowalam w Hard Rocku ze kolezankami- fajnie bylo i biespiecznie 😉
Atmosfera w warszawskiej strefie kibica była super! Bezpiecznie, ludzie z całymi rodzinami przychodzili, jasne, było trochę pijanych osób, ale jakos nikomu oni nie przeszkadzali, nie słyszałam żeby były jakieś awantury czy bójki, ludzie bardzo sympatycznie do siebie nastawieni. A po meczu wiele osób rozeszło się do pobliskich klubów i pubów i zabawa trwała dalej 🙂
Uważam że mamy kilka świetnych zawodników,i chociaż nie byłam nigdy wierną fanką polskiej reprezentacji to uważam że ze wszystkich meczów jakie oglądałam na przełomie 10 ostatnich lat ten nie był najgorszy. Szczęsny wkur** mnie strasznie a zwłaszcza jego "gwiazdowanie" , na cud nie liczę Rosja nimi powyciera jak szmatą do podłogi, wierzę za to mocno w Hiszpanie i oczywiście liczę na Toresa, Iniestę i Ramosa 😍
anai, wlasnie tak. Jak zobaczylam, ze Szczesny dostal czerwona kartke to myslalam, ze bedzie jak ze zwyklym zawodnikiem. Sie przerazilam, ze bez bramkarza bedziemy grac. 🤔wirek: Slyszalam, ze Szczesny nie bedzie gral w meczu z Rosja. To przez te kartke?