Witam. Czy ktoś byłby zainteresowany wspólną hodowlą koni holenderskich? Hodowla Warmblood Souls prowadzi właśnie nabór. Jesteśmy hodowlą w czołówce rankingu tej rasy. Mamy szansę się wybić, potrzebujemy tylko ludzi chętnych do współpracy. Wymagania: 10 pkt karmy, duża ilość PD, miło widziany dostęp do OM.
Wszystkich chętnych proszę o kontakt, najlepiej na howrse (w grze jestem Makbet).
z boskich mają 😉 szczególnie jak mają sittera do tych boskich 😁 a ja wam powiem, że mam 15 hopów, 26 passów, 100 diamentów i... nic ;p olewam każdą promocję od czasu tej z planszami i kluczami i fajnie mi z tym 😁
fakt, mój błąd - 16 😁 😁 po prostu nie otwieram bez potrzeby, wymieniam co się da na hopy, w promocjach wpadają też. czekam aż skończą się te konie wiatru i zobaczę, jakie będą następne, żeby się ewentualnie wykosztować 😉
Ja też olewam promocje, ostatnio sie skusiłam bo już mi dziwnie było z taką ilością diamentow 🤣 a teraz to mam 274 diamentow, 3 or, wagę Temidy i nyksa żeby zamienić, a no i 154 kupony, uroki braku czasu na howrse i hodowane czegokolwiek 😀
kobieto nie denerwuj mnie z tymi kuponami ! jak Ty to robisz !? ja zawsze jak uzbieram to wydam -.- a ciężko mi zbierać bo nigdy nie wiem co sprzedawać żeby zarobić -.- teraz jedynie za wałachy jak się uda to 6 kuponów wpadnie, tak jak dzisiaj np.
Ja robię to tak, że nic nie wydaje bo mi szkoda jak i tak nie mam czasu potem dalej cos robić :P a jak mi sie nudzi to kupuje cos dobrego za jakies grosze i rozmnażam albo daje rzeczy z cr, których tez mam dużo i sprzedaje drożej 😀 No i mi szkoda wydawać 🤣
calore haha, ja identycznie. ChemiK mi nabija diamenty ogarniając boskie, raz na parę tygodni wchodzę na Howrse. Jak skończą serie koni wiatru i dadzą coś fajnego to może wrócę do gry 😀
Cierp1enie- miałam fuksa, że 2 x 50 koniczynek miałam. Ale ogólnie mało ich mam... Nie wiem, czy będzie warto kupony zużywać na tego boskiego.
edit: Wkurza mnie, bo wielu graczy ma konie nazwane ,,kupa", ,,h*j", itd. i nie są ukarani, a mi kiedyś odjęto punkt karmy, bo miałam konie nazwane ,,kodeina", ,,heroina", ,,vicodin". Chyba moje nazwy były mniej wulgarne? I jeszcze żadnego ostrzeżenia wcześniej mi nie dali.
edit2: ocenzurowałam jedno, bo jeszcze tu ktoś się przyczepi...
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 22 losami. Wygrywasz: 31 x Koniczynki z 9 losami 5 losów na następne losowanie z 4 losami 4 x Punkt dorastania z 3 losami 2 600 Equus z 4 losami 10 x Rzepa z 2 losami
Gracz, który wygrał Lipsa, ma sporo multikont. Na forum gracze pieklą się, że gracz ma taki mały staż, że koń wyląduje w schronisku 😂 A ja po znajomych pochodziłam i wyszło, że wcale takim nowym graczem nie jest 😎
Tak, to ja 😀 dzieki 😀 bardziej by mnie ucieszyła inna z "głównych" nagród, ale dobre i to 🙂 pierwszy raz coś mi w loterii z tych lepszych rzeczy mi wpadło 🙂