Miyako, naiwnie liczyłam, że to się pokryje 😁 No nic, na chwilę obecną mam kuponów i diamentów na 2 RO i jeden w zasobach, czekam na boskiego z kalendarza (pewnie będzie ze 30 tych RO 🙄 ), później może będzie Lips...
Jak tam dziewczyny u Was z wyzwaniem Tytanów? U mnie ciekawie 🙂 Poziom 1 Złote Ostrogi 4 punkty dorastania 70 rzep Poziom 2 Różdżka Płodności Poziom 3 27 000 Equus Poziom 4 Wyzwanie Tytanów
2 podejście: Poziom 1 Złote Jabłko 6 punktów dorastania 50 rzep Poziom 2 Krew Meduzy Poziom 3 Zestaw Harmonii Poziom 4 700 punktów do całkowitego rankingu Poziom 5 Zestaw Posejdona Poziom 6 Upominek Hestii (można użyć jeszcze przez 6 dni 17 godzin)
No i zaryzykowałam 3 podejście, ale nic fajnego nie było 🙁 Zwój Plutona 5 punktów dorastania 70 rzep
A ja na swoim, brata i koleżanki koncie otworzyłam po jednym RO... U mnie i brata nic z CR, u koleżanki bonus na GP (można wystawić 4 konie zamiast dwóch). Na COM 2 diamenty...
A wild horse of the Abaco Barb breed, that will be added to your account in a few minutes! 💃
wygrałam przy trzecim wyzwaniu 🙂 pierwsze za diamenty, na 4 poziomie wygrałam kolejne, więc je wzięłam, nie wygrałam nic fajnego i teraz wystawiłam konia za 2 passy, więc mi nie było szkoda na jeszcze jedno 😉
w sumie nic ciekawego mi się nie trafiło ale nie ryzykowałam przejścia na 8 poziom, bo znając mój fart zostałabym z niczym, a jeszcze nigdy nie udało mi się dojść tak daleko ;D
Poziom 1
Promień Heliosa 6 punktów dorastania 60 rzep
Poziom 2
Krew Meduzy
Poziom 3
Złote Jabłko
Poziom 4
Pięta Achillesa Fortuna Krezusa
Poziom 5
Zestaw Hery
Poziom 6
Upominek Hestii (można użyć jeszcze przez 6 dni 8 godzin)
Poziom 7
2 x Czarna Orchidea 3 x Łzy Afrodyty 2 x Złote Jabłko Różdżka Płodności Krew Meduzy 2 x Piorun Zeusa Chmurka
może później skuszę się na następne wyzwanie. mam do tego zdecydowanie zbyt dużą słabość 🤣
edit: ale się lasce trafiło! 2 godziny 34 minuty temu, gracz Donvessa wygrał na poziomie 6!
W sklepie się nie da, jeśli o to pytasz. Umawiasz się z kimś, wystawiasz mu przedmiot w sklepie jako prezent i konia za daną ilość kuponów na sprzedażach bezpośrednich.
Aaaa to cwane. Myślałam, że łatwo opchnę objęcia, ale tak łatwo chyba nie będzie 😁 Choć może ktoś chce? Też za dwa kupony. Nie mam kuponów, a kurcze chciałam wziąć róg obfitości i mieć drugi i może znaleźć wyzwanie w środku a tu bida z nędzą. Wystawiłam nawet konia za kupon, ale nie wiem czy ktokolwiek się pokusi 😁