Dokladnie nie pamietam, ale w stylu "Film zrealizowany przez Heath Ledger`a i przyjaciol". W Parnassusie nie podobala mi sie tylko gra Collina Farrell`a. Jest tak straszliwie przecietny... Johnny Depp wiadomo, klasa. No i Jude Law tez super.
mnie 'bekarty wojny' jakos w ogole nie przekonaly....obejrze jeszcze raz za jakis czas, moze inaczej na to spojrze. Jedynie postac generala Landa zrobila dla mnie wrazenie.
Poza tym wlasnie obejrzalam '500 days of summer'- romantyczne, przyjemne i takie prawdziwe 😉 Lekkie, na leniwa niedziele w sam raz. Do kin wchodzi za jakis czas.
edit: magda, rzeczywiscie, OF 😉 a nie wiem, u mnie nie grali.
seksta po 1 500 days OF summer 😉 a po 2 to w kinach to juz bylo raczej a nie wchodzi za jakis czas 😉 (chybaze jakies kino z opoznieniem gra, ale to inna bajka)
A ja mam do was wielką prośbę może znajdzie się ktoś mądrzejszy ode mnie sprytniejszy , bardziej znający język angielski ? Potrzebuję cytatu oryginalnego po ang z filmu Avatar . Jest to scena zaraz po tym jak ginie ojciec dziewczyny Jake'a ... po polski brzmi mniej więcej "byłem wojownikiem śniącym o pokoju jednak prędzej czy później trzeba się obudzić" .... coś takiego a ii proszę nie tłumaczcie tego na ang bo tyle sama umiem ... potrzebuję identycznie jak w filmie
sherlock holmes 6(7) obejrzany 😉 jak dla mnie - bardzo dobra rozrywka, choc czegos brakowalo. bardzo lubie roberta downeya, do tego pasuje do tej sherlockowej roli 🙂 na filmie warto sie skupic, odnalesc kazde slowo, kazdy szczegol, bo szczegolow spoco ciekawych. in minus - sceny komputerowe. naprawde - wole jak film ich nie ma wcale niz jak sa marne.. widowisko i bez tego da sie zrobic..
tak pozatym - chyba zostane fanka trailerow. niektore z nich to naprawde majstersztyki!
teraz w kolejce nine i chicago - jak tylko kopie w moje łapki wpadna 😁
Pitt to mi się w trzech filmach jedynie podobał - no poza całokształtem - a nie! w czterech - bo o Thelma i Louis zapomniałam! - Seven, Babel, no i Bękarty. W reszcie, to po prostu ładnie wyglądał. Oczywiście w niczym to nie przeszkadza 😁
A Fight Club i Przekręt to co? 😉 I wcale tam ładnie nie wyglądał 😀
właśnie przeglądam gazetę i znalazłam parę ciekawych pozycji 😉 - "Obywatel Milk" - HBO2, niedziela 24.01 o 20:10 - "Opór" - canal+, sobota 13.02 - 'Wino truskawkowe" - canal+, wtorek 16.02
i dwa dokumenty: - "Miłość bez barier" - canal+, poniedziałek 15.02 - o miłości ludzi niepełnosprawnych fizycznie i psychicznie - "Niewidome miłości" - canal+, piątek 12.02 - o miłości ludzi niewidomych