Kurde...chciałam bilet na finał kupić atu cena zaporowa jak dla mnie 1080zł
To tanio - mnie dzisiaj od rana namawiają bym nabył dla ważnych klientów pakiet 10 biletów w wersji VIP (naprawdę pełny wypas) w promocyjnej cenie 19.000,- EUR +24% kosztów obsługi + VAT. Cena promocyjna, bo normalnie ten pakiet kosztuje 39.000,- EUR plus koszty, plus VAT. Tylko na ćwierć finały - o finały nie pytałem 🙂
Podaje cenę jaką mi oficjalna strona sprzedaży biletów podawała na mecz pół finał w Warszawie. Miejsca w sektorze czerwonym. Dzisiaj kurier przywiózł bilety tym co kupili i przyznam że radochę z nich mieli przeogromną 🙂
jest czego zazdrościć! ruscy mają niegłupią reprezentację 😍 my z resztą też mamy kilku zawodników, których myślę przyjemnie dla oka będzie zobaczyć na żywo. poza tym bilety akurat na ten mecz są nie do dostania od miesięcy w normalnej sprzedaży, więc 👍
A ja mam problem. Nie mogę jechać na mecz Polska-Rosja i nie mogę też oficjalnie sprzedać mojego biletu (ani oddać), bo to JA je zamawiałam 🙁 Mojego męża bilet mogę oddać czy sprzedać. Bez sensu. Nie mieliśmy takich problemów ani na WM2006, ani na Euro 2008, mieliśmy wtedy kilka biletów niepotrzebnych i bez problemu przekazałam je znajomemu.
z tego co czytałam ostatnio i o czym mówili w telewizji, każdy bilet można oddać/sprzedać. ponieważ tożsamość posiadaczy biletów nie będzie sprawdzana 😉
edit: poza tym to nieładnie tak się pastwić! wszyscy mają bilety na mój upragniony mecz 😁 😉
sei, i właśnie dlatego pewnie ten bilet oddam znajomemu i tak 😉 Z tym sprawdzaniem tożsamości jest różnie. Na WM 2006 w dojczlandii bilety były z chipem i wszelkimi danymi osobowymi, byłam na 5 meczach i 1 raz sprawdzili mi dowód. W Austrii nie sprawdzali i na biletach było już tylko imię i nazwisko. Na obecnych biletach jest też tylko imię i nazwisko, żadnych chipów itp. Ciekawe tylko, czy też będą losowo sprawdzać id.
Euro 2012 to najdroższa forma ludowego festynu, zupełnie nie rozumiem, dlaczego podatnik ma fundować komuś rozrywkę. efektywniej by było kupić po skrzynce wódki każdemu obywatelowi-skutek ten sam, a wielokrotnie taniej. http://globalizacja.org/node/482
Pod pałacem buduje się strefa kibica. Czy jest szansa, że będą tam pokazywane mecze inne niż tylko Polski? Polskie mecze w tv co najwyżej obejrzę. Natomiast mam zamiar aktywnie, niestety poza stadionem kibicować ukochanej Holandii.
No i pytanie drugie. Gdzie można nabyć stroje i gadżety inne niż biało czerwone? Są jakieś sklepy internetowe polskie z przystępnymi cenami?
Pan Prezes Jarosław K. oburza się, że w loży prezydenckiej siądzie niepolski tyłek. Mało tego - siądzie/o zgrozo!!/ RUSKI. A ja się cieszę. Przynajmniej zapłaci Abramowicz a nie podatnicy.
Pan Prezes Jarosław K. oburza się, że w loży prezydenckiej siądzie niepolski tyłek. Mało tego - siądzie/o zgrozo!!/ RUSKI. A ja się cieszę. Przynajmniej zapłaci Abramowicz a nie podatnicy.
pan prezes to jak zwykle ma opozniony zaplon, dawno wiadomo ze Abramowicz kupil sobie ta loze. kupil, to ma a Jarkowi nic do tego. ja rowniez sie ciesze.
Tymczasem angielskie gazety podnoszą raban, że Polska i Ukraina są tak rasistowskie, że wyjazdem na Euro ryzykuje się (cytując Sol Campbell'a) "coming back in a coffin"...