Forum towarzyskie »

Euro 2012

Jeszcze Euro się nie zaczęło, a ja już mam dość (i to w zasadzie od paru miesięcy)
Cóż, takie uroki pracy w hotelarstwie 😉
Kurde...chciałam bilet na finał kupić atu cena zaporowa jak dla mnie 1080zł
Kurde...chciałam bilet na finał kupić atu cena zaporowa jak dla mnie 1080zł

To tanio - mnie dzisiaj od rana namawiają bym nabył dla ważnych klientów pakiet 10 biletów w wersji VIP (naprawdę pełny wypas) w promocyjnej cenie 19.000,- EUR +24% kosztów obsługi + VAT. Cena promocyjna, bo normalnie ten pakiet kosztuje 39.000,- EUR plus koszty, plus VAT. Tylko na ćwierć finały - o finały nie pytałem 🙂
ja bym chętnie nabyła bilet 2 kategorii na mecz polska-rosja, ale to już nierealne... przynajmniej w normalnej cenie 🙁
Nestor.

Podaje cenę jaką mi oficjalna strona sprzedaży biletów podawała na mecz pół finał w Warszawie. Miejsca w sektorze czerwonym. Dzisiaj kurier  przywiózł bilety tym co kupili i przyznam że radochę z nich mieli przeogromną 🙂
dawno się nie logowałam na platformę. jakieś bilety zostały jeszcze do nabycia tam (oprócz finału wspomnianego)?

ja pochwalę się swoimi (nie mogę się na nie napatrzeć!):
Sei, ależ zazdroszczę!  👿

Mój braciszek jedzie na dwa: Polska - Grecja (mecz otwarcia) i Polska - Rosja  😵
martva, a ja zazdroszczę strasznie bratu tego meczu polska-rosja!  🤬 😵

francja-anglia zapowiada się super, tylko że to aż donieck...
ja chyba pójdę na polska-rosja jak się uda, ale czy jest czego zazdrościć to nie wiem 😉
jest czego zazdrościć! ruscy mają niegłupią reprezentację  😍 my z resztą też mamy kilku zawodników, których myślę przyjemnie dla oka będzie zobaczyć na żywo. poza tym bilety akurat na ten mecz są nie do dostania od miesięcy w normalnej sprzedaży, więc  👍
A ja mam problem. Nie mogę jechać na mecz Polska-Rosja i nie mogę też oficjalnie sprzedać mojego biletu (ani oddać), bo to JA je zamawiałam 🙁 Mojego męża bilet mogę oddać czy sprzedać. Bez sensu. Nie mieliśmy takich problemów ani na WM2006, ani na Euro 2008, mieliśmy wtedy kilka biletów niepotrzebnych i bez problemu przekazałam je znajomemu.
z tego co czytałam ostatnio i o czym mówili w telewizji, każdy bilet można oddać/sprzedać. ponieważ tożsamość posiadaczy biletów nie będzie sprawdzana 😉

edit: poza tym to nieładnie tak się pastwić! wszyscy mają bilety na mój upragniony mecz  😁 😉
sei,  i właśnie dlatego pewnie ten bilet oddam znajomemu i tak 😉
Z tym sprawdzaniem tożsamości jest różnie. Na WM 2006 w dojczlandii bilety były z chipem i wszelkimi danymi osobowymi, byłam na 5 meczach i 1 raz sprawdzili mi dowód. W Austrii nie sprawdzali i na biletach było już tylko imię i nazwisko. Na obecnych biletach jest też tylko imię i nazwisko, żadnych chipów itp. Ciekawe tylko, czy też będą losowo sprawdzać id.
wspominali, że będą losowo sprawdzać, ale tylko ludzi z podejrzeniem o zakaz stadionowy itp. 🙂
Euro 2012 to najdroższa forma ludowego festynu, zupełnie nie rozumiem, dlaczego podatnik ma fundować komuś rozrywkę. efektywniej by było kupić po skrzynce wódki każdemu obywatelowi-skutek ten sam, a wielokrotnie taniej.
http://globalizacja.org/node/482
Ha!Ha!
Z czego ja się śmieję? To jest straszne!

Tak Chińczycy reklamują Euro2012.
A już myślałam, że się cieszą, że będą mieli co jeść na Ukrainie.
A ja mam dwa pytania:

Pod pałacem buduje się strefa kibica. Czy jest szansa, że będą tam pokazywane mecze inne niż tylko Polski? Polskie mecze w tv co najwyżej obejrzę. Natomiast mam zamiar aktywnie, niestety poza stadionem kibicować ukochanej Holandii.

No i pytanie drugie. Gdzie można nabyć stroje i gadżety inne niż biało czerwone? Są jakieś sklepy internetowe polskie z przystępnymi cenami?
Ha!Ha!

Właśnie to chciałam wkleić, bo też to znalazłam. I w sumie tylko oprawa graficzna może być.
Pan Prezes Jarosław K. oburza się, że w loży prezydenckiej siądzie niepolski tyłek.
Mało tego - siądzie/o zgrozo!!/  RUSKI.
A ja się cieszę. Przynajmniej zapłaci Abramowicz a nie podatnicy.
Ha!Ha!

o boże, a muza podchodzi pod "Rozszumiały się wierzby płaczące"
Tak. "Serce Słowianki". Musiałam dwa razy posłuchać, żeby uwierzyć.
Pan Prezes Jarosław K. oburza się, że w loży prezydenckiej siądzie niepolski tyłek.
Mało tego - siądzie/o zgrozo!!/  RUSKI.
A ja się cieszę. Przynajmniej zapłaci Abramowicz a nie podatnicy.

pan prezes to jak zwykle ma opozniony zaplon, dawno wiadomo ze Abramowicz kupil sobie ta loze. kupil, to ma a Jarkowi nic do tego. ja rowniez sie ciesze.
Zwłaszcza, że jak słyszałam i tak podatnik zapłaci za równoważną lożę dla VIP.
Ma być szampan, przekąski etc. Stadion juz zapewniał.
Tymczasem angielskie gazety podnoszą raban, że Polska i Ukraina są tak rasistowskie, że wyjazdem na Euro ryzykuje się (cytując Sol Campbell'a) "coming back in a coffin"...

Taki artykuł na pierwszej stronie śmieciowego, jednak czytanego przez prawie wszystkich, Metro... 🙁
http://www.metro.co.uk/news/900356-racism-and-violence-mean-fans-should-avoid-euro-2012-says-sol-campbell

No i tu jeszcze jeden z 17 maja: http://www.metro.co.uk/sport/football/899398-theo-walcott-family-will-boycott-euro-2012-over-racism-concerns
podoba mi się ten bojkot Brytyjczyków, bo przynajmniej te pijusy tu nie przylecą i będzie spokój 😉
Hahahaha 👍

Tylko niestety gorzej dla Polaków mieszkających w UK, kolejne mity i stereotypy o Europie Wschodniej napędzające niemiłe zachowanie...

Taki program wczoraj w BBC pokazali:

Ręce opadają...
podoba mi się ten bojkot Brytyjczyków, bo przynajmniej te pijusy tu nie przylecą i będzie spokój 😉

Mi się z kolei nie podoba, coś tu śmierdzi.
Co do filmu, propaganda zawsze ma coś na celu.
Może chodzi o to, żeby Brytyjczycy zostali w domu i wydali kasę na Igrzyska w Londynie?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się