a ja zbieram na operację plastyczną mojego konia, zdarł sobie sierść na głowie...i co teraz będzie...żadnej klaczy się nie spodoba, spadnie mu samoocena, zacznie mieć problemy egzystencjonalne, wpadnie w depresję, zacznie podpijać olej a potem o zgrozo na pewno zacznie dawać sobie w staw kwas hialuronowy!!!!! Błagam pomóżcie zapobiec nieszczęściu!!!!! 😕
I ja rowniez w Zukowicach w maju bede, z tego samego powodu co Ganasz i pare innych osob 😀 Nie, nie na bilet mam:PPPPP
Może założycie wątek : imprezy artystyczne w ośrodkach jeździeckich? Z plenerów w Żukowicach jest mnóstwo fajnych zdjęć i mój ulubiony deszczowy filmik.
Co z Was za piranie 🤬 😁 ja poproszę o volvo c70, hondę cbr 600rr, jeszcze jakieś dwa konie, pensjonat za darmo i taki łaaadny dom, mogę nawet projekt podesłać 🏇
"ej wiesz co, ja widziałam takie forum jeździeckie, oni tam kota ostatnio uratowali, i dwa konie laski se wyleczyły z datków od obcych ludzi! I jak szybko to szło mówię ci. Wiesz co, napisz tam jakiś taki wątek z prośbą, podaj numer konta i zobaczysz, to forum jest niesamowite!"
To wiecie tak skromnie to ja potrzebuje jakiegoś konia do sportu jak by skakał tak no hmmm 180cm to mi starczy 😁 A i sprzęt do niego i finansowanie zawodów 😁 Bo wiecie potrzebna pomoc dla zawodnika bez konia 😁
Cześć, mam na imię Julia, mam 34 lata i pochodzę z Sopotu. Chciałam prosić o pomoc w wykupieniu jakichś 38 koni, które wryły się w moje serce na ZAWSZE. No chociaż tych: Tabaka, Ale Fajna, Erb, Darolga, Hiroszima, Erb, Centaur, Palma, Apacz, Amok, Lazuryt, Sokół, Fortuna, Erwis, Wojtuś, Favory (śni mi się po nocach) Hector, Adventure (jakieś 50 tys. euro) Zeberlina (też) Lary...
O jaka ja głupia byłam ❗ sick ❗ Wyjechałam na 8 miesięcy do USA, żeby zarobić na wymarzonego konia 🤔wirek:, a mogłam wstawić ckliwego posta na re-volcie 🙇 Hmm, konik już w stajni... to co może teraz chociaż new iphone 4G albo Ipad 2.... Pomożecie ❓, please🙂🙂🙂 😂
Kurcze, żałuję że wcześniej nie trafiłam na to forum... Tyle fajnego sprzętu byście mi kupiły.... Ckliwą historię też mogę dopisać 😀iabeł: MaM bIedNeGo kOnniSia który JesT PechOwCem i ma CałY CZas ProBleMy Z nÓZkaMI!!! Pomóżcie nam, bez waszego wsparcia chyba popadnę w depresję i popełnię samobójstwo (a realna szansa jest! Ostatnio oglądałam "Salę samobójców" i bardzo mnie ten film zainspirował);p
A tak na serio jak później traktować na serio osoby, które naprawdę potrzebują pomocy 😵 Potem Ci naprawdę potrzebujący mają DUUUŻO trudniej.... Bez sensu 🤔wirek:
Jestem bera i jestem nieszczęśliwa. Mam dwa konie, kalekę i źrebaka. Może znajdzie się szczodry sponsor, co pokryje koszty moich jazd, oczywiście szportowych. Jestem biedna i bedę płakać jak nie spełnicie moich marzeń🙁
To ja też pójdę za głosem ludu i poproszę o zbiórkę na dom z działką - już nawet sobie wybrałam i jest bardzo bliski mojemu sercu i śni mi się po nocach od co najmniej 5-ciu lat 😎 😎
To ja tak może bardziej serio: kurechii- to Ty założyłaś ten wątek, zatem nie milcz i nie ograniczaj się do czytania. Wystąpiłaś w imieniu jakiejś konkretnej Gosi lat 18 -podałaś jej numer konta . Zdanie dyskutantów już chyba znasz? Uważam,że powinnaś się odnieść do dyskusji .
Oj ja się doczekać już nie mogę aż założycielka wątku poda nam już "wysmażone danie".Tak swoją drogą to trzeba mieć mega tupet by coś takiego tu wysmarować i jak już ktoś słusznie zauważył - nie dziwne że później ludzie nie garną się do pomocy naprawdę potrzebującym i chcą konkretów(jak było w przypadku Orkana)...no chyba że ten wątek to jakaś prowokacja jest bo nikt normalny o takie rzeczy nie prosi...
Rok temu też mogłam prosić o pomoc w wykupie konia ( na którego czekałam 4 lata) biedaczek chodził w rekreacji ale udało sie 😅 Byłam głupia że nie napisałam o pomoc ;/ ahhhh 🤬 okropna jestem 😂 😂