Forum towarzyskie »

KOCHAM KINO :)

Cage za to w nim przyjstony strasznie i dla niego warto obejrzeć ;]

Mi raczej przypomina zbitego pieska, którego koniecznie trzeba pocieszyć, bo zaraz puszczą mu łezki 🙂
Ja już 2 razy obejrzałam ZMIERZCH i jeszcze bardziej mi się podoba  😵 Jestem uzależniona.. 🤔wirek:

Mi też się podoba i nie obrażam się na tych, którzy uważają ten film za dno 🙂
są gusta i guściki 🙂

Egzorcyzmy Emilly Rose- po raz 6 mimo, że nie mogę po nim spać przez miesiąc  🤔wirek: 😁

Droga bez powrotu - śmieszny horror 🙂
Ja ostatnio obejrzałam I love you Philip Morris i szczerze polecam, naprawdę świetny film i Carrey mnie bardzo pozytywnie zaskoczył.
Egzorcyzm[b]y Dorothy Mills[/b] - bardzo sympatyczny filmik.. takie lubię. Nie bałam się ani minuty a jednak było coś w tej produkcji intrygującego. Podobała mi się albinoska.
Dla tych którzy nienawidzą horrorów tak jak ja  bardzo miła odskocznia 🙂
Byłam w sobotę na "Księciu Persji" - wynudziłam się. Niby sprawnie zrobiony film, ale czegoś mi w nim brakowało. Podobną typem "Mumię" oglądało mi się dużo lepiej.
ja dzis na "GreenZone" i mimo tego, ze czas mi zlecial niesamowicie szybko to jednak czegos mi brakowalo... cos bylo nie tak z tym filmem, tylko jeszcze nie moge rozgryzc co... ?
u mnie sie sypia festiwalowe ale poczekam z opiniami az wiecej obejrze 🙂 poki co otwarciowy film coraz wiecej mi mowic zaczyna 🙂
Egzorcyzm[b]y Dorothy Mills[/b] - bardzo sympatyczny filmik.. takie lubię. Nie bałam się ani minuty a jednak było coś w tej produkcji intrygującego.

no całkiem fajny
tylko spodziewałam się lepszego
Remember me - podobał mi się..
A ja jadę z serią - Star Wars 🙂 Możecie mnie nazwać filmowym ignorantem ale przez wiele, wiele lat  walczyłam przeciwko tej produkcji.
Może dlatego, że w ogóle nie jarają mnie  filmy typu since fiction
Drażniły mnie te gwiezdne miecze i język jedi.

Dla mnie Star Wars to klasyka kina sci-fi 😉
Ja np. nie lubię Władcy Pierścieni i całego tego zamieszania wokół niego. Ale rozumiem, że ktoś może to lubić.

A wczoraj "Wszystko co kocham". Jednogłośnie stwierdziłyśmy z mamą - NUDY. Za długie momenty ciszy i 'rozważań', mama powiedziała, że nie odzwierciedla wsytarczająco tamtych czasów.
Chciałabym jeszcze natrafić na "Tatarak", bo mnie intryguje.
A w kolejce czeka jeszcze "Ondine", ale jakoś nie mam do niego siły...
Zamówiłam Zmierzch 2  😅 🤔wirek:

Uwielbiam władce pierścieni.  😂
Dramka, mi Zmirzch dwa się ni podobał odwalili fuszerkę z tym filmem.
Jedynka była super.
teraz 3 będzie a ja nie mogę się doczekać 4 😀 noc poślubna edwarda i belli 😀 ha
Dramka, Ja nic śmiesznego nie widzę w tym, ze lubisz Władcę Pierścieni. Ba, powiedziałabym, że to bardzo dobrze, ze WP lubisz 😀 . Ja osobiście uwielbiam, no i przede wszystkim to jest klasyka literatury fantasy 😀
I jak będziesz oglądać to koniecznie wersję PEŁNĄ na dvd bo z wersji t wycięli bardzo dużo fajnyych scenek 😁
Biała Masajka - Świetny film! Obejrzałam go z prawziwą przyjemnością. Ciekawie pokazane różnice między tradycją Masajów, a Europejczyków
Kwiat Pustyni - od dawna czekałam na tą ekranizację. Film bardzo dobrze zrobiony, acz pozmieniali kilka faktów.
Przedsionek piekła - westernówka. Mimo, ze nie lubię tego typu filmów ogólnie, to ten bardzo mi się spodobał.
też lubię WP 😀 a mój mąż uwielbia 🙂
Remember me - podobał mi się..

Mi też chocaiż zdziwiłam się zakończeniem ale w pozytywnym sensie.

Mnie też zaskoczyło zakończenie..

SPOILER
Już się wszystko zaczyna dobrze układać a tu przychodzi taki dzień jak ten 11 września i koniec. Nie ma Cię..
Władca Pierścieni i książka i film absolutny majstersztyk gatunku! Mogłabym oglądać (i czytać) w kółko, nie nudzi mi się. Chyba nigdy mi się nie znudzi! Porządny kawałek kina (i prozy).
Noc poślubna  ❗  😵

Nie zdradzać mi zakończenia  🤬

Musze zakupić książki.. 😜
41 szukajac eryka - dobre otwarcie festiwalu. daje do myslenia, pokazuje sporo prawdy. ciekawy i przyjemnie zagrany
42 videokracja
43 zwyciezca
44 przybysze - poruszajacy dokument o relacjach uchodzca - urzednik panstwowy. nakrecony we francji. z jednej strony pracownice - jedna pozornie oschla i pokazujaca brak zaangazowania emocjonalnego, ale na sile, bo pozniej nie wytrzymuje i emocje wychodza ze zdwojona sila. druga jest jak mama, ale mam wrazenie ze to gra, a tak naprawde po latach pracy jest juz coraz bardziej obojetna.. z drugiej strony rodziny ubiegajace sie o azyl, rozne kultury, religie, jezyki. no i pomiedzy - tlumacze. i to, na co zwrocono nam uwage podczas dyskusji po filmie - jak trudno jest przetlumaczyc sens wypowiedzi doslownie, szczegolnie w tak dramatycznych sytuacjach. choc czesto mam wrazenie, ze nawet mowiac tym samym jezykiem ciezko mi cos przekazac..
45 teczowi wojownicy - piekny dokument, ktory bardzo mi optymizm zasial w glowie. historia grupy ludzi i ich statku - rainbow warior. dzialacze greenpeace, klimat hippiesowski, piekne widoki. moze i niepokoj, ale i wiara, ze sa ludzie ktorym nei przestaje zalezec na tej planecie 🙂
Dear John czyli Wciąż ją kocham - bardzo mi się podobał. Wzruszający film.. Polecam 🙂
Grają jeszcze gdzieś "Dear John"? U mnie już chyba nigdzie nie grają 😕
www.ekino.tv

obejrzyj sobie tutaj 😉

jesli wlaczy Ci sie limit- rozlacz internet zeby Ci sie zmienilo IP ( chyba ze masz stale to kiszka i bedziesz musiala czekac iles tam minut )- skopiuj link i pusc od minuty , w ktorej Ci wyskoczyl limit 😉
I love you Philip Morris  no coś niesamowitego. Film przewspaniały ;] kocham takie ekranizacje 🙂
Jednak widać że Jima zżarła depresja.. to  nie jest ten sam wariat sprzed lat. Nie ma tego błysku w oczach.. no ale mimo wszystko zagrał super 🙂 😅 😍
Dear John - po prostu piękne. Obrzydliwy wyciskacz łez  😎
Old Dogs niech was nie zmyli J. Travolta,R. Williams w tym przypadku super obsada nie zagwarantowała sukcesu .  🙄 😤Głupia komedyjka pełna dennych sytuacji. W dodatku scenariusz i reżyseria rodem z koszmaru, na siłę byle pchać i do przodu.  Film to taka najgorsza wtopa  z możliwych komerch. 👿
33 sceny z życia-  dla mnie ESKTRA  😜 Film o prawdziwym życiu, nie o tym komercyjnym, o prawdziwych problemach, o dorastaniu. A tym jak dziewczyna przeobraza sie w kobietę. Uwielbiam ten film, mimo, ze w gruncie rzeczy smutny.
mi się kompletnie nie podobał, był wg mnie sztuczny i ostentacyjny, a nie prawdziwy  😎
a dziewczyna to według mnie było dziecko, a nie kobieta  😎
Niedawno widziałam August Rush - bardzo przyjemny film, taki od którego poprawia się humor i robi się ciepło w serduchu. I muzyka - rewelacja  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się