Ja jeszcze dodam Lordka let's go i karego Felixa_forever_felicis - za świadome! nabycie i ostra walkę o zdrowie pupili. Do tego grona można też chyba zaliczyć Rewirkę :kwiatek:
Ja jeszcze dodam Lordka let's go i karego Felixa_forever_felicis - za świadome! nabycie i ostra walkę o zdrowie pupili. Do tego grona można też chyba zaliczyć Rewirkę :kwiatek: fenk ju :kwiatek: chociaż ktoś tego mojego kalekę zaliczył, ale cóż się dziwić jak się u większości na liście ulubionych nie łapie skoro zdjęcia tylko ze stajni, albo pastwiska bez nowego kompletu Anky 😉
A co do mojej listy, to oczywiście wszystkie psedo dresy z warszawskiej maffi, swiek amazonki, chłopaki deb, kobyłka fin, kobyłka darolgi i pewnie wiele, wiele innych, które aktualnie mi wyleciały 😉
Amnestria, jesteś niezmiennie de best! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Breva, takie wyróżnienie znaczy dla mnie naprawdę dużo, dziękuje, że myślisz o nas jako o team'ie
A także: Libelko :kwiatek:, Graba :kwiatek:, Mia :kwiatek:, Darolga :kwiatek:, Martva :kwiatek:, Sankarita :kwiatek:, Moona :kwiatek:, Burza :kwiatek:
Rewir, tylko bez sarkazu z tymi nowymi kompletami Anky, bo wszystkie warszaffskie pseudodresy się poobrażają! 😁 Ale dziękuje, bo utożsamiam się z w/w więc i kwiatuszek dla Ciebie -> :kwiatek:
😁
Z moich ulubionych muszę wymienić jednym tchem:
Zwiastuna Milusi, Marcepnana Hexy, wszystkie Sabatowe (choć przyznam, że niektóre "kocham" bardziej - jak choćby Łaciaka T&N czy Syna Koniczki 😉 ), Libelkę Libelli.
Replay niezmiennie mnie zachwyca i cicho podkochuje się w karoszku Averis. Mam także gro innych koni, na które zwyczajnie lubię patrzeć (jak chociażby Mr. Swarovski Quanty :emoty327🙂 😉 ale wymienieć je teraz wszystkie... 😉
Granat gohy Lostakowe łosie rude i gniade🙂 wielkopolski jak nie wielkopolski glut asiora missi Crazy - wogole koniska Crazola dla mnie bomba🙂 Ritek ritkowoewkowy😀 to tyle z samego rana😉 no i ponad wszystkie dwa koniska :cukiereczek Querido mimo ze w nowych lapkach🙂 i Cross Szafirowej 😍