Ja polecam 4Fizjo, mam go już 2 lata (do użytku jedynie stajennego) i jest niezawodny.
Na allegro ok 170 zl, ale warto. Różny poziom natężenia, różne nakładki. Bateria trzyma dobrze.
Czy ktos z Was miał doczynienia z metodą Dorna w terapii koni? Szczególnie chodzi o szyje - pan koń poszedł przez 3 cieple dni bez kaptura na padok i juz czuc.
moja klientka jest fizjo ludzkim ale stosuje tą też metode terapi na swoim koniu
wiem ze w tamty roku robiła kurs Mastersona , mowiła ze lepiej jej sie sprawdzi dla konia
Zuzu., - często to zależy od kosztów dojazdu i ile osób się zgłosi, bo inaczej się jedzie do jednego konia, a inaczej do pięciu w tej samej stajni 😉 Bajko absolutnie nie ma cen z kosmosu i ja całym sercem polecam. Co prawda już jakiś czas u nas nie była (emerytura konia i brak potrzeby, wystarczy nam "zwykły" fizjo), ale korzystałam kilka razy i nie była to usługa, za którą trzeba zostawić nerkę w rozliczeniu 😜 raczej na poziomie nowego czapraka lepszej firmy.
Po każdej wizycie był efekt wow, ale tak na prawdę wow. Do tego jak nie ma co robić - powie. Jak lepiej wezwać ortopedę - powie (wtedy była przed studiami wet). Jak efekt może być "albo się rozkula, albo rozkulawi" - też powie. Najlepiej napisać do niej bezpośrednio, nie gryzie 🙂
keirashara, no ale ja pytam o samą usługę, wiadomo że dojazd to inna sprawa. Że warto to ja wiem, ale dostałam wycenę od jednego specjalisty na sucho bez dojazdu i prawie spadłam z krzesła 😉 dlatego chciałam się zorientować czy to już standard czy popularne nazwisko obecnie po prostu.