Wszystko co mam, w dowolnych ilościach, posprzedaję za HoPy na COM... Wiem, że nic ciekawego, ale jakby ktoś był na cokolwiek chętny - najlepiej na pw, bo tu zaglądam rzadko.
Załamałam się. Wczoraj, na COM., nie kupiłam nic za koniczynki... Tak to jest, jak się przyjedzie późnym wieczorem, opóźnionym pociągiem, zaraz po zajęciach, do domu... A miałam kupić RO 😵
Ja zauważyłam że im więcej mam koniczynek tym mniej ich wypada w RO. W drugim otworzonym rogu miałam 666 koniczynek 😀 A potem to po 50-70. Brakuje mi jeszcze 700 do boskiego. ALe raczej bede go miala 🙂😉))
Nielogiczna raczej bym uważała z takimi propozycjami na ogólnie dostępnym forum. Tutaj także wchodzą moderatorzy. Za sprzedawanie rzeczy z howrse na allegro dostaje się całkowitego bana. 😉
Dokładnie tak, dla mnie to trochę 🤔wirek: wystawiać przedmioty z cr na allegro, a widziałam, że jest jeszcze jedna osoba co handluje cr na allegro 🤔wirek:
Cierp1enie, Dunkaa login inny i nigdzie go nie podaję. Ktoś musiał by to kupić żeby się przekonać. Oczywiście każdy średnio rozgarnięty informatyk by mnie wyśledził ale wątpię żeby owlientowi chciało się tak męczyć i to w dodatku na jakimś zadupiastym serwerze w dzikim kraju. A co do tego że dziwne... Nie gram już, a nazbierałam dużo fajnych rzeczy. Te słabsze rozdaję znajomym. Czemu nie spróbować spieniężyć tych godzin spędzonych przed kompem?
Ej, ej, ej przeczytałam właśnie regulamin korzystania i tam nie ma nigdzie że nie można sprzedawać przedmiotów za normalną kasę! Zdobyłam je uczciwie to czemu nie mogę uczciwie sprzedać?
na zagrodzie piszą, że następna promocja to kalendarz. nie wiadomo jeszcze chyba, czy "lepsiejszą" nagrodą będzie kolejny boski czy jakiś dzikus z Bahama 😁
wygrane z 47 losami: 201 600 Equus z 4 losami 1 x Złote Jabłko 1 x Piorun Zeusa 118 x Koniczynki z 25 losami 9 losów na następne losowanie z 7 losami 11 x Punkt dorastania z 7 losami 5 x Rzepa 1 x Promień Heliosa
na sprzedaż 4x OM po 2 kupony za szt, 2x Zestaw Nyx po 3 kupony za szt 😉
z chęcią kupię 2x OM 😉 wystawiaj konia i OM na wabankowa jak coś 😉
a ja lipa Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 29 losami. Wygrywasz: 64 x Koniczynki z 12 losami 9 losów na następne losowanie z 4 losami 6 x Punkt dorastania z 4 losami 4 400 Equus z 8 losami 1 x Promień Heliosa 😵 nic fajnego ostatnio nie mam