W sumie ja też, falki nie zdobyłam, ale za to Mróz i to w jednym Runie, przynajmniej to, bo nagrody do bani, z lepsiejszych dostałam tylko 2 sztuki 5-żywiołu.
No i chyba jednak przyznaję że ta promocja nie jest zła, przy minimalnym wykorzystaniu diamentów, mam 4 konie, Mróz urodzi Śnieżka i właśnie dostałam Liten, Niedźwiedzia Polarnego + następny 5 -Żywioł. Jakby co, to mam duże ilości ZN i 5-Żywiołu.
Zaczęłam od nowa grę po kilku latach przerwy i okazuje się, że zupełnie wypadłam z obiegu - kiedyś na PL moje szetlandy z PG około 1000 były super, a tutaj na czeskim serwerze wszystkie rasy mają po 6000 PG 😡
Przypomnicie mi proszę ile lat musi mieć stary koń, żeby przyniósł kupon? A drugie pytanie mam z innej beczki - jak dzisiaj skończy się promocja ze skrzyniami, to kiedy mniej więcej pojawi się następna?
Falkę dostałam z drugiej czy trzeciej skrzyni, a z drugiego rogu mam boskiego konia Longma 😜 ogólnie to ja i tak nie hoduję koni, więc postanowiłam, że będę sobie różne cudaki zbierać 🙂
Ja to samo, teraz loguję się tylko dla stażu praktycznie.
Kupiłam 1 ZR za diamenty a tu proszę 😂
Wygrywasz! zielono-białe nauszniki 2** 1 x Zielono-białe nauszniki 2** punkt dorastania 7 punktów dorastania Znalazłeś Falabella, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
Pierwszy raz na Howrse przydarzyło mi się coś takiego. Nowe konto mam od 11 dni, więc wiadomo, że nie ma tam nic, co by mi dało szansę na boskiego 😉 wczoraj pogłaskałam Xantosa, dzisiaj dostałam od niego róg obfitości, a w tym rogu trafiłam boskiego 😲
Miałam "bogate" konto. Miałam tyle dobrych koni, dużo rzeczy i wszystko szlak trafił. Kilka lat grałam w Horwse, przez jakiś czas nie wchodziłam i usunęli mi konto. Takie niesprawiedliwe... 🤔 😕 😕
Dziewczyny byłaby któraś tak dobra i podpowiedziała jakie tory w zawodach ustawić żeby się o rozety postarać ? 👀 :kwiatek:
Edit: Tak to ja lubię 💃 Za pierwszym razem Wygrywasz! 6 000 Equus 1 x 1* Westernowe siodło Znalazłeś Hipogryf, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut! Wygrywasz 1 gwiazdkę
Dziewczyny pilnie kupię przedmioty z czarnego rynku ! Głównie OM, ale rozważę kópno każdego przedmiotu 😉
ufff udało się, miałam tylko 2 kupony w swoich zapasach, a dzikusy już prawie wszystkie mają 80 lat.
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 5...
Poziom 1 1 x Kaloszki 5 punktów dorastania 80 x Marchewka Poziom 2 14 000 Equus Poziom 3 11 punktów dorastania Poziom 4 1400 punktów do całkowitego rankingu Poziom 5 W ciągu kilku minut Chimera rasy Nosorożec pojawi się na Twoim koncie!
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 5...
Poziom 1 9 000 Equus 6 punktów dorastania 80 x Marchewka Poziom 2 1 x Promień Heliosa Poziom 3 1 x Różdżka Płodności Poziom 4 Znalazłeś Snow, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut! Poziom 5 1 x Skrzydlata Laska Hermesa