Postanowiłam zapytac jak z nimi suwaczki ok, mamy się cieszą ze swoich dzieci czy ciąz i zawsze miały w tym względzie fory ale podpis zdjęciowy asds pod postami wali mnie po oczach i mi przeszkadza optuję za tym by matki i ciężarówki miały taryfę ulgową a całej reszcie nie nada i po temacie
sznurek, ja sobie wyłączyłam podpisy, bo mi przeszkadzają i nie mam ani podpisów ani zdjęć ani suwaczków. To jest szczególnie wtedy uciążliwe, jak ktoś pisze dużo w jednym wątku i co chwila wyświetla się ów podpis. Wyłączyłam pokazywanie i mam luz 🙂
jak to nie nalezy? do modow nalezy pilnowanie regulaminu, a skoro zabronione jest w nim umieszczanie np reklam w podpisach, to chyba oczywistym jest, ze powinnas je widziec nie mowiac o tym, ze zdarzaly sie juz podpisy z drastycznymi zdjeciami, obelgami i takie tam...
daj Ci Boże zdrowie, to kiepska fucha 😉 co nie zmienia faktu, ze trzy osoby moga robic to samo efektywniej niz jedna - taka byla w koncu argumentacja przeciwko przypisywaniu moda do konkretnego dzialu dlatego tez zrozumialam, ze w ogole w obowiazkach nie przewidujecie podpisow 😉
U nas jest podział obowiązków, nie sztywny, ale ruchomy. kto akurat ma czas, to ew. przejmuje. delegujemy obowiązki traktując forum ogółem 😉
raczej dajemy radę. Ja np. w tej chwili wogole nie interesuje się avatarami, mogłabym je wyłączyć, o ile taka opcja by istniała. Bo avatarami zajmuje się dla odmiany Dworcika. Oczywiście wszystko to poza nomalnym pilnowaniem porządku.
[s]wstawiłam jak kujka napisała i w podpisie wyświetla się skopiowany link zamiast suwaczka ❓ czemuż to?[/s] nieaktualne, na stronie z suwaczkami wystąpił błąd.
Chrome nie pozwala mi otwierać stron, na których jest suwaczek z suwaczki.maluchy.pl, straszy wiruskami. Zablokowałam wyświetlanie podpisów, ale zwracam uwagę na problem.