Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

a ja mam 13 kart na wymianę i w tym 3 złote, a diamentów brak  😤 i nie wiem skąd zdobyć
Zakup kupon przy pomocy swoich funduszy
Kiedy osiągniesz 50 dzień w Howrse, możesz otrzymać kupon za 20% swoich funduszy każdego 30 kolejnego dnia spędzonego w grze.

Kup kupon za 190 597 odliczonych z moich funduszy.

mogę kupić ale szkoda mi kasy no... 🙁

kupiłam ogiera luzytańskiego bez KF za 800.000 tys i dwa kupony..
umiejętności 1210 !
OK. poczekam aż obecne krycie mojej klaczy przeminie, a potem kryję nią tym ogierem..
dwa konie po 1210 um, jeśli dam łzy to jakie bd miały umiejętności wrodzone ?
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=9685713 <--- serwuję niedrogie pokrycie. wysokie PG, i wysokie umiejętności.
To kup od kogoś konia, żeby mieć mniej, to będziesz mieć kupon za niższą cenę. 😉 A potem ty konia odsprzedasz.
dar nie jesteś w stanie powiedzieć jakie um sie urodzą 😉 mogą być super wysokie, albo też niskie.  😉
dlaczego super niskie ?

Rio ma BLUP 96.. no ale to nie jakaś tragedia..
tylko chodzi mi mniej więcej sprecyzowaną wartość..
dar to zależy też od umiejętności klaczy. teraz źrebaki rodzą się z około 230/240 UM po rodzicach luzytanach z umiejętnościami ok. 1100/1200. Mi po klaczy 1126 i ogierze 1258 urodziły się źrebaki 241. Po łzach oczywiście to jest, czyli 50% więcej niż bez.
napisałam kilka postów wcześniej że oboje rodzice mają po 1210..
DIamenty - prosta sprawa 😀. Ja sobie robie na sponsorowanych 🙂. W dwa dni jak chora byłam to uzupełniając ankiety nastukałam 80 diamentów (na darmowych sponsorowanych ofc) 😀. Źle zrobiłam, że część z nich wymienilam na pakiety kart bo z 5 pakietów tylko jedna karta była diamentowa... Reszta to powtorki... Kart z Lew mam 6 😀. A jak na złość z bonusami z CR nie za bardzo sie powtarzają 😀.

Z kolekcji kart mam tylko Objęcia Morfeusza, które chętnie wymienię na dwa Złote Jabłka, albo dwie Wody Młodości 🙂.

Poszukuję na Howrse.pl:

* Złote Jabłko lub Zestaw Harmonii
* Woda Młodości
* Zestaw Hery

Mam na wydaniu:

* Zestaw Bonusowy
* Pięta Achillesa
* Różdżka Płodności
* Objęcia Morfeusza
* Róg Obfitości
* Czarna Orchidea
* Fortuna Krezusa
* Strzała Artemidy
* Puszka Pandory
gagulec - mam zestaw hery, ale jutro będę mogła przesłać  :kwiatek: za RO może być, jak byś chciała
Ja tez dopiero jutro jakby co 🙂.
Dam znać 🙂.
mogę dać zestaw harmonii za objęcia 😉

i mam do wymiany z com na pl :

Black Orchid
x 3
Helios' Ray
x 3
Philotes' Stroke
x 2
Croesus' Fortune
x 1
Bonus Pack
x 1

Pandora's Box
x 1
Horn of Plenty
x 1

Achilles' Heel
x 1

Ploutos' Parchment
x 6
Black Orchid
x 3
Croesus' Fortune
x 2
Poseidon's Saddle
Available equipment: x 2
Helios' Ray
x 1
Medusa's Blood
x 1

Achilles' Heel
x 1
Fertility Wand
x 1

Pandora's Box
x 1
Chronos' Timer
x 1

Horn of Plenty
x 1

Apollo's Lyre
x 1
Poseidon's Horseshoes
x 1
Pomoże ktoś przerzucić parę rzeczy?  😉
Gagulec- A jak te ankiety robić?
O właśnie- jak? Jestem znów chora, to znów mam czas  😁
Już ogarnęłam te ankiety. Dzisiaj zarobiłam 26 diamentów 😀
Musicie wejść w 'Moje Kupony", zjechać na sam dół i tam jest ramka 'Oferty partnerów' z diamentem. Klikacie  w któreś i 'Sprawdź naszą ofertę'. W wyświetlonej ramce zaznaczacie bezpłatne i wybieracie 😉 W rejestracjach w tych ankietach trzeba podać adres e-mail ten sam na który macie zarejestrowane konto w grze.
Z której oferty najlepiej korzystać? Kliknęłam pierwszą, kliknęłam "sprawdź naszą ofertę", wyskoczyła mi ta ramka(edit: link zmniejszony 🙂😉:
KLIK

I co dalej? Wybrałam "podziel się swoją opinią", wypełniłam jedną ankietę ale się "nie zakwalifikowałam"... wypełniać dalej?  🤔
ja korzystałam ze 'SponsorPay'. ogólnie nawypełniałam tego jak głupia, a tylko za niektóre dostałam. łatwiej dostać 2-8 diamentów. te co jest więcej jakoś rozgryźć nie mogę co oni ode mnie dokładnie chcą 🤔 bo niby wypełniam, powinnam spełnić kryteria i nic...
CzarownicaSa prosze skroc linka...

ja sie bawilam w te ankiety i chyba nie potrafie sie tym poslugiwac bo nic nie zarabiam...
Oddam konto w howrse w dobre ręce, bo przestałam grać 😉

Konto ze stażem 354 dni, 9 karmy, 159 tysięcy, 57 koni (trzy klacze z rogiem, jeden boski, hodowla andaluzów), ośrodek na 70 koni, jeden kupon.

http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=504457

TYLKO OSOBIE, KTÓRA NIE MA ZAMIARU Z TEGO KONTA WYSŁAĆ SOBIE WSZYSTKO DO SIEBIE, TYLKO ŚWIADOMIE BY SOBIE NA TYM KONCIE GRAŁA I O NIE DBAŁA  :kwiatek:

Mogę też komuś aktywować współdzielenie, jeśli danej osobie się nudzi i chciałaby bez zobowiązań pograć sobie również na drugim koncie.

Jeśli ktoś jest chętny, proszę pisać na PW 🙂
nabiłam sobie 33 diamenty dzisiaj  😅
a miałam się uczyć na jutrzejszy egzamin...  🤣
seczuanowa ja mogę 🙂
jak wy to robicie, ja robie co trzeba a nie dostaje diamentow /-;
ja też nie ... tylko 10 dostałam a robiłam tego na około 70 ...
ja też nie za każdym razem dostaję. najłatwiej zdobyć te po 4,2 diamenty. Korzystam ze 'SponsorPay', wypełniam zgłoszenia na bony. mam już 44 diamenty 😀
mam takie rzeczy:
Zwój Plutona
x 4
Puszka Pandory
x 4
Różdżka Płodności
x 2
Lira Apolla
x 2
Fortuna Krezusa
x 1
Zestaw Bonusowy
x 1
[s]Skrzydlata Laska Hermesa
x 1[/s]
Muśnięcie Filotes
x 1
Promień Heliosa
x 1
w większości wymienię na to samo
(jeśli coś komuś obiecałam wysłać, to niech się przypomni 😉)
wabankowa leci pw 🙂
mogę też wymienić się za towarzyszy typu gryf, smok, duch, ewentualnie pies, pingwin 🙂
Naprawdę chciałabym skrócić tego linka, ale nie umiem...  :emot4: Jak ktoś pomoże to od razu skrócę  :kwiatek:
[ url=link ] KLIK [ /url ]
wszystko bez spacji. link - tu wklejasz link, KLIK - tu piszesz swój tekst, który będzie widoczny zamiast linku
wystawiona 😉
mam jeszcze kupon na com gdyby któraś chciała 😉
Ja używam SponsroPay, Matomy i Supersonic ADS 🙂. Przed chwilą zrobiłam sobie 20 diamentów 🙂. Poucze sie i porobie jeszcze 🙂. Trzeba dokładnie robić to co jest napisane przy ogłoszeniu z promocją... Z samego Supersonic łącznie mam zrobionych 149 diamentów 🙂. Tam też są filmy do oglądania za diamenty, wlasnie jest kilka nowych ofert, ale czasem się nie otwierają....

Jak dam konikowi najpierw Wodę Młodości, a potem Klepsydrę to czy będzie uczył się 2x szybciej do tego będzie się starzał co miesiąc? Czyli teoretycznie będzie się uczył 4x szybciej??

Jak dam konikowi najpierw Złote Jabłko i ustawię maść. a potem Krew Meduzy to nie będzie miał skrzydeł dodam, że nie chcę skrzydeł)??
Jeśli nie chcesz pegaza, to dajesz KM po ZJ.
2xszybciej. Przy wodzie młodości masz czas na dłuższy trening i zdobycie większych um.

Taka mała rada zrób na początek zabawy a później resztę 🙂
Dobrze też od 2 roku wprowadzić lekcje  i tak do 25 roku życia.

Na com mam laske hermesa - sprzedam za 3 kupony ^^
oraz 2xHoP na 2xRO.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się