Z konta koleżanki wystawiłam konia na aukcję ze zmienionym imieniem na ,SPRZEDAM KONIE!!!", żeby jakoś powoli je powyprzedawać. Dałam cenę 10tys eq. Wchodzę na konto, a tu: Aukcja SPRZEDAM KONIE ! ! ! zakończyła się dziś sumą 10 400 . Koń został przekazany graczowi Anecik, a kwota sprzedaży dodana do twoich funduszy 🤔wirek: A koń PG 350...
Ktoś ma 2 kupony na wymianę? Proszę bardzo, oddam moje 2 stare ogiery rożki za które zaraz zwróci się kupon. Poratuje ktoś brakuje mi jednej karty diamentowej w której jest Mars 🙁
Mam na wymianę z COM na PL (do negocjacji): Kupon x1 Diamond x 10 (mogę kupić za to wybrany przedmiot z CR) Croesus' Fortune x 2 Black Orchid x 2 Pandora's Box x 2 Achilles' Heel x 1 Bonus Pack x 1 (tylko na Zestaw bonusowy) Water of Youth x 1 Nyx Pack x 1 (tylko na Nyksa) Apollo's Lyre x 1 Artemis' Arrow x 1 Poseidon's Horseshoes x 1 Chętnie na RO, Łzy Afrodyty, Klepsydry Kronosa, kupony
brakuje mi diamentowej karty z Marsem i rozdzka Hermesa, dwoch diamentowych do Zestawu Posejdona i 5. Zywiolu, dwoch srebrnych do KF i jednej srebrnej z 10x PD. kupilam dzis za diamenty z 100 zadania zestaw kart, wszystkie duble 👿 z zawodow i logowan non stop braz albo powtorzone srebra, znowu mi sie nie uda 👿
edit: wymienie na kupony na PL, w rozsadnej cenie (prosze o PW): Fortuna Krezusa x 3
Facella, ja mam tak samo, brakuje mi karty Marsa i i czegoś jeszcze, wydałam kilka kuponów i same duble 🤔 Cierp1enie, jak jeszcze jest to aktualne z kuponami , to już jestem.
Chciałby ktoś kupić te rzeczy na Howrse PL za kupony (jedna rzecz - jeden kupon) - pilna potrzeba 🙂
Pięta Achillesa x 3 Lira Apolla x 2 Fortuna Krezusa x 2 Różdżka Płodności x 2 Promień Heliosa x 2 Muśnięcie Filotes x 2 Podkowy Posejdona x 1 Puszka Pandory x 2 Łzy Afrodyty x 1
Rzeczy za 2 kupony:
Zestaw Bonusowy x 2 Zestaw Hery x 1 Kamień Filozoficzny x 1
Mam na com jeszcze Sowę, Pingwina i Feniksa do wymiany na pl. Na to samo (zwłaszcza Feniks), reszta na psa lub do negocjacji (np. przedmiot z CR). [sub](kolekcjonuję rzeczy z CR)[/sub]
Mam również na wymianę rzeczy z COM na rzeczy z PL (najlepiej na to samo)
Ploutos' Parchment x 3 Achilles' Heel x 3 Bonus Pack x 3 Medusa's Blood x 2 Poseidon's Horseshoes x 2 Harmony Pack x 2 Philosopher's Stone x 2 Black Orchid x 2 Pandora's Box x 2 Morpheus' Arms x 1 Horn of Plenty x 1 Hera Pack x 1 Centaur Pack x 1 Golden Apple x 1 Poseidon's Pack x 1 Piece of Cloud x 1 Water of Youth x 1 Croesus' Fortune x 1
Gagulec, jak kupujesz rzecz na CR, to niestety musisz dać jakiemuś swojemu konikowi, żeby mieć przedmiot ale nie dawać , to musisz się wymienić, na wymianach, lub zdobyć w takich akcjach ja ta ze zdrapkami. A ja mam pytanie, jak można wymienić powtarzające się karty, bo mam dwie podwójne diamentowe.
Ja też gram w howrse, nick mam Shikari. Jakby ktoś miał Objęcia na sprzedaż to chętnie się wymienię. Mogę dać np RO + 2 PHeliosa, lub KF, lub Zestaw Posejdona. Piszcie 😉