Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Witam. Czy ktoś byłby zainteresowany wspólną hodowlą koni holenderskich? Hodowla Warmblood Souls prowadzi właśnie nabór. Jesteśmy hodowlą w czołówce rankingu tej rasy. Mamy szansę się wybić, potrzebujemy tylko ludzi chętnych do współpracy. Wymagania: 10 pkt karmy, duża ilość PD, miło widziany dostęp do OM.

Wszystkich chętnych proszę o kontakt, najlepiej na howrse (w grze jestem Makbet).
Wartusia i Milenchen - wysłałam już 🙂
Mam 3 passy do wymiany na 3 kupony na pl. (kupony do zakupu przedmiotów z CR  🙂 )
wabankowa - dziękuję bardzo  za pomoc :kwiatek:

ufff dobrze że koniczynki w ro, w takim razie muszę mieć lipsa
na razie 80 diamentów i 12 kuponów

ile macie koniczynek? ja dopiero 600.. marno to idzie
ja mam 650 koniczynek, 10 kuponów i 140 diamentów 😀
zobaczymy ile jeszcze do tego czasu koniczynek wpadnie ... ale i tak pewnie z 20 RO pójdzie -.-
Skąd Wy te diamenty macie...? 😲
z boskich mają 😉 szczególnie jak mają sittera do tych boskich 😁
a ja wam powiem, że mam 15 hopów, 26 passów, 100 diamentów i... nic ;p olewam każdą promocję od czasu tej z planszami i kluczami i fajnie mi z tym 😁
calore 15 hopów  😲 jak ?

ja mam akurat ze skilla do GP 😀 miałabym z 40 więcej ale za pierwszym razem miałam zły bonus od falki i miałam 2 miejsce 🙁
Ech... mi jak na razie tylko Mars daje średnio 1 diament na  dni i Wenus 5 w miesiącu... biednie 🙁
fakt, mój błąd - 16 😁 😁 po prostu nie otwieram bez potrzeby, wymieniam co się da na hopy, w promocjach wpadają też. czekam aż skończą się te konie wiatru i zobaczę, jakie będą następne, żeby się ewentualnie wykosztować 😉
Ja też olewam promocje, ostatnio sie skusiłam bo już mi dziwnie było z taką ilością diamentow  🤣 a teraz to mam 274 diamentow, 3 or, wagę Temidy i nyksa żeby zamienić, a no i 154 kupony, uroki braku czasu na howrse i hodowane czegokolwiek 😀
ja ro wymieniam na nyxy 🙂 i mam 12 nyxow juz w zapasach 🙂

zaćjesz- 154 kupony  😵
kobieto nie denerwuj mnie z tymi kuponami ! jak Ty to robisz !?
ja zawsze jak uzbieram to wydam -.- a ciężko mi zbierać bo nigdy nie wiem co sprzedawać żeby zarobić -.-
teraz jedynie za wałachy jak się uda to 6 kuponów wpadnie, tak jak dzisiaj np.
Ja robię to tak, że nic nie wydaje bo mi szkoda jak i tak nie mam czasu potem dalej cos robić :P a jak mi sie nudzi to kupuje cos dobrego za jakies grosze i rozmnażam albo daje rzeczy z cr, których tez mam dużo i sprzedaje drożej 😀 No i mi szkoda wydawać  🤣
osz Ty xD
Dziewczyny, mogłabym u kogoś zabić 10 kuni?  🤣
Witaj, ChemiK,

Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 11 losami.
Wygrywasz:
83 x  Koniczynki z 9 losami
2 losy na następne losowanie
200  Equus

Gratulacje i udanej gry!
Zespół Howrse

Bosko 😵
Chemik wyślesz mi 5-ty żywioł? :kwiatek:
Dunkaa - u mnie możesz chyba że już w tym mc. już u mnie zabiłaś staruszki 🙂
calore haha, ja identycznie. ChemiK mi nabija diamenty ogarniając boskie, raz na parę tygodni wchodzę na Howrse. Jak skończą serie koni wiatru i dadzą coś fajnego to może wrócę do gry 😀
chemik - wow super z koniczynkamii
Witaj, Dementek,

Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 11 losami.
Wygrywasz:
117 x  Koniczynki z 6 losami
10 x  Punkt dorastania z 4 losami
  1 x  Diament
wymienię z com na pl, najchętniej na to samo, ale możemy się dogadać:

Harmony Pack
x 3
Poseidon's Horseshoes
x 2
Zeus' Lightning Bolt
x 1
Horn of Plenty
x 1
Achilles' Heel
x 1
Dementek - no to pojechałaś z tymi koniczynkami 🙂😉) gratuluję 🙂
Cierp1enie- miałam fuksa, że 2 x 50 koniczynek miałam. Ale ogólnie mało ich mam... Nie wiem, czy będzie warto kupony zużywać na tego boskiego.

edit:
Wkurza mnie, bo wielu graczy ma konie nazwane ,,kupa", ,,h*j", itd. i nie są ukarani, a mi kiedyś odjęto punkt karmy, bo miałam konie nazwane ,,kodeina", ,,heroina", ,,vicodin". Chyba moje nazwy były mniej wulgarne? I jeszcze żadnego ostrzeżenia wcześniej mi nie dali.

edit2: ocenzurowałam jedno, bo jeszcze tu ktoś się przyczepi...
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 22 losami.
Wygrywasz:
31 x  Koniczynki
z 9 losami
5 losów na następne losowanie
z 4 losami
  4 x  Punkt dorastania
z 3 losami
2 600  Equus
z 4 losami
  10 x  Rzepa
z 2 losami

Gratulacje i udanej gry!

serio?  🙄

Gracz, który wygrał Lipsa, ma sporo multikont. Na forum gracze pieklą się, że gracz ma taki mały staż, że koń wyląduje w schronisku  😂 A ja po znajomych pochodziłam i wyszło, że wcale takim nowym graczem nie jest  😎
Kto chętny los za los?

Na howrse PL jestem jako Horsesska

Fajnie by było gdybyście pisały kto kiedy daje los na skrzynkę w grze tak co potem będę wiedziała komu odesłać  :kwiatek:
zaćjesz to re-voltowicz, nie? Gratulacje, 200k Eq!
Tak, to ja 😀 dzieki 😀 bardziej by mnie ucieszyła inna z "głównych" nagród, ale dobre i to 🙂 pierwszy raz coś mi w loterii z tych lepszych rzeczy mi wpadło  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się