Forum towarzyskie »

Second hand, ciuchland, szmateks...

to kto poleci coś w Wawie? muszę w końcu skoczyć na Ordynacką, jakieś jeszcze hity znacie?

[edit] no i znowu wróciłam z zakupami... 😀 muszę częściej jeździć do pracy samochodem, gdyż kiedy podróżuję kolejką niestety parkuję koło ciuchlandu. trudno nie wejść jak się wraca z pracy. shit!

pierwszy łów jest kiczem x1000, czaiłam się na ten gorset od miesiąca. wtedy kosztował 15zł, dzisiaj nabyłam za 6zł 😉 oczywiście nie dla mnie, mam zamiar go wykorzystać na zdjęcia 😀
z racji niemożności poradzenia sobie fotograficznie z jego kolorem dodam tylko, że jest różowy, a nie jakiś bladopomarańczowy.

i za 20zł (nie żałuję!) zakupiłam bluzeczkę New Look w super stanie, z takimi śmiesznymi dyndakami do wiązania. i jest taka super radosna, bo jest w wisienko-czeresienki 😜

Ależ kupiłam wczoraj przepiękną spódnicę! Powinnam niedługo wstawić zdjęcia, ale jest przecudowna  😍
MsCarmen cudna koszulka  😍
martva foooty  😀
MsCarmen, koszulka świetna, a gorset rewelka 😀 ja lubię rzeczy w takim stylu (oczywiście nie na codzień xD) , do zdjęć będzie świetny!
ja idę dziś na łowy, zobaczymy jak się udadzą 😉
Coś ucichło tutaj  😀
Także moje dzisiejsze, spontaniczne łowy
9.40zł

2.80zł
savoir bardzo ładny sweter  😀
savoir, świetny ten sweter 🙂 Taki śmieszny trochę (ze względu na inny kolor rękawów) 😁 Ale bardzo bardzo ładny 🙂
mitery a no śmieszny 😉 Z metki rozmiar 42, ja noszę 34 i leży idealnie
Może zła metka przyszyta albo z innego ciucha? Albo aż tak zawyżona/zaniżona (niepotrzebne skreślić - zawsze mylę te pojęcia 😁 ) rozmiarówka? A z resztą, nie ważne. Ważne, że sweter fajny 🙂
Eee tam w sumie ja jak idę do lumpa nigdy na metki nie patrzę, tylko na oko, wejdę-nie wejdę. Jakoś nie ufam rozmiarom (tak jak wyżej). No nic, a Lumpeksiary pozostałe czemu tak u Was cicho? Niczym się nie pochwalicie ?
Lumpeksiary, jak to brzmi 😂

Ja ostatnio tylko dwie rzeczy.
1. niebieska tunika 7,5
2. luźna bluzka do noszenia po domu 4,5
ja nie mam teraz czasu )-: może jutro uda się na chwilę wstąpić.

[edit] savoir cudowny ten sweterek 😜 a okulary robią szał na dzielni! 😁
MsCarmen wstawiaj swoje zdjęcie w elitarnych okularach !  👀  😁
MsCarmen wstawiaj swoje zdjęcie w elitarnych okularach !  👀  😁

eee właśnie!

muszę się rozejrzeć po okolicy, dzisiaj wracałam od babci to na obrzeżach widziałam lumpeks, a tam "tylko do końca lipca! 4zł za sztukę!" <-:
Facella i co weszłaś i znalazłaś coś ?  🙂
Ja jakiś czas temu nabyłam sukienkę H&M i koszulkę termoaktywną łącznie za całe 13zł. 😁 Zdjęcia jednak wstawię później, bo teraz nie jestem w domu.
Facella i co weszłaś i znalazłaś coś ?  🙂

nie, busem jechałam a tam przystanku nie było. wybiorę się, tylko nie wiem kiedy...
ja dziś zamierzam pobuszować i poszukać ubranek dla mojej małej 🙂 może coś dla siebie znajdę 🙂
Uwielbiam ciuchlandy. Kupiłam wczoraj takie oto Timberlandy, http://e-timberland.pl/kobiety-buty-buty-outdoor,plec,WW,B,BO/timberland-ossipee-gtx,68061.bhtml w stanie idealnym, co prawda za okolo 50 zł wyszło, ale i tak suoer  🙂 beda do łażenia
ja ostatnio byłam w ciucholandzie i oto moje nabytki:
2zł
2zł
1zł
2zł
2zł
9 zł za tyle rzeczy ? i wszystko wygląda jak nowe!  😍
trot przepłaciłaś  😁 A tak serio, to CUDNA torebka i ostatnia bluza - piękność  😍
Evson na dłuugie spacery lub wyprawy jesienią czy coś jak znalazł 😀
unicorna zdawaj relację po polowaniu  😁
trot fajna ta ostatnia bluza, ma bardzo ciekawy krój 🙂
trot przepłaciłaś  😁 A tak serio, to CUDNA torebka i ostatnia bluza - piękność  😍

haaha no .. a ja wybieram się w poniedziałek bo wszystko po 1zł !!! to dopiero będzie BUSZOWANIE  😁
No to dziś ja się pochwalę  co upolowałam 😉

wybaczcie jakość zdjęć, no i oczywiście na kimś te rzeczy wyglądają duże lepiej niż na wieszaku.

czarny sweter, taki z luźnym przodem, bez zapięcia, TCM - 3zł
piaskowy, bez metki- 3zł
polo w paski, kupione na stajnię lub do spania,GAP 2zł
bluzeczka w kwiatki, H&M, wiązana z tyłu, drugie foto z podłożoną białą, żeby było widać wycięcie- 13 zł
sukienka zielona, Dorothy Perkins- 16zł
sukienka w kolorze lawendy, Atmosphere- 16zł
i spodnie do spania, satynowe, które mi się mega spodobały 😀 Secret Possession- 2zł
i dorwałam jeszcze książkę po angielsku The Fashion Book, nowa, taka antologia świata mody, projektanci, modelki, fotograficy itp, w PL kosztują takie w Empiku koło 50 zł, ja dałam 6 😉

Wrzucam fotki cz.1
i część 2 😉
KAbris: w których byłaś? : D

ja byłam w jakichś droższych, za to co upolowałam.... ach

na chopina w kato:
czarny w białe kropki cienki płaszczyk z krótkim rękawem amisu: nowy, jest przeboski  😍
szary w kratke płaszczyk z długim rekawem
spódniczke h&m czarną w szaro białe nieregularne paski
dla mum jakiś sweterek

w kato w centrum, sama nie wiem gdzie:P :
szary sweterek w serek z h&m
sukienkę w czerwone kwiaty

szare dżinsowe rurki ( taak, rurki NA MNIE, cud  :emoty327🙂
sweterek dla mum z golfikiem

było duzo marynaremk co mogłyby służyc jako fraki  🏇 ale nie było czerwonych, a ja na takie poluje 🙁
JSBach, dawaj foty 😁
na razie są wyprane, postaram sie zrobić jak wyschna ^ ^

aaa! płaszczyk w białe kropki nowy!
a szary też w bd stanie 🙂 trzeba tylko guziczek doszyc
popieram, czekam na zdjęcia 😀
Ja byłam najpierw koło pl. Miarki, w dwóch, tam dorwałam swetry, spodnie i polo.
a te sukienki to na Gliwickiej w Szwajcarze, jak nigdy mieli dziś naprawdę śliczne rzeczy, gdyby nie ograniczona kasa to chyba bym taczkami wywoziła 😀
ale ja nie mogę brać za dużo kasy do lumpa, bo zawsze coś znajdę ;P
Kabris, ja byłam na gliwickiej za pierwszym razem, w angielskiej fajne rzeczy, duzo nowych, a w szwajcarze nic :P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się