Ja o tamte konto zbytnio nie dbam... Jest tylko na zbieranie przedmiotów z CR i zobaczenie, jakie promocje się szykują. Mam jedną trefną klacz jednorożca z KF. Jak na razie na 14 prób krycia wyszedł tylko jeden jednorożec...
duble można wymieniać, a ja mam już 2 złote karty, w tym jedną za logowanie (-; tych diamentowych jest w sumie niewiele... ale na błyskawicznych ceny za nie zwalają z nóg 😵
dzięki 🙂 tylko wstyd się przyznać,że w howrse trochę nie grałam i nie wiem co robić z tym Saturnem ; / skąd mam wiedzieć kiedy jest pełnia na howrse ?x D
Ogryzek, wysłałam wiadomość (na howrse) - dopiero zaczynam i nie wiem jak zaprosić. Tzn. wiem, że przez maila można, ale tak na howrse nie wiem jak. Da się w ogóle?
ale jestem zła. kupiłam konia z nieużytym ZH i dupa, bo miał daną lirę i promień osobno... 😤 podejrzewam, że gówniarz ma multi, bo ma w znajomych trzy takie same nicki (kacadamczyk00) tylko liczby pozmieniane. być dobrą ciocią i zgłosić? 🤣
Heeeej, dawno mnie tu nie było 😡 Pilnie kupie wszystko z cr 😉 jak coś PW tutaj, albo na howrse - iguhh.
Helios' Ray x 3 Croesus' Fortune x 2 Philosopher's Stone x 2 Horn of Plenty x 2 Diamond x 2 Harmony Pack x 1 Water of Youth x 1 Black Orchid x 1 Hera Pack x 1 Ploutos' Parchment x 1