Wysłałam wszystkim na PL z wyjątkiem rosolowej, wabankowej i balumal, bo już dostały po 5. HurricaneMars będzie wdzięczna za odesłanie, i na PL, i na COM :kwiatek:
1 x Róg Obfitości 😀 32 x Koniczynki z 5 losami 4 losy na następne losowanie z 2 losami 1 x Punkt dorastania 400 Equus 5 x Rzepa 1 x Diament 1 x Puszka Pandory
Grrr...ja dostałam kolejną puszkę w tej loterii. I jeszcze liczba koniczynek marna trochę 😤
Witaj, Alicred,
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 14 losami. Wygrywasz: 19 x Koniczynki z 6 losami 6 losów na następne losowanie z 5 losami 5 x Punkt dorastania z 2 losami 1 x Puszka Pandory
wow .. Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 12 losami. Wygrywasz: 67 x Koniczynki z 6 losami 5 losów na następne losowanie z 3 losami 4 x Punkt dorastania z 2 losami 1 x Diament
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 19 losami. Wygrywasz: 58 x Koniczynki z 7 losami 3 losy na następne losowanie z 2 losami 5 x Punkt dorastania z 4 losami 200 Equus 10 x Rzepa z 2 losami 1 x Diament 1 x Muśnięcie Filotes 1 x Woda Młodości
Policzyłam, że nie da się wygrać konia boskiego "o tak o". Zostało 14 dni promocji, każdego dnia 4 losowania, więc 56 losowań. Licząc, że w każdym zdobędziemy 50 koniczynek: 50x56=2800. Teraz już każdy ma około 400, więc 3200, czyli brakuje 1800 do Lipsa. A mało prawdopodobne, żeby zawsze dostawać aż 50 😉
Szkoda, bo ładny koń i fajne przedmioty z CR przynosi.
ja zbieram na 5żywioł i ro ktoś obliczył by mieć boskiego to trzeba mieć 40 losów co losowanie
kto gra na com i ma niepotrzebne siodła szyte na miarę, uzdy itd? potrzebuję, bo biedna się zrobiłam przez tą loterię. Przygarnę niechciane na nick -rosolowa
Z czasem różnie. Np. jeśli ktoś podejrzewa multi i zgłosi to na kontakt lub przesyłasz na główne konto dużo rzecy/equus to oprogramowanie jakieś do wykrywania takich sytuacji podobno mają