safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 10 kwietnia 2018 18:54
Są nieaktywne. Mam dopiero 4 punkt kontrolny, no zabójcze tempo 😵
Jak ich używasz, to znikają. Prawdopodobnie dobiegasz do momentu, gdy nie masz karty, żeby minąć przeszkodę. Możesz wtedy użyć jednej dziennie, darmowej wymiany kart.
złote jabłko 5 punktów dorastania 50 x Marchewka Poziom 2 1 x Czarna Orchidea Poziom 3 1 x Różdżka Płodności Poziom 4 600 punktów do całkowitego rankingu Poziom 5 Znalazłeś Devoted Indigo, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 14 maja 2018 17:03
A co macie? Ja KK, ZJ, ZH przyjmuję niemal zawsze 😉 Teraz chętnie przygarnę chmurki. Za to orchideą, puszkami pandory i tym podobnymi mogę się rzucać...
Nie mam czasu zająć się hodowlą, która stoi od 2-3 lat. Oporządzam tylko boskie konie i biorę udział w promocjach. Ośrodek (przez mój błąd) padł i odpuściłam go sobie.
Keira, mam na sprzedaż prawie 300 OM, ponad 60 Chmurek (mogłabym dać prosto na skillera, żeby nie przesyłać), 15 ZJ jeszcze zostało, 15 ZHa. Jakbyś chciała coś kupić, to pisz, bo powoli wyprzedaję się z siedmiu lat gry. 🙂 MyJoy.
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 6...
Poziom 1 9 000 Equus 5 punktów dorastania 60 x Marchewka Poziom 2 1 x Chmurka Poziom 3 1 x Czarna Orchidea Poziom 4 1100 punktów do całkowitego rankingu Poziom 5 1 x Zestaw Nyks Poziom 6 tanemahuta Znalazłeś Tāne-mahuta, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!
Gdzie 1 był za 2 kupony, 2 był za punkty w promocji, 3 był gratisowy dzięki podkową i było tam wyzwanie tytanów, które postanowiłam zabrać na 4 poziomie i w 4 był koń 🙂
a mi dzisiaj wypadła Falabella ze skrzyni 🙂 jeszcze tylko jednej mi brakuje do pełnej kolekcji.
następną (lub jeszcze kolejną promocją) będą te dzieci, którym daje się cukierki albo inne fanty. na halloween coś takiego zwykle było, teraz będzie wersja wakacyjna.
mam 4, a zaraz będę mieć 5 kuponów do wymiany z pl na com. ktoś coś? :kwiatek: 👀