Dalby rade ktoś (np. przez wspoldzilenie konta) wykonać mi dokonanie 67? Probowalam na dwa sposoby zaczerpnięte z sieci i nie udalo mi sie 🙁. W zamian mogę dać nie wiem... Puszkę Pandory albo 5 000 equus...
Chodzi o to zadanie:
Zdobądź 1.20 dodatkowego potencjału genetycznego podczas zabaw ze swym źrebakiem
Wymienię rzeczy z com na rzeczy z PL :kwiatek: : Horn of Plenty x 2 Diamond x 2 Bonus Pack x 1 Poseidon's Horseshoes x 1 Pandora's Box x 1 Black Orchid x 1 Ploutos' Parchment x 1
edit: może mi ktoś pogratulować na com? Potrzebne mi do zadania :kwiatek: Nick CzarownicaSa
Czy coś się stanie jak pokryję klacz ogierem - mają tą samą mamę ale innych ojców - wyskoczy jakiś błąd czy można tak normalnie robić? Z ciekawości pytam 🙂.
Aż sie musze Wam wyplakać 🙁. Mialam kobylke z Nyksem, Jabłkiem, Haliosem i innymi bonusami... Narobiła mi zrebaków i chciałam ją sprzedać... I przez przypadek kliknęłam na schronisko i poszła... za 400e do schroniska >.< Już nie ma odwrotu, nie? Ni ma opcji odzyskania konia ze schro?
dostałam kartę "Każdego dnia ta karta dodaje Equus do Twoich funduszy, pod warunkiem, że logowałeś się do gry poprzedniego dnia. Efekt tej kart nie może zostać zwielokrotniony."