Forum towarzyskie »

Euro 2012

Gol dla Hiszpanii  😉

wolałabym aby wygrali Włosi.
TOMAAA!

No i się za moment zacznie piękne widowisko 😉 Mam jednak nadzieję, że włosi nic nie strzelą hiszpanom!
Jest dobrze  😀 oby tak walczyli do końca  😅
To co wyprawiają Hiszpanie jest niesamowite, jak takie małe mrówki zapierdzielają, dałam się ponieść 😜
TO jest toooo!!!!!!!!!!
Gol!!!!!!!!!!!!!!! Alba!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
o mój boże ależ przywalił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaa  😅  szaleństwoooo  😀
Alba!!!  😅  Super, tak mi się w poprzednich meczach podobał, ma niesamowite przyspieszenie  😍
No dobra moje drogie, to druga połowa równie fajna co pierwsza w wykonaniu Hiszpanów i świętujemy!  🏇 😅 😅
Zaczynamy 2 połowę  😅
uwielbiam Fabregasa i Inieste, a Casillas jest najlepszym bramkarzem na świecie, dalej Hiszpania!  😍
Casillas kocham Cię  😍
Czemu nie ma Torresa?
Casillas to mistrz. Ani Neuer, ani Buffon się nie umywają do niego, ale fakt, są jednymi z najlepszych na świecie, Casillas to nie kwestionowany mistrz! Jeszcze raz ktoś (w necie wiele razy czytałam, pare razy słyszałam podczas ME teraz) powie/napisze, że Buffon lepszy od Casillasa! 🤔wirek:
Buffon jest dobry, to na pewno, ale Casillas jest mistrzem! 🙂 w drugiej połowie Iniesta ciśnie pięknie 🙂

jeszcze Torres na końcówkę wchodzi 🙂
Szaleństwoooooooooooo!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 4😲 Torress!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja już nie znam innych słów  😜
Co za szaleństwo!!!! Aż mi się ryczeć chce ze szczęścia!
Mistrzowie! Idealne dwie ostatnie zmiany i Torres i Mata jeszcze na koniec po brameczce, co za piękny mecz 🙂  😍
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa szaleństwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  😜  😜  😜
Jakie to piękne zakończenie, od samego początku za tymi jedynymi, są mistrzami i udowodnili to!
Cudnie !!!! Pięknie!!!!!  😅  😜  😅 Jeśli Iniesta nie dostanie w tym roku złotej piłki, to  🏇
też byłam od początku za nimi  😀
piękne widowisko  🏇 Włosi mają kare za wyeliminowanie Niemców  😁
Jakie to piękne, aż wzruszyłam się  💘

a teraz mi smutno, bo to koniec Euro 2012, zleciało tak szybko, nawet nie wiem kiedy, dopiero co się szykowaliśmy, a to już koniec 🙁
ja również i cieszę się razem z nimi  😅
Dla mnie finał marzeń: piękna gra, konkretny wynik, bramka Torresa. Łzy mi poleciały jak podnosili puchar.
Piękny mecz. Mi żal trochę przegranych, nieco niefortunna kontuzja w II połowie i grali w 10. Bywa, chociaż naprawdę szkoda.
Ja pytałam jakiś czas temu o piosenkę z zapowiedzi meczów, chodziło mi o to:
Melduję się po meczu  💃 Wynik godny prawdziwego mistrza ciesze się że wygrali bo od rozpoczęcia euro im kibicowałam, z racji ogromnej miłości do FC Barcelony  😍 No a najbardziej ucieszył mnie fakt że wpuścili Torresa który po mistrzosku strzelił gola i przyczynił się do gola czwartego. Ole ole Hiszpania! Aż ciary mam do tej pory  😁 Dobranocka wszystkim!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się