Mnie najbardziej rajcuje facet w jeansach z gołą klatą. Ale facet musi być zarośnięty. Właśnie taki kilkudniowy zarost jest sexi. Jeśli by do tego jeszcze miał długie pióra, to już w ogóle.....mmmmhmmm Ale nie lubię dzieci. Więc wiekowo też musi mi odpowiadać. A coraz mniej jest starszych kolesi z długimi włosami. I tym sposobem mój mąż może spać spokojnie. 😁 ( o ile nie zacznę się pakować na Grunwald, bo tam zagrożenie jest. A i owszem. Ale Grunwald raz do roku, więc....) 😉
Nie zapomnę, jak kiedyś słuchaliśmy sobie przed stajnią (ze znajomymi) jakiejś audycji o tym, jak powinien prezentować się prawdziwy facet. No i w radiu powiedzieli, że powinien mieć kilkudniowy zarost i śmierdzieć koniem i alkoholem... Wzrok wszystkich skierował się ku kupce nieszczęścia, która dogorywała sobie na ławce na słoneczku... A był nasz stajenny (który właśnie z powodu pijaństwa został za chwilę zwolniony)
EJ to może trochę przemienimy ten wątek, na wątek, w którym kobitki będą wklejać swoje obiekty westchnień? wiecie, zdjęcia fajnych facetów, platoniczne miłości itd.? 😉
Niektóre zdjęcia są świetne i ciała też bardzo fajne, ale nie- nie podnieca mnie to, a częśc tych bardziej udziwnionych wręcz bawi. Faceci to w większości wzrokowcy podobno- to tłumaczy dlaczego działają na nich takie rzeczy. Ja nie mówię- że kobiety obraz rozgrzać nie może, ale to chyba jednak za mało. Super za odwagę, że coś takiego, kierowanego do kobiet przestało być traktowane z przymrużeniem oka. Nie jestem pewna, czy jest na to wystarczające zapotrzebowanie (bo w ogóle na pewno tak) by się opłacało to robić. Jeśli tak, to luz. Mnie się to najbardziej kojarzy jednak z kobiecymi pismami typu Avanti, które nie zawierają nic poza reklamę, ewentualnie historię jak Zosia z Ewą wybierają pralkę, lub rodem z Bravo testy- czego dowiesz się o facecie po jego palcu u nogi. Lub z Cosmo- czyli czasopismem dla "wyzwolonych kobiet" którego główną treścią są rady jak dogodzić facetowi. Kiedyś się skuszę i kupię tego Eksa, żeby zobaczyć, co jest w środku, poza fotkami, bo (sic!) nawet męskich gazetach z paniami trafią się ciekawe artykuły, trzeba tylko zdecydować czy nie odpiera nas oprawa 😉
cieciorka gazeta jest raczej w klimacie "Twojego stylu" dla doroslych kobiet. Co do zdjec, to chyba nie maja "podniecac", bo w tym celu lepiej by bylo dac jakies opowiadanie erotyczne 😀
http://www.joannakustra.com/user/eks_phantom/ mowicie co chcecie ale 6 fota z tego linku jest zaje.. fajna. wydaje mi sie, ze gdyby te zdjecia byly mniej wymyslne i wygladzone to podobalyby sie bardziej.
Uwielbiam Joasię, jej zdjęcia są genialne, ale tu widać dokładnie podejście kobiety, mężczyźni nie są męscy, są właśnie bardzo delikatni i jeśli chodzi o kobiecy odbiór zdjęć, aż za delikatni. Wszystkie te pozy są kobiece, zwłaszcza na 2, 3, 5 zdjęciu. Tak samo jak mina, wzrok. Ogólnie to mega ciekawy temat, zwłaszcza dla socjologa. Bardzo mnie ciekawi na ile to był świadomy zamysł i założenie sesji, a na ile wyszło gdzieś przez przypadek. Na ile wyszło przyzwyczajenie do pracy z modelkami, na ile specyfika spojrzenia na mężczyzn. Dlaczego zdjęcia są akurat takie. Kocham to w fotografii 😍
Pisemka nie widziała i oglądać nie zamierza... chyba, że tam będą artykuły na miarę co poniektórych z playboya, a nie jakieś płytkie bzdury typu "schudnij 20 kg w 10 dni" albo "20 sposobów jak go usidlić". Robiłam ostatnio takie hmm... doświadczenie na archiwalnych numerach playboya i stwierdziłam, że ta gazeta kiedyś wcale nie była taka głupia [nie wiem jak teraz, pracowałam nad starymi rocznikami]. A odnośnie zdjęć.... co kto lubi. Ja tam wolę czuć dotyk ręki, zapach, słyszeć głos i do tego wszystkiego widzieć co element przedstawia, a nie patrzeć na zdjęcia tylko dlatego, że golizna tam świeci. Jedyne co mnie w sumie denerwowało w tym playboyu to lansowanie modeli Idealnej Kobiety i to pewnie się znajdzie w tym Eksmagazynie -> lansowanie modelu Idealnego Mężczyzny. A co z tą nieidealną "brzydotą" wg playboya&eksmagazynu ? 😎 Statystycznie mniejsze szanse na odnalezienie drugiej połówki? 😀iabeł:
Jeśli będzie tam nagi Channing Tatum, (albo chociaż w gaciach) to ja biorę taką gazetę! Są faceci, który po prostu zwalają z nóg i nie ważne jest to czy mają zarost, jak są ubrani. Mogą mieć w ręku ołówek, butelkę piwa, czy akietę do squasha... Nieważne. Kolana po prostu no rozmiękają, no! Tylko ja bym się denerwowała przeglądając gazetę, wiedząc, że facet któy mi się strasznie podoba, jest nie do zobaczenia w rzezywistości.
widziałam, miałam w ręku - gazetę owoą - ale ona była z listopada... wiec nie wiem czy jeszcze wychodzi... cóż - foty - nie moja bajka artykuły - nic interesującego