Forum towarzyskie »

Euro 2012

Czy ktoś wie, jak się nazywa piosenka/melodia przy zapowiedziach meczy? Nie chodzi mi o piosenkę Oceany "Endless summer" i nie chodzi mi też o "czyste szaleństwo" Libera. Pojawia się w tym czasie puchar Europy, nazwa miasta, stadion a na koniec kto z kim gra.
A niech będzie... Właczyłam online. mam nadzieję że się nie będzie wieszać...
Powodzenia Chlopaki 🙂
No to gramy.

DOOOOOO BOJUUUUUUUUUUUUUUU!  🏇 🏇 🏇
Gooooooooooooooola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy ktoś wie, jak się nazywa piosenka/melodia przy zapowiedziach meczy? Nie chodzi mi o piosenkę Oceany "Endless summer" i nie chodzi mi też o "czyste szaleństwo" Libera. Pojawia się w tym czasie puchar Europy, nazwa miasta, stadion a na koniec kto z kim gra.

Może tu znjdziesz http://muzykazreklam.pl/t26322.html
Możecie mnie zlinczować, ale podejrzewam że nie wyjdziemy z grupy...
Nie kracz babo 😉
Sorki. Chyba jestem realistką... albo udziela sie mój ch*** nastrój
Będzie jak będzie, ale trzeba być dobrej myśli. Chłopaki się starają a przeciwnik nie jest nie do pokonania.
To trzeba przyznć. Dzielni są i waleczni. chyba bardzo dawno polki nie ogladalam bo poprawil sie ten nasz skladzik od ostatniego razu jak patrzylam...
Cholera jasna...  👿
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL dla czechó🙁🙁🙁
No i koniec. 😵

Tak beznadziejnie grają, że nie mam siły patrzeć.
No więc po co nam robili nadzieję z Rosją 🙁 grać Polaczki!
Becia23 ja również nie mam siły patrzeć... to jest straszne 😲, chyba aż się przejdę ochłonąć, bo już są nikłe szanse na remis 🤬
No i koniec. 😵

Tak beznadziejnie grają, że nie mam siły patrzeć.

też mam takie uczucie. Ale lipa
ratunku. co to było?! oczywiście musieliśmy przegrać....
Tylko mnie dziwi absurd tego, że jednym zasikanym golem GRECJA wykopała ROSJĘ?
Grecja i Czechy, nieźle...

Szlag by to wszystko trafił...
Nie no, umarłam. Co oni robili w tym meczu...
I po euro....Cieszę się że jednak mecz z domu oglądałam a nie z strefy kibica w Warszawie...Mam nadzieję ze będzie spokój....
Ale za to mieliśmy 2 piękne poprzednie mecze, gdzie Polska się bardzo dobrze pokazała.
i jak zawsze, niestety nic z tego 🙁🙁
a na początku wydawało się, że będzie tak pięknie..........
Najbardziej mi po tym meczu szkoda Tytonia... 🙁....Dał z siebie wszytsko...Murawski dał ciała przy tej jednej bramce, a gdzie przez cały mecz był Błaszczykowski?
No i skończyło się rumakowanie. Szkoooda. Z drugiej strony zaskakująco- faworyt odpadł, a przeszedł czarny koń. My w naszej grupie jesteśmy trzeci czy czwarci?
Jak rozdziela się siedzenia miedzy kibicami dwóch drużyn?
asds, Błaszczykowski dawał radę, ale... sam.
Dokładnie! Teraz zapewne pojawi się gadanie "Gdyby to Szczęsny stał na bramce to..." A tytoń dziś, jak dla mnie, grał świetnie. Gdyby nie on wynik byłby duuużo wyższy...
Dokładnie, początek meczu też był dobry. W ogóle nasza reprezentacja gra najlepiej od... no, hoho...
Ale szkoda, niewiele zabrakło. I komu tu teraz kibicować? Chyba Niemcom, to jakbym wciąż Polakom kibicowała 😉 Podolskyy!
W I połowie myślałam, że wygrają. Postawiłabym wszystko na to, starali się, parli do przodu, po prostu bajka w ich wykonaniu. W II połowie ich nie poznałam. Jutro wszystkie gazety będą miały zaskakujące nagłówki, a mi naprawdę ich szkoda. Tytoń był the best.
Co to były za dyskusje z sędzią i awantura na środku boiska? O co chodziło?

Zaskakujące rezultaty, Czechy i Grecja. Podoba mi się - jest różnorodność 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się